Домашните любимци на Скрипал – мъртви!

Причините: Отравяне или са умрели от глад
6 апр 2018 08:30, Петя Славова
140
Домашните любимци на Скрипал – мъртви!
Снимка: БТА

Домашните любимци на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, който бе отровен във Великобритания, са мъртви, съобщи говорителка на британското министерство на околната среда, цитирана от Франс прес.

Тя каза пред агенцията, че когато е получил достъп до жилището на Скрипал, ветеринарен лекар е открил двете му морски свинчета мъртви. Една котка е била намерена в тежко състояние и ветеринарен хирург е решил да я евтаназира, за да сложи край на мъките й.

Още по темата

Цитираната говорителка не уточни дали домашните любимци на Сергей Скрипал, който остава в критично състояние в болница, са починали от отравяне вследствие на атаката с нервнопаралитично вещество срещу техния стопанин, или впоследствие от глад, пише БТА.

Печалната участ на животните, отглеждани от бившия руски шпионин, бе направена публично достояние от британската полиция повече от един месец след покушението срещу него в Солсбъри, Югозападна Англия, на 4 март, отбелязва Франс прес.

Британската полиция смята, че Сергей Скрипал е бил изложен в своя дом на действието на химическото вещество заедно с дъщеря си Юлия. Най-висока е била концентрацията на дръжката на входната врата, припомня Франс прес.
Агенцията отбелязва, че в сряда Русия е повдигнала въпроса за съдбата на домашните любимци на Скрипал.

Британският таблоид "Сън" писа, че труповете на двете морски свинчета и на котката са били изгорени.
Според руското посолство в Лондон Скрипал е имал още котка, за която обаче говорителката на британското министерство на околната среда не спомена нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези изперкаха напълно! Дали са умрели скотинките от глад или от БОВ не могат да кажат! Завариха ги по бели *** и то наssрани и те го удариха на паника - наместо да запазят трупчетата, бум - в екарисажа! Жалка история! Скрипаль и скрепя срещу Россия!
89
5
 
3
 
! Отговори
До 91 преди 6 години
Браво ,Поаро!!!..................А сега сядай да учиш за матурата.
88
1
 
15
 
! Отговори
B преди 6 години
Мъртва котка е добра причина да започне ядрена война с Русия.)))
87
1
 
18
 
! Отговори
Kr преди 6 години
труповете на двете морски свинчета и на котката са били изгорени...ха-ха-ха!
86
5
 
0
 
! Отговори
ДО 90 преди 6 години
Ти протокола чел ли си го,или ти докладваха Шерлок Холмсе.Аман от дървени,голобради,,експерти"
85
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
морски свинчета умра от жаждата.Котка е убита, за да я предстаи като жертва.
84
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как са ги изгорили без да ги впишат в протокола за оглед,ако котките са драскали по вратата и дръжката,които били с най-голяма доза и концентрат на нервнопаралитична отрова по времето на пребиваване на стопаните значи са одраскали стопаните със зараза,а и морските свинчете след като стопаните липсвали от скука и глад,и погинали като се облизвали против правилата и мерките за спазване в тези случаи.
83
1
 
27
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Откога я чакаме тая новина ! Даже закъсняха ! Смех,бате,смех...
82
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен (89)Един много умен човек преди много много години беше казал относно Британия следното: Всяка дума изречена от тях е лъжа и цялото им богатство е крадено.Не твърдя, че цитирам дословно, но се старая да предам смисъла на казаното.
81
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно бе русофилчета, проби от хайванчетата са запазени. Когато му дойде времето ще разберете.
80
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След целият този жалък фарс, зачерквам Британия и солидарните към нея западни държави от списъка си. Всяка една дума излязла от тях за мен ще е равна на пълна лъжа.
79
2
 
37
 
! Отговори
отново фалшиви новин преди 6 години
Е, тия ме убиха. Ако това беше истина, от къде извикаха всички тия версии за отравянето в колата, в ресторанта, в парка и къде ли нещеш. Още с първите съмнения за отравянето, откриването на животинките в къщата щеше да направи версията за отравянето в къщата основна. Предполага се, че веднага щяха да изтъкнат факта за да потвърдят отравяне.
78
1
 
38
 
! Отговори
защо ли преди 6 години
Британия и техните съюзници е блокирала искането на Русия за международно разследване.
77
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре пощальонът да каже, че тогава е бил в почивка и не е минал оттам, че МИ-6 да не го открият и него в безпомощно състояние и да го метнат в крематориума.
76
1
 
42
 
! Отговори
холигани преди 6 години
Двамата отровени са Руски граждани а Англичаните нарушават меж.закони и не дават на Руски дипломати да ги посетят.
75
1
 
37
 
! Отговори
факт преди 6 години
Изгонете Британски дипломати те направиха света на маймуни с техните лъжи и престъпления,има толкова въпроси а отговори няма,само празни приказки и клевети.
74
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Британският таблоид "Сън" писа, че труповете на двете морски свинчета и на котката са били изгорени."Е не трябваше ли да предадат труповете им за анализ в лаборатория? Да докажат че "лошите руснаци" са ги изтровили? Или целта е обслужване на работната версия на британското правителство, а пък животни умрели от глад насред "химическа атака" не се вписват в твърденията на британците.
73
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха, Русия попита какво става с домашните животни и рижавите веднага пратиха ветеринари да ги евтанизират. И днеска викат- мъртви са.
72
5
 
45
 
! Отговори
... преди 6 години
Тоя скандал става все по-***!В крайна сметка всички ще се окажат живи и здрави! Защо ако си Русия, ще тровиш тея предатели с газ?!? Който очевидно не е много ефективен и също така уж само ти го имаш в целия свят! Не е ли супер тъпо? Има далеч по-ефективни и дискретни начини да свършиш работата! В един момент вече става смешнo...
71
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименза кого е омразна, за англичаните ли? защото тя стана с тяхно съгласие