Сергей Скрипал е в съзнание и може да говори

Полицията скоро ще може да разговаря с него
7 апр 2018 15:16, Елка Василева
181
Сергей Скрипал е в съзнание и може да говори
Снимка: архив, Reuters

Бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал се намира в съзнание и може да говори. Това съобщава телевизия "Скай нюз", предаде ТАСС.

Още по темата

"Полицията скоро ще може да поговори с човека, който се намира в центъра на историята с отравянето в Солсбъри. Бившият руски шпионин Скрипал вече не е в критично състояние, реагира добре на лечението, намира се в съзнание и разговаря", заяви водещ на телевизията, без да назовава източника на тези сведения.

Вчера Кристин Бланшард, медицински директор в Окръжната болница в Солсбъри, заяви само, че Скрипал вече не е в критично състояние и реагира добре на лечението след атаката с нервнопаралитично вещество миналия месец.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това БОВ действа за няколко секунди, изходът е летален...................тия двамата изведнъж оздравяват..............баш за Правослвания Великден.......................ей тоя Скрипал още малко Господ ще го изкарат.
51
2
 
5
 
! Отговори
ами да обесня преди 6 години
До Ха-хаТози "Новичок "е от най-елитен клас , поразява само хора за които е бил предназначен Та - една вечер Путин е нямало какво да прави , разходил се до британия , взел днк - от Скрипал , забъркал няколко дози с днкновичок , после ходил поръсил няколко заведения в Англия , входната врата , абе ръсил навсякъде , откъдето минел . По -късно , след като се прибрал звъннал в полицията и им продиктувал рецептата за антидота С две думи - просто му е било скучно , а не че е искал да убива някого
50
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айййй, и к'о пра'им сега, нали беше почти умрял и на Велик ден, възкръснал?!?! И какво се оказа, Новичока менте. Съживилият се шпион ще разкаже с факти как се е опитал онзи гадния Путин да го отрови, който лично е опаковал шишенцето с отровата и му го пратил. Но вярата му в Английската демокрация и медицина, в красавицата Мей, го е върнала към живота. Не напразно се питаше, къде са снимките на отровените. Крили са ги ингилизите за да възкръснат. И ще се почне едно обяснение, как Путин, КГБ и т.н
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи и котка да не си в Англия.. :) Англичаните убиват и домашни любимци освен хора.
48
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скрипал знае много неща. Не е случаен факта че преди 2 дни някакви "роднини" на Скрипал поискаха от английските власти да се срещнат с "роднината" си Сергей, вероятно за да го доубият. Англичаните естествено не им позволиха. Шубето натиснало руските убийци от Кремъл е стигнало до невиждана параноя и слюноотделяне по отношение на Великобритания. Това се вижда и по храчкотделянето и миризмата на напълнен памперс от постовете на българското русофилство.
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мда и господ пази Русия и руснаците.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чувал съм и съм живял сред тях три години. Въпросите ми бяха реторични и логични!Явно не ти е присъщо да мислиш, а папагалски да защитаваш без доказателства.....
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англия трябва да бъде наказана!!!!
44
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41Това вещество(Новичок) действа за секунди...............изходът е летален.......................явно антидотът е бил на разположение на английските служби и е бил приложен веднага.Изпълнителите и спасителите са едни и същи..................МИ-6.
43
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 44"Ако Русия искаше да ги убие, щяха вече да са мъртви а щяха да са в статистиката беследно изчезнали!"Русия вече не са способни да си вържат гащите без западни технологии, той глупакът тръгнал да повтаря руски простотии от 1960 година.
42
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От миналите векове още англичаните са известни, че са отровители. Масово така са се заличавали претенденти за трона и си пише в историята им. Отделно в романите на Агата Кристи, Шекспир също разкрива коварната им природа, Артър Конан Дойл, филми също. Английски манталитет....
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудо... чудо невиждано.. точно на великден Скрипал воскресе...
40
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руско качество! Дори "Новичокът" им не струва. Могат само да мечтаят за Съветските стандарти на войните отровни вещества... Да почива в мир Георги Марков.
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно какви ли извинения ще измислят англичаните, след като се окаже че те са режисирали целия цирк!!!!За да обвинят Путин и Русия!!!
38
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 39"Как стана и двамата - баща и дъщеря да оздравеят??"Отговор: просто британците имат наука, фармацефтика и медицина. На теб известно ли ти е че има 3 британски фарммацефтични фирми в първите 10 в света. Чувал ли си за Оксфорд, Кембридж и десетки други британски университети на светлинни години преди руските в областта на медицината, генетиката, микробиологията? Знаеш ли колко британци са нобелови лауриати по химия, физика и т.н. Първо почети малко и после задавай глупави въпроси.
37
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е чул или видял англетата да са направили някъде нещо добро, да излезе и каже какво. Само интриги и провали може да се очаква от тях. Добре поне, че тия двамата оцеляха за момента.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен, ако руснаците искаха да убият Скрипал, нямаше да тровят и момичето............дори руската мафия и руските служби си имат някакви граници..........те не биха посегнали на дъщерята, тя няма вина за действяита на баща си.Докато за англичаните няма никакви граници, те си убиха принцеса Даяна, какво остава за един двоен агент!
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда англичаните знаят противоотровата(антидода), имали са я приготвена, защото те самите са използвали Новичок.......................иначе тия двамата отдавна да са при Свети Петър.Остава въпросът - защо са решили да не ги оставят да умрат???Явно нещо се е объркало много..............цялата история е много гнусна!!!
34
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така! Десетки лъжливи версии измислиха. И друго - нали твърдяха, че щели да имат после дълбоки умствени увреждания? Е, как така оживяха? Как така ще говорят даже с умствени увреждания? И как пък после да им се има доверие на Скрипал и англичаните?! Сами лъжат и сами се изобличават после....
33
1
 
19
 
! Отговори
Факт преди 6 години
До АнонименИстината е по-опасна май за Великобритания,щото ще им срине и без това падащия авторитет.