От Латвия: Русия да се разпадне, за да има мир!

Това трябвало да стане по етнически състав
30 юли 2018 11:45, Елка Василева
349
От Латвия: Русия да се разпадне, за да има мир!
Снимка: архив, Reuters

На европейския континент ще настъпи пълна идилия, ако Руската федерация се разпадне на няколко по-малки страни. В това е убеден латвийският депутат Александър Кирщейнс.

„Едва когато Русия се разпадне на малки страни по етнически състав, военните конфликти ще приключат, а в Европа ще настъпи мир за дълго време“, написа Кирщейнс в Twitter.

С тези думи той реагира на поста на руския публицист Евгений Понасенков, в който той публикува химна на Съветския съюз според версията на писателя Владимир Войнович, починал преди дни. В нея се казва: „Разпадна се навеки съюзът нерушим. Стои на кръстопът великата Рус... Но дълго ли ще бъде тя неделима. Не се наемам да предскажа това...“.

 

По-рано пък евродепутатът от Латвия Мирослав Митрофанов заяви, че в Латвия ще започнат да се отнасят по-благосклонно към Русия, ако се затоплят отношенията между Русия и САЩ, пише Утро.ру.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още по темата: Русияразпаданелатвия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
2
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
И защо ги публикувате тези г'лупости? Казал бил някой си латвийски депутат. И каква новина е това. Като го бил казал, сигурно пък ще вземе и да стане. Аз пък мисля, че ако САЩ се заделят пак за Северни и Южни щати в света ще настъпи мир и благоденствие. А тези две държави ще могат да си разделят огромният външен дълг на САЩ.
250
3
 
15
 
! Отговори
к преди 5 години
До антизападопоклонникРусия през 1939 НЕ анексира Полски земи,а си връща земите заграбени от Полша след края на 1-вата световна война !главата ти е пълна с еврейски лъжи и пропагандни клишета - опитай се да мислиш !евреите в Полша се плашели от Руска агресиа ... а как ще идат Руснаците до Полша, Беларус ли ще анексират пъво !?Мисли и не слушай глупостите на евреите !
249
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такова малоумие. Ако русия се разпадне това ще краят *** света....нищо няма да остане от Азия и Европа. Това ще рай за богатите. Ще остане един Китай, който обаче без ресурси бързо ще бъде смачкан. Ееех....как да не умреш!
248
3
 
17
 
! Отговори
:):) преди 5 години
поредния комплексар от прибалтика решил да се хареса някому. Трябва да си абс кух да си мислиш че разпад на Русия ще е по мед и масло. Поне век ще има анархия в новата Европа. Тук едни мижави балкани от 1912 г не могат да се подреят че тоз ще разпада Русия на княжества, цър.вул.
247
2
 
6
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 5 години
До привет от дойчланд,Аха, а когато в края на ВСВ руснаците щедро са раздавали на Украйна(УССР) територии от източна Полша, въпреки че голяма част от украйнците са се били на страната на немците, дали същите тези украинци са смятали руснаците за агресори?
246
2
 
9
 
! Отговори
какво е запада преди 5 години
3) бъдещето на запада:- Гърция, Италия, Испания, Португалия, Северна Ирландия, Исландия и Португалия са тотално разорени- 25% безработица- единствено Германия все още има индустрия, но новия световен ред ще я смачка - бялата раса се унищожава целенасочени и методично- ценностната система на обществото се унищожава целенасочено и методично
245
4
 
6
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До привет от Дойчланд 254Относно историята с Курск Курск се подготвя да стреля с новото тогава торпедо ШКВАЛ скорост под вода над 130км/чАмериканска подводница(по-точно две) "наблюдава ученията" но се оказва дирекно на пътя на Курск(която се движи на пълен "ШУМЕН" ход и не забелязва американската подводница)Следва сблъсъкУдара в корпуса на Курск е в района на балоните със сгъстен въздух за аварийно изплаване налягане на 400 атмосфери в носаСледва пожар в торпедния отсек при свръх налягане
244
3
 
8
 
! Отговори
какво е запада преди 5 години
2) ценностите на запада:- 3.5 милиона "бежанци" за 2 години - изнасилват жени и деца, грабят посред бял ден - слугинаж и пулно подчинение на "новия световен ред" - по заповед от САЩ Южен поток беше спрян а сега Северен Поток 2 ще бъде спрян, внос на ГМО отрови от САЩ- терор и репресии на инакомислещите - Пучдемон, Урбан (Юнкер го нарече диктатор)- тотална цензора и отричане на човешките свободи - Марин Шулц : " на тълпата не бива да се позволява да определе бъдещето си"
243
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега няма ли мир в Европата!?
242
1
 
10
 
! Отговори
какво е запада преди 5 години
1) лидерите на запада: Юнкер - хомосексуалист алкохоликТуск - полски фъфльо - *** на конци Меркел - източно-германска еврейка, която мрази немския народМакрон - геронтофил, изнасилван от учителката си още от 15 годишенТререза Май - парашутист в политиката и послушен слуга на новия световен редбез съмнение тези "лидери" само към светло бъдеще могат да ни заведат ....
241
0
 
7
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До привет от Дойчланд 251Умнико ако някой наемник от Блек Уотър и сие пострада как смяташ кой му плаща като минимум медицинските разходи(да не говорим ако го утрепат) - Правителството на САЩ? Не плаща ги самия наемник, но заради това, заради възможността да извършват НЕЗАКОННИ дейности и заради риска им се плаща от богато и пребогато. Същото в относителна степен важи и за Руските ЧВКОтносно Курск умнико единствения спасителен кораб тогава останал на РФ беше немски от 1945г и то в СЕВАСТОПОЛ
240
1
 
16
 
! Отговори
Shark преди 5 години
А как ви звучи - САЩ да се разпадне, за да има мир! На мен ми звучи по-реално.
239
6
 
3
 
! Отговори
привет от Дойчланд преди 5 години
Гледайте простотията на Путин за потопената атомна подводница Курск ! Умишлено не разреши да започне спасителната акция и изчака една седмица докато им свърши кислорода и след като умряха разреши спасителната акция да започне ! Youtube - Курск: Подводница в мътни води (пълният филм с БГ субтитри)
238
1
 
12
 
! Отговори
До привет от Дойчлан преди 5 години
Дойчланде ,в момента в твоята Дойчланд има стотина американски бази.Стоят си ей тъй демократично хамериканците там при вас щото забравиха да си тръгнат след края на ВСВ.По света имат над 1000 военни бази но ти не наричаш тях агресори ,а наричаш Русия такава ,която има четири военни бази извън територията си .Това можеш ли да ми го обясниш с пилешкия си мозък
237
3
 
6
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 5 години
Te чеченците, за ваше сведение, сами се натискат да са в състава на РФ, понеже инак дотации йок! За народностите, населяващи Дегестан, положенитето е подобно! Що се отнася до централна Русия, там нещата не са току така! Дори и в република Татарстан руснаците съставляват близо 50% от населението! Пък народности като мордовци, чуваши, марийци, удмурти вече са достатъчно сложно омешани с руснаците и въпреки че имат образувани автономни републики, то желание за независимост сред тях не се наблюдава.
236
8
 
3
 
! Отговори
привет от Дойчланд преди 5 години
До БобиРуските управници собствения си народ не уважават ,та камо ли да уважават чуждите народи ! Защо Путин не плати и една рубла обезщетение на семействата на загиналите войници в Украйна и Сирия ?! Защото ги накара да отидат там с части / фалшиви/ фирми като платени войници ! А най-голямата простотия на Путин беше ,че когато умишлено не разреши да започне спасяването на моряците от потопената атомна подводница Курск ! Изчака да им свърши кислорода , и когато умряха , разреши спасителната а
235
11
 
2
 
! Отговори
привет от Дойчланд преди 5 години
До БобиВажен въпрос във всички тези страни които споменаваш медиите КОЛКО ПОЛОЖИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ СА ПУСНАЛИ ЗА РУСИЯ за последните 25 години?.......................................................Пуснали са точно толкова положителни материали за Русия ,колкото Русия заслужава !Според тебе Русия заслужава ли положителни материали по западните медии ?!Руснаците са пълни и абсолютни диваци ,агресори !
234
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този представлява държава ,която има само едни чукари и население колкото половин квартал на Москва. И значи те щели да се отнасят не знам как си към Русия ,ама ако Русия я няма ,те много ще я обичат.Абе *** ,нали ако Русия я няма ще ви спрат паричките от САЩ и ЕС ,които сега ви наливат за да плюете по Русия и ще гризкате пясък и камъни
233
1
 
5
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До привет от ДойчландЗаради планомерната пропаганда от 1945 година до сега а след 1990 още повече тогава получихме десетки тв и радио програми и най-вече интернетВажен въпрос във всички тези страни които споменаваш медиите КОЛКО ПОЛОЖИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ СА ПУСНАЛИ ЗА РУСИЯ за последните 25 години?ОЧЕВАДНО НЕ МОЖЕ ДА ИМА САМО ЛОШИ НОВИНИ ЗА ЕДНА СТРАНА НАЛИ?
232
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 238"Разпада е неминуем.първо се отделят Чечня о дегестан"Убягва ви една бледа подробност: А е станало, а са ги лапнали арабите.Тук така и не се разбра, как Русия откопчи горепосочените от ислямския тероризъм.Твърде много неща не знаете от това, което се е случвало на територията на бившата СССР!