ФСБ предотврати нападение на метри от Путин по време на Парада в Москва

Някои източници твърдят, че един от войниците просто се разстроил
Обновена: 26 юни 2020 13:38 | 26 юни 2020 13:33, Нели Христова
159
ФСБ предотврати нападение на метри от Путин по време на Парада в Москва

Парада по случай Деня на победата в Русия не се размина без инциденти. Млад войник се опита да разбие стъклата на автомобил на службите за сигурност с картечницата си, само на малко повече от 100 метра от Владимир Путин.

Руските власти твърдят, че са потушили терористичен акт. Но инцидентът може би се е случил по една друга, доста по-забавна причина - 22-годишният Никита Ерошенко нападнал автомобила минути след като разбрал, че няма да маршрува пред президента на Русия. Оттърсвайки се от първичния шок, охраната веднага скача върху мъжа.

Пред "Комсомолская правда" вътрешен източник казва: "Служители на Федерална служба за сигурност предотвратиха сериозен инцидент и още повече - терористична атака".

Автоматът на Ерошенко не стреля по време на нападението, като най-вероятно той не е бил зареден. Изданието BAZA твърди, че 22-годишният войник е подготвял атака на Червения площад, но ФСБ я е предотвратил. Той искал да протестира срещу влошаващото се положение на Русия на международната сцена.

"Те подходиха нечестно спрямо мен", заявява Ерошенко, който е арестуван и срещу него е повдигнато обвинение. Според ТАСС, войникът е претърпял "нервен срив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия не ти е помогнала за турско. Тя е извоювала една територия от турчетата и я е подарила на едни необразовани лицемерни *** за да си направят държава. Русия дори на практика е създала тази държава. Смятам, този факт трябва доста да говори за интелектуалното ниво на българите - русофоби. Или може би моралното - башибозука винаги ще коли българите... Лошото е, че башибозука са самите българи. В съвременния случай - демократични евроатлантици.
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре стига три веее? Не знаем кой на кого отговаря!
76
3
 
10
 
! Отговори
До. 66 преди 3 години
Абсолютно пример втората световна какви жертви е дала СССР какви САЩ.Нещо повече 100 хиляди армия на САЩ не е смеят да минат 15 дена през 1000 души немци, просто защото не искат да имат и една жертва е накрая им се налага да минат защото ще закъснеят за Берлин и разпределението на новите ресурси.
75
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 77 Много си прооост бе САШЕ!И ти да отидеш в Америка и ти ставаш американец навремето прочиствайки територията от местното население и навиращ го в резервати. Понял, Саше?
74
6
 
6
 
! Отговори
до 75 преди 3 години
Още по-зле, избива собственото си население бе, *** ну погоди
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 71Как така американци, които са се заселили в САЩ? От къде са дошли американци, от Американия ли?
72
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Викаш, за 500 години българите били останали българи... Баташкото клане помниш ли го? Кланетата в целия регион помниш ли ги? Били са извършени от така наречения башибозук. Кой си мислиш, че е бил този башибозук? Имаше една покъртителна история как търговец от едно село слага чалмата и отива и изнасилва и избива жената и дъщерите на конкурент от съседното село... Само за това се е включил в башибозука. Българин, между другото. Етнически, верски и езиков българин... Ако не бяха руснаците...
71
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67 Неграмотнико ...това никой не го отрича,мамо ли харесва...,говорим за България..И никой не отрича ,че Русия ни е помогнала за турско...Преднамерено руско мислене...Ти никога няма да усетиш тръпката да се почувствувал българин...Съжалявам те.А прочети историята на българските революционери и виж,никой не е таил добри чувства към Русия,освен малцина заблудени като Петко Войвода
70
7
 
13
 
! Отговори
Варненец преди 3 години
Ей, софиянци...не ви ли е срам да търите мемориалната плоча във вашия град на американските летци през ВСВ, които ви избиха 2500 ваши съграждани? Не ви ли е срам да слагате И цветя на тази плоча, вместо да я разбиете????
69
9
 
8
 
! Отговори
до 67 преди 3 години
Ти за гладомора на Сталин чувал ли си? Само там избива 10 милиона украинци, ясно ли ти е бе, *** ну погоди
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както вече писах, само този който не е ходил в казарма не знае, че преди клетвата се правят репетиции. На самите маршировки не всеки участва, някои просто се строяват и се заклеват. На някои не им е много прииятно че са набивали крак, а не ги показват. Само че това не е клетвата на някой новобранец, а парад който гледа цял свят. Патоса е огромен. На човека просто му е дошло вътрешно че няма да участва. Ако това трябва да е новина изобщо трябва да се сравни бойният дух на руската армия с другите.
67
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 58 Във Варна и Балчик руските кораби убиха има няма 20 човека, бе смоотан? А Хамериканците избиха 2500 софиянеца с бомбите си 43-та!Понял?
66
5
 
4
 
! Отговори
До 59 преди 3 години
Нормално за Русия сме се явявали важни за стратегията им. Освобождението, стопери на турската империя към Русия, времето на социализма сме Гео политически център на СССР на балканите и арабският свят.Докато за САЩ сме държава от третия свят, а САЩ с държавите от третия свят комуникацират само по този начин с бомбардировачи.
65
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 66 Пинкоо, само 2- те атомни бомби на САЩ пуснати над Япония са избили повече хора отколкото руските инвазии в историята. Не включвам германците- те си го търсеха!
64
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 58Русия е избила много повече от САЩ...,и дори сега още плащаме за всичко свързано с тях..И Левски,и Стамболов,,и Раковски, и и и...не са харесвали и имали нищо общо с Русия...И тях ли ще предадеш продажни българино?..
63
3
 
3
 
! Отговори
Владимир преди 3 години
Давам ти амнистия, моето момче! Само си кажи на колко водки беше?
62
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чебура е редовен тука маже глупости по цял ден, нямал пари да се върне от щатите и сега руснаците му виновни
61
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин ще излезне май като нашия А. Доган които сам си спретна онзи цирк. А сега пък Путин.
60
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горката чебурашка, препила е с препарат за вана
59
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами що не пишеш как руски кораби обстрелваха Варна и избиха цивилни ами когато руски кораби унищожиха българските защитници на беломорието!!!