Тестове ще покажат дали Навални е бил отровен, бил е на косъм от смъртта

В момента е в стабилно състояние в берлинската болница "Шарите"
23 авг 2020 08:37, Александър Попов
142
Тестове ще покажат дали Навални е бил отровен, бил е на косъм от смъртта
Снимка: БГНЕС

Тестове в берлинската болница "Шарите" ще покажат дали е бил отровен руския опозиционер Алексей Навални, който в момента е в кома.

Неговите сътрудници неколкократно заявиха, че той е жертва на атака от руските власти, а последните отричат да имат някаква връзка със сътоянието на политика.

На 20 август Навални беше приет в болница в тежко състояние. Той се почувства зле по време на полет от град Томск в Сибир за Москва. Поради внезапно влошаване на здравословното му състояние, самолетът извърши спешно кацане в град Омск, а Навални беше приет в местно лечебно заведение.

Още по темата
Вчера правозащитникът Яка Бизил, основател на фондация "Кино за мир", организирала прехвърлянето на Навални от Русия, определи здравословното му състояние като "много обезпокоително".

"Получихме съвсем ясно съобщение от лекарите, че ако не е било спешното кацане на самолета в град Омск, Навални щеше да е мъртъв", отбеляза той и допълни, че повече информация за състоянието на Навални могат да дадат лекарите и семейството на Навални.

За момента болница "Шарите" не е давала информация за пациента. В изявление по-рано тя посочи, че ще започне да съобщава как се развиват нещата, щом приключат изследванията и след като се консултира със семейството му, уточнявайки, че това може да отнеме известно време.

Германското правителство заяви, че се надява лечението да доведе до подобряване на състоянието на дисидента и до пълно възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитлеристите защо не изпратиха самолети и помощ за Джулиан Асанж както се грижат за Навални?
56
3
 
4
 
! Отговори
Татул преди 3 години
До 66. Това със Скрипал си беше, чиста проба нагласена история. Всеки трезво мислещ човек би го разбрал това...До 67 Така е, по принцип обикновено след вдигане на кръвната захар повечето хора се връщат към нормалния живот. Но има и усложнения. Лично аз съм видял човек 7 дена в кома след това нещо и изобщо не се оправи. Бог да го прости братовчед ми.
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТатулДругарю, вземи измий си очите и виж на какво прилича най-голямата и най-богата на природни ресурси държава в света.После си задай въпроса "Защо?".После ела да кажеш какво си си отговорил.
54
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТатулАбе човече, дай една банкова сметка да ти пратя малко парички, че да отидеш на море. С това тролене за дребни рубли ще оскотееш тотално.
53
7
 
7
 
! Отговори
Татул преди 3 години
И още нещо, плюят руснаците. А всъщност най много злини на човечеството са причинили Англичаните и Германците. Колко милиони загинаха вследствие от колониалната политика на Англичаните и вследствие на манията Германците да господстват над света. Сирия една от най светските държави в Арабския свят я направиха гробище. Кой? Руснаците ли или американците? Кой направи арабската пролет?А, Латинските модели за поведение още от 60 те на миналия век. Айде пишете си минусите....И четете история малко..
52
1
 
4
 
! Отговори
руска мода преди 3 години
Георги Марков не беше отровен.
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТатулДругарю, трябва да се осведомяваш малко по-добре. Хипогликемията не води до трайна кома в каквато е Навални от доста време.
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТатулТъй, тъй.......То и на Скрипал и дъщеря му "внезапно им падна кръвната захар"......
49
8
 
2
 
! Отговори
Татул преди 3 години
Освен това отровата е средновековен метод за разчистване на сметки. В днешно време има много по съвременни методи да се убие човек без да се оставят следи. Най малко една свръх доза или катастрофа при нелеп инцидент, инфаркт и изезва безследно. Представяте ли си Путин как подава лъжичка с отрова на Навални. По скоро някой, който иска да причини скандал би направил, такова нещо отколкото обкръжението на Путин.
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Татул^^Ето един с въпросното заболяване. Днес ще прекара извествно време в защита на брутални диктотри, за да се чувства по-добре.
47
8
 
6
 
! Отговори
Татул преди 3 години
Това политиците и медиите са по страшни и от Ковид. Казаха докторите човека е страдал от висока захар. Хипогликемията е опасно състояние, при което рязко пада кръвната захар. И ако не е бил закаран в болницата е бил аут. Братовчед ми си отиде от такова нещо и то в болницата. В коридора за секунди му прилоша и изпадна в кома. А тези сега ще го изкарат, че е пил мляко от луда крава и е мазал филийки с цианкалий. Толкова деца страдат по света , да помогнат на някое от тях със специални самолети. .
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални е бивш спортист, така че немските лекари не трябва да губят време, а да се обърнат към известния руски химик Григорий Родченков за съдействие. Вероятно за целта ще им се наложи да потърсят посредничеството на УАДА.
45
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това ако беше нормален човек до ся да са го писали 10 пъти корона вирус :)
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 61Всичко е като в България...нали
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже е странно че чак сега. Там няма опозиции, конкуренция. Всичко се решава като убиеш. Манталитет...
42
8
 
5
 
! Отговори
хахахахаааа.... преди 3 години
Обикновено алкохолно отравяне....
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ли не пускаха личния му лекар в болницата при него? Сигурно са разработени отрови, които след определен брой часове не оставят следа.
40
4
 
5
 
! Отговори
:) ПОВЕЧЕ ТЕСТОвЕ преди 3 години
Направете му Кови тест.Това е класически случай на новия по-мощен Кови-20. Айде сега всички под домашен арест и край с протестите. ПОД КЛЮЧ ЩЕ СЕДИТЕ! И ЩЕ ИЗЛИЗАТЕ САМО НА ИЗБОРИ
39
5
 
11
 
! Отговори
относно написаното39 преди 3 години
Някои много обичат да напомнят за Немцов, застрелян на моста на Москва река, но чеченските му убийци са установени, осъдени и излежават присъди, а няма ли да си спомните за българския журналист Боби Цанков и за автора на книги за организираната престъпност в България Георги Стоев, убити в централни квартали на София? До днес доказано ли е кой ги уби и кой ги е поръчал?
38
6
 
5
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Петров, друго си е да си попиканн руски лакей?