Русия ще разследва възможна чужда следа в отравяне на Навални

С това ще се заеме една от парламентарните комисии
26 авг 2020 07:20, Елка Василева
106
Русия ще разследва възможна чужда следа в отравяне на Навални
Снимка: архив, БГНЕС

Председателят на долната камара на парламента на Русия Вячеслав Володин разпореди една от комисиите на законодателния орган да разследва дали чужди сили не стоят зад предполагаемото отравяне на критика на Кремъл Алексей Навални.

Това според него може да е направено в опит да се разпали напрежение в Русия и тя да няма възможност да възпрепятства намесата във вътрешните работи на Беларус, предадоха Ройтерс и ТАСС, цитирани от БНР.

Още по темата

"Комисията по сигурността в Държавната дума ще бъде инструктирана да анализира какво се е случило, за да стане ясно дали това е бил опит от страна на чужди държави да навредят на здравето на руски гражданин, за да разпалят напрежение в Русия, както и да отправят нови обвинения към нашата страна", заяви Володин.

"Добре, че канцлерът на Германия Ангела Меркел се отзова и оказа помощ на Навални. Иска ми се да вярвам, че тя щеше да постъпи по същия начин, ако ставаше въпрос за всеки друг гражданин на Русия, а не само за радикален опозиционер", заяви председателят на руската Държавна дума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Западни лъжци и мошеници.Добре й го е казал.Браво!
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами не. Проблема на западняците е, че руснаците осузнаха, че запада не се опитва да им помогне. И взе че се взеха в ръце и дори помогнаха на доста други да се вземат в ръце ;))))А това вече е проблем на запада. Дори турчетата вече не слушкат чичко запад, а уж са приятелчета ;)))След 10 години евроатлантиците ще блокират турски газопроводи за Европа ;)))Особено поляците и украинците ;)))
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друже, същия си като всички деца и внуци на активни борци срещу капитализма и фашизма. Аз дори не съм русофил. Аз съм реалист. Защо си мислиш, че на някой му пука какво знае запада и какво не? В днешно време всички знаят всичко. Само ти не знаеш нищо. Ако си мислиш, че на запад е много по - различно, лъжеш се. Ако си мислиш, че на запад ей - така ще ти разрешат да разрушиш основополагащи държавни доктрини или политическия строй, се лъжеш. Мозъка ти е изсъхнал като суджук от тая пропаганда...
65
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 70Хохохо.Хохохо. Точно обратното е, другарю. Проблема на западняците беше, че повярваха, че ако се опитат да помогнат на Русия да се реформира, бля*ките ще се променят. Рушия използва това и сега се вижда, че те са си още СССР (даже си ги управлява КГБ кадър). Затова, бой по каскета на колхозниците. Те реформиране нямат и от друго не вдяват.
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 68"и дори е празнувал отделянето на Беларус и Русия"Беларус и Русия са две отделни държави за всеки освен за русофилите, които още живеят във времената на СССР.
63
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема на западняците е, че не осъзнават, че санкциите срещу Русия ги правят по - слаби. Колкото повече ги санкционират, толкова повече руснаците им се опъват и им правят мизерии. И това се гледа от цял свят - Иран, Северна корея, Китай, Индия, Пакистан, Турция особено в момента. Дори украинчетата безмозъчни взеха да им се опъват и да ги въртят... Ударите им срещу Русия кара Русия да отвръща. Руските удари не убиват, но пускат кръв. И всички виждат кръвта във водата, а акулите не спят...
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67" направо е закопал евроатлантическите "демократи""Това рушките *** сте толкова п*ости, че даже не осъзнавате, че сам се е закопал, защото е директно признание, че руснаците осъзнават, че Запада знае колко застрашени са опозиционните лидери в Рушия, и изглежда няма проблем с това виждане.ХАХАХАХАХХА
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз си мисля, че поради ситуацията в Беларус, в която очвадно и Навални има пръст, човечеца е започнал да се изживява като много значим и дори е празнувал отделянето на Беларус и Русия. И за да го посмъкнат малко на земята някой му е налял вода в маслото. За да се осъзнаят той и немуподобните му. Да осъзнаят колко сме крехки ние хората и колко рехави са премиалните, които ще вземат за беларуската ситуация. И че има вероятност да не могат да ги изхарчат... Или да ги харчат за здраве.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Иска ми се да вярвам, че тя щеше да постъпи по същия начин, ако ставаше въпрос за всеки друг гражданин на Русия, а не само за радикален опозиционер"ААхахаххахахахнаправо е закопал евроатлантическите "демократи".
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовГерманците се гаврят с Рушия. Спасяват Навални, въпреки плановете на Джуджи, а после карат руските власти да се издадат кой и какво е свършилДен 1: няма отрова в тялото на НавалниДен 2: Рушия ще разследва отравяне Нали нямаше отрова, вкиснали колхозници?ХАХАХАХАХАХА
58
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
"Иска ми се да вярвам, че тя щеше да постъпи по същия начин, ако ставаше въпрос за всеки друг гражданин на Русия" - гаври се Володин с меркел, гаври се... дълг на всеки нормален човек е да се гаври с немските недоразумения...ПП. аз преди дни заявих, че немският посланик трябва да бъде разследван за участие.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я да си влезнем да коментираме нашите си "хубавци".... имам чувство че някои не спят по цели нощи ако не набарат някоя руска или американска тема ,а при нас "цъфти и мирише"
56
4
 
4
 
! Отговори
> преди 3 години
До Анонимен 60Не, че са царе. Хващат ги по бели *** навскъде. Просто Блатная знае, че в тоя свят може да върши такива неща безнаказано. Е, не безнаказано, ядат санкции, но това го отнася обикновения колхозник. На Джуджи не му дреме. То крепостниците сами са си виновни, че не станат и да размажат тая мишка, дето от 5 месеца не смее да излезе от бункера. Голям страхливец излезе тоя КГБ плъх. Само когато действа като отровител е смел, иначе не смее да се изправи да подкрепя народа си.
55
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахаха. Уникално нагли за тези "братушки". П.сти ферментирали казаци.
54
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХахахаМда, Песков каза, че не е съгласен, че има такова нещо, че Путин убива опозиционерите , които стоят срещу него, нищо, че имаме Скрипал и дъщеря му, Литвиненко, Политковская, Немцов и още много много. Но важното е, че другаря Песков "не е съгласен, че има такава тенденция"Жалки кремълски плъхове.
53
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** са царе на измъкването, извъртането, отричането и подмолните действия, особено от както джуджето кара влака
52
6
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Еее много ясно, че чужда държава го е отровила. Той Кремъл никога е трови опозицията си, НИКОГА, хахаха!
51
0
 
2
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 3 години
Сега били дескредитирани и нямало да влязат в Беларус.
50
1
 
7
 
! Отговори
юбералес преди 3 години
Кой ми *** в гащите?
49
6
 
6
 
! Отговори
На всички е ясно, преди 3 години
само краварите имат интерес да сеят провокации с тези отравяния. На Русия не й пука за този Невални, защо да си отварят работа с него. Ако искат могат да го ликвидират неусетно, защо трябва да го тровят!? Само краварите разлайват кучетата, но така показват, че ги е страх от Русия!