Путин за Навални: Недопустими и необосновани обвинения

Руският президент с първи коментар за предполагаемото отравяне
27 авг 2020 07:15, Ния Христова
49
Путин за Навални: Недопустими и необосновани обвинения
Снимка: БГНЕС
Руският президент Владимир Путин коментира за първи път случая с предполагаемото отравяне на опозиционера Алексей Навални по време на телефонен разговор с италианския премиер Джузепе Конте, съобщи БНР. 
 
Президентът Путин е категорично е подчертал, че е недопустимо да се отправят прибързани и необосновани обвинения във връзка с хоспитализацията на Навални, съобщиха от пресслужбата на Кремъл. Държавният глава е заявил още, че е има интерес да се направи "щателно и обективно разследване на всички обстоятелства около случилото се".
Още по темата
 
Алексей Навални на 20 август беше приет в болницата за спешна медицинска помощ в сибирския град Омск със съмнения за отравяне. Той беше поставен на командно дишане, след като изпадна в кома. Направените в две руски лаборатории изследвания не потвърдиха първоначалните подозрения. 
 
Съпругата на Навални тогава настоя той да бъде транспортиран до клиника "Шарите" в Берлин. Германските лекари обявиха, че има вероятност опозиционерът да е бил отровен, но не посочиха с какво. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
3
 
! Отговори
Русофил+ преди 3 години
Добре де, отровен е - нека кажат с какво? А защо да не е отровен от атлантици, които целят компромат за Путин и управляващите в Русия. На всички беше ясно, че Навални е неспособен да създаде силна опозиция в Русия. Защо веерсията за саботаж към властта се изключва?
42
2
 
6
 
! Отговори
> преди 3 години
До ОбективноИ аз затова питам, защо са доброволни роби на руснаците, но нещо никой от тях не може да даде смислен отговор.
41
10
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Е, нормално е Путин да се самозащитава. Но защо го защитавате Вие, след като и за слепите е ясно, че Навални е отровен??!!! Да отричаш толкова яростно истината е проява на ПЪЛНА ЛИПСА НА МОРАЛ. САМО ЖИВОТНИТЕ НЯМАТ МОРАЛ.
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 39Сега пак прочети какво ти е написал сексопатолога.
39
3
 
8
 
! Отговори
У преди 3 години
Татарчев беше се изтървал-"Над мен е само Господ", но явно не е бил в час, защото всички чакат тов. Путин да се изкаже като последна инстанция. Каквото каже, цял свят повтарят като папагали. Нашите русофилии те с "мъжете", па,па па.....паааа...така каза, ще кажеш ,че живият Христос говори
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антиджендъризма не е само руско явление, а световен феномен. Откакто *** - досфоприята стана публично нормално сожиално явление, агресивните психични бплни взеха да стават твърде нагли и да се опитват да налагат болните си ценности на цялото общество, включително и на децата. Така няма да спечелите властта, драги ми гейове. Твърде нестабилни емоционално сте за да участвате в истинска битка. Антиджендъризма е основната причина Хилъри да загуби изборите. И те ли са русофили там?
37
2
 
4
 
! Отговори
> преди 3 години
До антиджендарЗащо не вземеш направо да отговориш на въпроса ми?
36
8
 
7
 
! Отговори
Сексопатолог преди 3 години
До антиджендарРусофилите постоянно говорят за, ***, меки китки, еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия. Според изследователите индивиди величащи диктатори и авторитарни личност, всъщност са само формално хетеросексуални, а потиснатите им хомосексуални желания ги карат да бъдат яростни хомофоби.
35
8
 
8
 
! Отговори
Тургенев преди 3 години
"Руснакът е най-големият и най-нагъл лъжец в целия свят."
34
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
34 *** ти от дир бг тук ли се нанесе? Помниш ли твоите дружки пъстър свят и канадеца? Къде са сега? Останахате раша чебурашка и страйкър да д.искате по медиите.
33
4
 
6
 
! Отговори
антиджендар преди 3 години
До 34 >Не се прави на интилигентен другарю ГендирСороски ! Това , че си роб на араби и африканци заради обратните ти наклонности не значи, че и останалите са роби на някого
32
8
 
9
 
! Отговори
Кой преди 3 години
кой ли му вярва на Жужето от Кремъл.Всички знаем за отравянето на Литвиненко с полоний и на Скрипал с новичок. А на руските спортисти им дават мелдоной за рекорди. ГРУ си имат цял завод за най-различни отрови.
31
8
 
12
 
! Отговори
> преди 3 години
Русофилите можете ли да отговорите на въпроса, защо сте доброволни роби на руснаците?
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти пък кой си? Един дърдорко
29
10
 
7
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
На Тръмп жена му забременяла. И кой мислите е виновен? Ами Путин е виновен!
28
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е първият опит на ябълковия Навални да се изкара жертва, цялата му кариера е такава.
27
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бедни ми Путин, жалък си.
26
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Немцов беше убит от чеченци, а за Навални нищо не се знае - отровен ли е или не е отровен, и ако е отровен - от кого. Може да е отравяне с лекарства, комбинация лекарства плюс алкохол плюс енергетици плюс диабет. Навални се разследва за пране на помощи получени от чужди държави, с което той щеше да бъде морално компрометиран в руското общество като чужда марионетка. А това е напълно достатъчно. Взимате Путин за много ,***, но това не е варианта аз съм *** и вие сте прости и всичко е окей
25
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше една украинска пилотка реваха за нея та се късаха, пусна я, укрите я вкараха също в панделата, обаче същите ни гък. После църкаха за ония които щяха да взривяват моста, май и тях ги пусна. Сега пък паляччото навални, който от години прави всевъзможни циркове. И после ей тия същите ревът че Русия им се месила. Ами не, Путин трябваше да изпрати флота да обсади на острова и хайли лайкли да стане плиз форгив ми
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да се допусне, обосновано предположение,че той самия се е отровил. Рзачитайки на западната пропаганда и подкрепа и обещание ,че ще бъде спасен,той вероятно сам е посегнал на живота си.