В Русия: Абсолютно защитен пункт за ядрените оръжия

Работата по системите за управление да не спира, разпореди Путин
11 ное 2020 21:35, Елка Василева
92
В Русия: Абсолютно защитен пункт за ядрените оръжия
Снимка: архив, БГНЕС

Приключва създаването на "нов, притежаващ практически абсолютна защита пункт за управление, вкл. на стратегическите ядрени оръжия" в Русия.

Това обяви руският президент Владимир Путин на заседание с ръководството на министерството на отбраната, ръководителите на федерални служби и предприятия от отбранително-промишления комплекс, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

По думите на Путин в страната е извършено значително увеличаване на аналитичните и оперативните възможности на системите за управление на ядрените сили, съществено са модернизирани стационарните и мобилните пунктове за управление и е подобрено тяхното информационно осигуряване, мониторинг и анализ.

Путин подчерта, че е нараснало качеството на параметъра "повредоустойчивост".

Работата върху системите за управление на стратегическите ядрени сили не трябва да спира, а да се разработват нови перспективни образци, разпореди Владимир Путин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
9
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Руснаците са нещастници,като нас...затова и са злобни,прости,невъзпитани...като нас. Главното им удоволствие е да правят мръсно на другите...като нас.
82
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вова е тежкар.Пръдльовците, които плюят по не го са въшкApи.
81
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До анонимчо 79Съединен щати купуват от Русия няколко десетки ракетни двигатели за много пари!Руснаците произвеждат ракетни двигатели по лиценз за САЩ.Произвеждат ги защото САЩ спря совалките, които са много по-скъпи.След Илон Мъск и Джеф Безос започва да произвежда ракети, които се ползват многократно.Роскосмос отива на бунището.Държави забогатяли с инженерингова дейност са Финландия, Дания, Швейцария.Все държави, които са коренно различни от дивашка изостанала Русия.ЗА нея бъдеще НЯМА!
80
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До анонимчо 79Русия ще стане богата от продажбата на високоинтелектуални продукти,Кога това?Ще продава стратегически самовари ли?
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 75Ами нека нашият адмирал, шеф на страшния ни флот ги покани във Варна на дружеско посещение. В Черно море са 6 бройки, модел "Варшавянка-модернизирани" 636. Западняците ги наричат "черни дупки", защото шумат им е равен на фоновия шум на морето. Знаят се имената им. И един Господ знае с какво са въоръжени сега - с морските варианти на "Калибр" или вече и с хиперзвуковите "Циркон". Нито един натовски кораб няма да им убегне!Ще станат част от литорала на морето ни!
78
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KromГоунийьо, леки автомобили правят, не е важно дали са лиценз на Мерседес, БМВ, Рено, Волво, Субару! До Москва пуснаха втори завод на "Даймлер-Бенц". До СПб - на Субару, мисля в Шушары, където съм ходил.Напиши в търсачката "Тостери, сделанные в России" и си избери, ***, в рот тебя!
77
3
 
10
 
! Отговори
До анонимчо 79 преди 3 години
Горна Волта с ракети.Това е Русия....Кретеноид, тази тъъъпа щампа върви отдавна и само най-тъъъпете не разбраха, че повече от 30 г. няма Горна Волта, а Буркина Фасо!Ракетите са просто изделие, нещо като налъмите. Затова великите най-технологични Съединен щати купуват от Русия няколко десетки ракетни двигатели за много пари!Русия ще стане богата от продажбата на високоинтелектуални продукти, въглеводородите отиват на заден план, въпреки, че за тях драпат и китайци, и японци, имного други.
76
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
79, Русия няма врагове.Русия има армия, флот, въздушно-космически сили и десетки хиляди учтиви млади хора в зелени униформи.Ако някой реши, че е враг на Русия, това е негов личен проблем и негова лична мъка.
75
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 78Горна Волта с ракети.Това е Русия.Ако беше световен фактор тя щеше да диктува цените на суровините с добива, на които се издържа.
74
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ходът на историята на нищо не ги научи и колективният запад продължава да строи планове за разгром на Русия в една бъдеща война.Случвало се е Русия да бъде разбита. Шведите разбиха Петър Велики край Нарва. Да се превземе и разори столицата й може. Татари, поляци, украйнци, французи са го правили. И какво от това?Днес Русия е Велика Сила и Световен Фактор.
73
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един немски оберст, бил се срещу руснаците, избягал по чудо от плен много след войната се сприятелил с руски полковник, двамата обичали водка и му казал:- Бихме ви като шкембе у дувар.Добре, че цял свят ви помагаше.
72
16
 
5
 
! Отговори
Krom преди 3 години
А лек автомобил и тостер кога ?!
71
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен *** 29Руснаците имат много тихи подводници вече толкова тихи че перченето със самолетоносачи им изглежда забавно.Дайте да ги видим де.Ако ги имаше тук и във факти.ру щяхте да ни проглушите с тези невероятни подводници.
70
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джуджето е много страхливо. Затворило се е в мазето да не би някой да го зарази с вируса. Джуджето иска да е младо и красиво. Лицето така си е напълнило с ботокс та е загубило всякаква мимика.Джуджето иска да е високо. Ходи на 10 сантиметрови токчека като госпожичка.
69
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До анонимчо 66Един немски оберст, бил се срещу руснаците, избягал по чудо от плен много след войната се сприятелил с руски полковник, двамата обичали водка и му казалТова е като историята историята за дядото на Вовачка ЛилиПшутин, които се стрелял с някакъв швед, ранил го и после го превързал.
68
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До анонимчо 66/68"Как не те е срам! Ти нямаш право до употребиш това словосъчетание! Обичайте си се с пиндостанците, аз съм стар и помня разрушената София!"За да "помниш разрушената София" трябва да си към 85. Поне. Напълнило се е с лъжливи *** навсякъде. И такива мизерници говорите за срам!
67
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вова е тежкар.А пъцулите ядат дръжки.
66
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма надежда за америка, шоросоидите и натовците. Черните продават дрога на белите и ги зомбират.Вичко има край, само Русия е БЕЗКРАЙНА и в нея е надеждата на целия свят.
65
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чест и слава на Русия!
64
21
 
11
 
! Отговори
Русия е преди 3 години
Проклятието на България!