В Русия: Абсолютно защитен пункт за ядрените оръжия

Работата по системите за управление да не спира, разпореди Путин
11 ное 2020 21:35, Елка Василева
92
В Русия: Абсолютно защитен пункт за ядрените оръжия
Снимка: архив, БГНЕС

Приключва създаването на "нов, притежаващ практически абсолютна защита пункт за управление, вкл. на стратегическите ядрени оръжия" в Русия.

Това обяви руският президент Владимир Путин на заседание с ръководството на министерството на отбраната, ръководителите на федерални служби и предприятия от отбранително-промишления комплекс, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

По думите на Путин в страната е извършено значително увеличаване на аналитичните и оперативните възможности на системите за управление на ядрените сили, съществено са модернизирани стационарните и мобилните пунктове за управление и е подобрено тяхното информационно осигуряване, мониторинг и анализ.

Путин подчерта, че е нараснало качеството на параметъра "повредоустойчивост".

Работата върху системите за управление на стратегическите ядрени сили не трябва да спира, а да се разработват нови перспективни образци, разпореди Владимир Путин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
7
 
! Отговори
До анонимчо 66 преди 3 години
"..майка България..."Как не те е срам! Ти нямаш право до употребиш това словосъчетание! Обичайте си се с пиндостанците, аз съм стар и помня разрушената София! Тези урроди са силни само срещу мирните хора! Един немски оберст, бил се срещу руснаците, избягал по чудо от плен много след войната се сприятелил с руски полковник, двамата обичали водка и му казал: "В тази война само ние и вие бяхме войници, останалите бяха Scheisse!". Това е истински случай!София, Дрезден, Хирошима, Нагазаки, Ми Лай.
62
8
 
8
 
! Отговори
До анонимен 61 преди 3 години
Хкрементче, в Армения руснаците не се включиха в бойните действия, така че не дрънкай глупости! Руснаците подгониха янките от източна Сирия. Свалиха им няколко бойни и разузнавателни дрона, а един "Апачи" се потроши при принудително кацане, момчетета оживяха. И това само с РЕБ, без ракети! А лани, когото два есминеца от Иджис изстреляха няколко десетки томахавки по обекти на Башар, колко стигнаха? И това само с РЕБ! В тази област янките са като млади кръжочници по електроника пред руснаците!
61
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 64Съвременният еквивалент на Киряк Стефчовците са русофилите. Предават майка България на най-пропадналата държава в света Русия.
60
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Товариш Путин, как да ти вярваме като една Турция направи Русия за посмешище пред целия свят. Хайде стига си лъгал с тия защитени пунктове, не ти отива на годините.
59
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 63Хкрементче, Русия има имидж! Добър имидж, колкото и организирано да я плюят! И в България, не всички са правнучета на Киряк Стефчов. Пардон, забравих, че не знаеш кой е този! Няма общо с Хари Потър!Аз съм русофил! Да пребъде Русия и славният братски народ! Да сгинут супостаты ее!
58
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББТи да не пиеш водка бе порусначен? Съвсем несвързано започна да пишеш. Нареждаш някакви безсмислени изречения с надеждата че така ще защитиш нулевия имидж на Русия.
57
6
 
10
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Армения...я ама подписаха споразумение...американски,британски,турски...все велики армии...бедните мужици единствено защитили арменците я докараха до споразумение,г-н Путин е решителев и с възможности..внимавайте какво си пожелавате,прекрачите ли границата..неговата..скапаният ви алчен и несправедлив свят ще се разкаива..Бог да пази Русия..аз съм Русофил..след Освобождето на Родината ми.."рубашките"пратиха децата си на смърт за да ни има...аверите от хАмерика убиваха мирни в София,Справедливост
56
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 58Тия глупости ги пише в руските сайтове за да не се поcират мужиците от страх когато ги изпращат да се бият с американците. Това се нарича психическа подготовка за война с по-силен противник. Видя какво стана с руското оръжие в Армения, унищожиха им всичко на вериги и колела плюс оръдията и минохвъргачките. След това им завираха бомбите в окопите и дупките в които се криеха и накрая Путин се предаде на Ердоган. Такава е войната Русия-Турция. Срещу САЩ ще е много по-зле за Русия.
55
5
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
продължете да плащате...и пийте дизенфиктанти..дИмократично...служете на ограбващите и продавищи животите ви политиц вменяващи ви,че живеете добре...колко добре...погледнете сметките и хладилниците си...идете на доктор...и ако сте човешки същества ще разберете...Справедлив Свят...или мъртав Свят
54
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
57 не се притеснявай аз търпение имам. После ще го наваксам на поамериканчените. Техните командири ще умрат бързо, но поамериканчените ще има доста да съжаляват :)
53
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
53 ох днеска си решил да ми разказваш вицове. Самите американци си казват че иджис се нуждае от кораби и даже и с тях няма точност, цялата им система е такъв провал че по едно време не докарваше и 50 процента успеваемост. Ким като стреля японците след две седмици съобщаваха на янките понеже янките нищо не хващаха.Всичкото друго ти са глупости.
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 55Пий нещо че почваш да изкрейзваш от омраза към Америка. Ще получиш някой инсулт а заради Русия не си струва дори да пpъднеш камо ли да получиш инсулт.
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББТи си дървена порусначена глава. Не приема нищо само предава Гаварит Масква и това е. Такива хора като теб са свръх вредни за България.
50
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
49 имаш малко време поамериканчен ***. Твоите пентагони даже осама им буха самолети. На германците не им пука за теб.Аз лично ще требя поамериканчени ако стане война, къде ще ми избягаш тогава в интернет ли?
49
9
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
и да вече съм убеден...Русия е братска държава,препрочитайки историята на Народа ми,въпреки някои извращения...никоя друга държава не ни е давала повече от Русия...никоя друга държава не ни е помагала повече..останалите ни разделят за да ни използват...за да може децата ни да им робуват...дъщерите ви прости.утки нископлатени и нещастни...ама не в русия...не работят за дребни пари като роби по руските полета...само факти...всяко човешко с гънка може да го провери...останалото е мнения на платени
48
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКакъв Кьонигберг бе господинчо, Матеус Руст отиде да се изпикае със самолета си на Червения площад и никой не разбра за това той ми говори за Калининград. Разбери че няма измислена защита срещу американските хиперзвукови ракети, а такива нямат нито Русия нито Китай. Това което имат те не е крилата ракета, а МБР която в самия край на полета си се стоварва като Кинжал върху целта. Но този подход има огромен недостатък. В частта на МБР ще бъде унищожена от Иджис.
47
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСе тая! На руснаците им трябва да гарантира обратния удар!няма значение дали от Полша, от Турция или от Украйна ще долети пупер-лупер нещо. Укрепената позиция трябва само да подаде командата за заличаване на Кравария.
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
48 доста си глупав. Калининград точно за това е замислен, никакви предни атаки блицкригове и подобни. Руснаци закараха там Искандер и всички се ***, поляците почнаха да строят наблюдателни кули от западната страна, американците почнаха да ерещят че искандера м8жел да им сваля сателитите. Да не споменавам Белорус че съвсем ще ти паднат всичките щуротии.
45
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
не ни плещете глупости...къде е решението...защо няма ваксина а купувате самолети...защо няма доктори и болници а си купувате мерцедеси с нашите данъци,докато ние умираме в нечовешки мъки...защо не спазвате Конституцията и Законите...Защо не спазвате Общественият Договор...вие не сте ни господари...ние сме Свободни Човешки Същества...Живота ни е даден от Бог..ние ви плащаме да намирате решения на проблемите ни...ограбвате ни и ни лъжете...и ще ви съдим и накажем...Бог да пази България!!от ени..
44
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББВярвай на глупостите написани от такива историци с промити мозъщи като твоя. Истината е че Германия не разреши на Русия да порусначи България. Но пък втория опит за порусначване успя и ти си живото доказателство за това.