Путин: Западът използва Навални, за да се опита да възпира Русия

"Колкото по-силни ставаме, толкова повече тази политика на възпиране се засилва"
14 фев 2021 14:36, Елка Василева
355
Путин: Западът използва Навални, за да се опита да възпира Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин в разпространено днес интервю обвини Запада, че използва хвърления в затвора опозиционер Алексей Навални в рамките на "политиката си за възпиране" на Русия, предаде Франс прес.

"Нашите опоненти или потенциални съперници . . . винаги са разчитали на амбициозни, жадни за власт хора, винаги са ги използвали", каза президентът в интервю за руски медии, дадено в сряда, но разпространено тази сутрин от обществения канал "Россия 24".

Още по темата

Споменавайки неотдавнашните демонстрации, последвали завръщането и хвърлянето в затвора на Алексей Навални, Путин отбеляза, че те също са били подхранвани от чужбина на фона на пандемията на коронавируса.

Те използват тази фигура (Навални) точно сега, във време, когато всички страни по света, включително и нашата, изпитват изтощение, разочарование и недоволство заради условията, в които живеят хората, от нивото на техните доходи, каза руският президент.

Според Владимир Путин многобройните успехи на Русия в отбранителен план, но и в управлението на пандемията от коронавируса и създаването на ваксината "Спутник V", "започват да дразнят" съперниците на Москва.

"Колкото по-силни ставаме, толкова повече тази политика на възпиране се засилва", допълни руският президент.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
7
 
6
 
! Отговори
затова преди 3 години
До Анонимен240 Искам да кажа, че ако много пъти ходиш в Русия, както твърдиш сам, и си видял какъв напредък постигна при Путин , и продължаваш да заблуждаваш по този начин, май или в НПО усвояващо грантове като другаря Навални, или "*** русофобче", не ли?
219
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До затоваИскаш да кажеш, че в Италия, Испания, Турция и т.н. няма. Само в Русия има и затова не ходят?
218
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ааа йоцо"Аааа, виждаме го, ама през "крив макарон"! То всичкто Черноморие във фек.лии и бетон, горите изсечени, само свлачища и срутища, водни режими, опоскани от ци.ански набези села, беззъби старци с по 200 лева пенсия...Как да не го видиш?"Аз бях това лято на Китен (хем има пандемия). На плажа няма къде да си сложиш кърпата. Сладоледа 5 лева. Кръчмите пълни. Входовети и изходите към курорта задръстени от коли. Още повече ресторанти от предната година. Деца хвърчат яко. Засукани булки.
217
1
 
2
 
! Отговори
от нас е преди 3 години
До Анонимен236 А, не е ли тръгнала от нас?
216
2
 
13
 
! Отговори
затова преди 3 години
До Анонимен Щото има правила - не могат да пият фалшив алкохол евтинджос и да се метат от балконите, не могат да повръщат и сер.т където им падне и да бият камериерки...затова! Този народ се уважава, уважава и страната си - не е като в озарените " демократични" ЛГТБ общества, дето вече не можеш и да кажеш собственото си мнение, а децата ти са "то"!
215
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За анархията , която е сред московската номенклатура най удобно е да се търси виновник. Такъв удобен виновник е Невалнии. А истината е , че корупцията е тръгнала от тях.
214
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ей тези руснаци са мн,го опасни как го "ХВЪРЛЯТ "този Навални в затвора от самолет дават ли му поне паршут да не се нарани при падането, напишете и снимки покажете как така става това хвърляне в затвора.А може би защото той е украинец и братовчеди и чичо са там но са се отказали от него не го искат.
213
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
The White HousePresident Biden on the American Rescue PlanOne in seven households in America in America report they do not have enough food to eat. That includes nearly 30 million adults and as many as 12 million children. And in this situation through no fault of their own. ---------Всяко седмо домакинство в Америка съобщава, че няма достатъчно храна за ядене. Това включва близо 30 милиона възрастни и 12 милиона деца. И тази ситуация не по тяхна вина. Та, тъй тя.
212
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знае за какво говори.
211
2
 
8
 
! Отговори
ааа йоцо преди 3 години
До Демократ226 Аааа, виждаме го, ама през "крив макарон"! То всичкто Черноморие във фек.лии и бетон, горите изсечени, само свлачища и срутища, водни режими, опоскани от ци.ански набези села, беззъби старци с по 200 лева пенсия...Как да не го видиш?
210
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До идиПонже съм бил много пъти в Русия (последно преди 2 години) и знам ТОЧНО за какво става дума да питам: английските запалянковци като толкова им е харесало там та не искали да си тръгват, ...... защо не продължават да ходят там, ами ходят в Испания, Италия, Турция, България и т.н.? Нещо Русия не се е оформила като основна дестинация за англичаните. Що така?
209
8
 
5
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Димитър Благоев: Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите ( Принос към историята на социализма в България, София, 1976 г.)
208
9
 
4
 
! Отговори
Нещо не се вързва преди 3 години
И защо Западът ще се занимава да възпира Русия, при положение, че 20 мил. от работещите руснаци получават Мин.раб. заплата от 12 000рубли ( 254 лв. ), а 19 милиона живеят под прага на бедността, който в Русия е 100 ? ( 195 лв. )
207
2
 
11
 
! Отговори
иди преди 3 години
До Анонимен 220 Ами не му и трябва еврогейската ЕС, ако се разходиш вместо до Гърция в "тапите" по чудните пропадащи пътища на Срутището до Русия, много ще се изненадаш! Те затова английските запалянковци си викаха сънародниците и не искаха да си ходят - там свети, грее цените са смешни - на храна, парно, бензин... и всичкото културно наследство е в злато, злато, злато и красота! Затова хамериканци и сие "газ пи.аят"!
206
4
 
15
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Всяко изказване на Владимир Путин предизвиква у русофбите изблици на трудно контролируема истерия.
205
13
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
България се развива добре, заводите никнат като гъби, доходите растат при американското партньорство и ЕС, но българите са прости и не могат да го видят това нещо.
204
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕС е най богатия съюз и континент в света. И без да има природните богатства на РФ.НАТО е в Черно море от десетина години а Русия само гледа и се чуди към Европа ли да мине или към Азия.
203
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 214Къде ги видя тези заводи, дето никнат като гъби? Посочи ми няколко, зарадвай ме. Радвам се, че българите живеят по-добре, щом казваш, но колко дълго ще ги има?
202
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко по дълго е на власт Путин , толкова по лошо е за обикновените руснаци. Като и държавите около Русия. Анархията в Русия не полезна и за ЕС. За това си трябва свободни избори и ред в Русия по Еврпейски модел. От това се страхува московската номенклатура.
201
3
 
5
 
! Отговори
появи се преди 3 години
До Анонимену214 Бацееее, къде се загуби с тая жипка бе, отдавна не ти бяхме чели и чували хвалбите? Сигур тоя "просперитет" го виждаш насън, докато нанкаш до пачки и кюлчета?