Русия: Няма да позволим САЩ да говорят с нас от позицията на силата

Това е изключено, заяви прессекретарят на Владимир Путин
30 мар 2021 09:08, Елка Василева
242
Русия: Няма да позволим САЩ да говорят с нас от позицията на силата
Снимка: архив, БГНЕС

Никой няма да позволи на Америка да разговаря с Русия от позицията на силата, тъй като това е невъзможно, заяви Дмитрий Песков, прессекретар на руския президент Владимир Путин.

Още по темата
"Не бих желал да говоря за екстремни сценарии. Но никой няма да позволи на Америка да разговаря с Русия от позицията на силата. Това е невъзможно.

Американците сега като мантра повтарят, че щели да разговарят с всички от позицията на силата. Нито (президентът на Русия Владимир) Путин, нито който и да е друг от ръководството на Русия ще позволи както на американците, така и на когото и да е да разговаря така с нас. Това е изключено“, каза Песков в интервю за "Аргументи и факти", коментирайки възможността за скъсване на дипломатическите отношения между Русия и САЩ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чУБИРАШКА, УКРАИНСКА И МАКЕДОНСКА ТЕРИТОРИЯ ИМА САМО ЗА СОРОСОПИТЕЦИТЕ, НАЕМНИЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ. Ти си бивш комунист, днешен питек и временен наемник на тези които ти плащат стотинки... айде чубирай се.
114
0
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯ: Нека и САЩ да живеят, и те имат право на това. А светът има нужда и от САЩ и от Русия. Затова вече писах, Байдън ще се пъчи, ще налага санкции и нищо повече от това няма да се случи. Да си беше гледал пенсията, по-добре щеше да направи.
113
2
 
7
 
! Отговори
ДОСТОЕН ПРИМЕР преди 3 години
От години *** и журналисти са разпратени по сайтовете, за да си изкарват заплатата, като системно пускат и коментират лоши новини за Русия, при пълно медийно затъмнение за братски страни хахаха като Саудитска Арабия, презокеанския краварник, Търки и така нататък. Айде скоро ще се пенсионирате Ел и Чебурко... и ще разказвате на децата си вашия ДОСТОЕН ПРИМЕР.
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯТи не си нормален. Казвам го с уважение, а в момента ме напушва адски смях... Извинявам се.
111
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте за осветения от Уикилийкс Малтинцо Димитлов като българинът който отлично защитава америкнските енергийни интереси защо не се кандидатира за Конгреса тогава маминия...
110
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 115 до НИЩО НОВО...Некадърни политици плюс мързелив народ ...Визираш България? Защо така косвено - кажи си го направо!
109
3
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До до НИЩО НОВО: САЩ са се готвили за война, те сами си го признават. И сега се готвят. И затова Русия не изостава във военно отношение.А за държави като нашата е добре това, че светът не е еднополюсен. Да си траем и това е. Нека атовете се ритат ако искат.
108
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 109АнонименБулат Окуджава, руски певец...имаш в предвид българите също, нали?
107
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 111Абе я стига си крещял като ненормален, бе... На това ли са те научили родителите ти? Голяма работа, какво те засяга кой кого? Е затова сме на тоя хал българите, защото сме гъзоблизци... Какво си седнал да се палиш за глупости? По въпроси, които пряко ни засягат и са в наш ущърб сигурно мълчиш като плъх, тука се пениш като ощипана мадама... Кой бил по-велик, едните *** или другите... на кого му пука??
106
10
 
4
 
! Отговори
до НИЩО НОВО преди 3 години
Ами същите неща говореха и преди 90та година.Как "гадните империалисти" щели да нападнат тоя земен рай СССР и колко е лошо да има войни, и как щели да се бият за запазване на "достиженията на революцията"Пак казвам - лъжеха и мажера и СССР се провали поради собствената си глупост.Некадърни политици плюс мързелив народ - това беше СССР тогава, това е и Русия днес.
105
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре да се изтрепят всичките едни други, за да мирне вече света, че взема да писва сериозно от тия тъпизми... Стотици години мерене на кого му бил по-голям... Комплексари.
104
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалка държава с малка икономика но с големи претенции - русия.
103
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
25% от световната икономика ДНЕС се пада на САЩ.116,85 се пада на Китай1,68%- на Русия.Без коментар.
102
1
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Анонимен 103: "До сега Байдън веднъж не е казал, че говори с останалия свят от позицията на силата"? Естествено че никога не го е казал, нито ще го каже. Само че САЩ винаги са го правили, както и винаги са го допълвали с приказки за демокрация, защита на човешките права и т.н. Нищо ново. Така че да не обвиняваме Русия за това, че няма никакви илюзии относно истинските намерения на американските им "приятели".
101
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Булат Окуджава, руски певец отпреди 30 години - който го помни, беше известен колкото Висоцки - казваше за руснаците:Ние сме роби, които обаче не стрдат от това, че са роби,ние се гордеем с робството си.
100
3
 
4
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
В иутуб има клипове, на които се вижда подготовка на Украйна да напада в Донбас. Пренесени са стотици танкове, артилерия, ракети и хора за тази цел.Иска ли Украйна да окупира територии на Русия се пита в задачата? До средата на пролетта ще разберем. :)
99
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците както винаги пак лъжат.До сега Байдън веднъж не е казал, че говори с останалия свят от позицията на силата.Песков първо лъже, че така казвали янките, после се репчи, че Русия нямало да го позволи.Тия номера ги слушахме 45 години, и тия лъжи как щели да нападнат СССР и как руснаците щели да умират за "правдата".Пък 90та година СССР се провали без никой с пръст да го пипне.И сега старите мантри, щото само това си могат.
98
1
 
7
 
! Отговори
Няма да има преди 3 години
До Анонимен 101: Не ставай смешен. Украйна да воюва с Русия? Нерде Ямбол, нерде Стамбул.
97
4
 
6
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До 101,Защо Украйна трупа танкове в Донбас? Да не стане така да останат без Одеса накрая? :)
96
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 97При една грешна стъпка ще ядете голям бой от Украйна. Гледайте да не си загубите държавата. Това което се случи с васала ви Армения ще е детска игра пред това което ви очаква. А Пасечник освен да пасе великоруска трева друго не чакай от него.