Путин към украинската армия: Вземете властта в свои ръце!

Така ще е по-лесно да преговаряме, заяви той
Обновена: 25 фев 2022 17:06 | 25 фев 2022 17:06, Нели Христова
564
Путин към украинската армия: Вземете властта в свои ръце!
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин се обърна директно към украинските войници.

"Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои ръце", заяви той.

По думите му руските въоръжени сили в момента водят сражения предимно с националистически милиции, "които, както знаем, са пряко отговорни за геноцида в Донбас и за кръвта на мирните граждани на народните републики".

Според "обективни данни", цитирани от Путин, милициите са с тежки ракетни системи за залпов огън, които са разгърнати в централните части на големи градове като Киев и Харков.

"Те планират да провокират ответен огън от руски ударни системи по жилищни райони. Те действат, точно както правят терористите по света. Те се крият зад хората с надеждата, че след това ще обвинят Русия за цивилните жертви. Добре известен факт е, че всичко това се случва по съвет на чуждестранни съветници, най-вече американски", заяви Путин.

Той призова в прав текст: "Вземете властта в свои ръце, изглежда, че ще е по-лесно да се споразумеем с вас, отколкото с тази банда наркомани и неонацисти в Киев, които са се настанили и са взели за заложник целия украински народ".

Путин даде "най-високата си оценка за действията на руските войници и офицери", като подчерта, че действат "смело и професионално"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
352
10
 
16
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
А когато имаше убити деца в Донбас - защо не ревахте??? Не може да има двоен стандарт! По какво ке различават косовци от донбасци като и в двата региона е имало насилие и жертви, причинени от собствената им държава?!
351
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По руските ТВ канали показаха резюме от речта на Путин,после жизнерадостни кадри от Донбас и накрая как Путин е провел телефонни разговори със Си Дзинпин и с Башар Асад???Просто толкова са в ступор в момента, че пускат кадри от 18 февруари с евакуацията на хора от Донбас.
350
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАТО САЩ И ЕС се изложиха жестоко.Путин намери лабава подкрепа за Украйна и използва момента.Благодарим ви НАТО САЩ И ЕС.Зарязахте гн Зеленски на сред поляната от бомби куршуми и танкове.Ужасни сте.
349
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремълска престъпна групировка!
348
5
 
13
 
! Отговори
Вижте преди 2 години
Вижте в " Гласове" една статия за това, което де факто се е случвало 8 години в Донбас и има документи за това!
347
8
 
8
 
! Отговори
Kostas Linke преди 2 години
ПУТИН да разнебити Киев от наѝ-последната модификация на Смерч ::: Солнцепек !!!!...Така се казва системата ..Украйна е Руска Земя ---- ЗАВИНАГИ !!
346
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До баба радка-дааа и сега файзерете търпят яки загуби
345
2
 
5
 
! Отговори
До баба радка преди 2 години
Защото е ваксиниран.
344
3
 
16
 
! Отговори
баба Радка преди 2 години
Браво на Путин само два-три дена премахна пандемията в световен мащаб!
343
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи Донбаск и Луганск може да искат помощ от Русия а Украйна неможе да иска помощ от други държави.???НАТО веднага да прати омиротворяващи сили както путин прати в Донбас и Луганс.
342
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин иска да залови Зеленски и други Украински лидери и после да иска откуп да му бъдат махнати санкциите и тогава щеги освободи.Приберете на запад гн Зеленски и управляввщите на Украйна.Путин е опасен терорист за което ще съжелява.Даже и сега съжелява.
341
4
 
7
 
! Отговори
Ех преди 2 години
На европейците и руснаците им доскуча от 50 години спокойствие и се върнаха към любимото си занимание от всички - масови кланета.
340
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Света седи и гледа по телевизията как шепа *** си играят с живота на хиляди.Цинично. Вкараха зайчето в клетката на вълка и сега сеир.Не мога да повярвам.Единствен изход е преврат в Русия, не в Украйна.
339
2
 
7
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Гледайте сега ОРТ,RTVi.Само сериозни физиономии,в студията,в коментарите... Няма вече ирония,няма хилене,няма закани,няма патос,няма бомбастични заявления! Дойде акъла ,ама късно.... И ще става все по-късно!
338
0
 
6
 
! Отговори
Цвайфелсен преди 2 години
"Не знам кой ще спечели третата световна война, но четвъртата ще се води с пръчки" - Zweifelsen
337
5
 
7
 
! Отговори
До izh преди 2 години
Аз пък съм любопитен,като такъв явлен защитник на Зеленски и кликата му,какъв го дириш още тук а не си доброволец в Киев да речем?Най вероятно обаче си същият защитник,като хората който опитват да сдавят двата братски народа вече осем години!
336
7
 
8
 
! Отговори
Крим не е руски преди 2 години
АЗ ПОЗОВАВАМ РУСНАЦИТЕ ДА НАПРАВЯТ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ И ДА ОБЕСЯТ ДЖУДЖЕТО АКО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ЩАСТЛИВИ И ПОНЕ МАЛКО ОТ ГРЕХОВЕТЕ ИМ ДА ИМ СЕ ПРОСТЯТ.... а за тиквата на *** дават 1 милион в долари не в рубли..
335
0
 
0
 
! Отговори
3592 преди 2 години
Хахахамокри сънища не едно самотно същество.
334
6
 
6
 
! Отговори
angus преди 2 години
Бял ден няма да видиш Кремълска *** !!!
333
1
 
1
 
! Отговори
Марк преди 2 години
Аз съм много гъвкав алфа мъжкар, ходя като Путин, бия се като Кличко. За всеки случай съм приготвил 4 знамена в зависимост от това кой ще победи. Американско, руско, китайско и украинско.