Путин към украинската армия: Вземете властта в свои ръце!

Така ще е по-лесно да преговаряме, заяви той
Обновена: 25 фев 2022 17:06 | 25 фев 2022 17:06, Нели Христова
564
Путин към украинската армия: Вземете властта в свои ръце!
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин се обърна директно към украинските войници.

"Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои ръце", заяви той.

По думите му руските въоръжени сили в момента водят сражения предимно с националистически милиции, "които, както знаем, са пряко отговорни за геноцида в Донбас и за кръвта на мирните граждани на народните републики".

Според "обективни данни", цитирани от Путин, милициите са с тежки ракетни системи за залпов огън, които са разгърнати в централните части на големи градове като Киев и Харков.

"Те планират да провокират ответен огън от руски ударни системи по жилищни райони. Те действат, точно както правят терористите по света. Те се крият зад хората с надеждата, че след това ще обвинят Русия за цивилните жертви. Добре известен факт е, че всичко това се случва по съвет на чуждестранни съветници, най-вече американски", заяви Путин.

Той призова в прав текст: "Вземете властта в свои ръце, изглежда, че ще е по-лесно да се споразумеем с вас, отколкото с тази банда наркомани и неонацисти в Киев, които са се настанили и са взели за заложник целия украински народ".

Путин даде "най-високата си оценка за действията на руските войници и офицери", като подчерта, че действат "смело и професионално"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
372
5
 
3
 
! Отговори
Последният бойскаут преди 2 години
До 430 Иван:Ванка, това ли успя да измислиш за пет минути? Що, ти кво даде на света освен газ метан в тоалетната сутринта? Айде скрий се в някоя шахта и не занимавай хората с простотиите си.
371
10
 
10
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Хора, толкова ли добре ви плащат че да сте такива Путино-любци, тук даже не говорим за това лудо джудже, погледнете що за народ са простите руснаци. Отворете YouTube и вижде що за хора са. Ежедневие е за тях да се бият по светофари, пътища, полянки и т.н, да не говорим за бедният им начин на живот извън градовете, това е една посредствена държава и народ, които не заслужат да се размножат и да съществуват като цяло. Какво е дала Русия на света? Освен че краде западни технологии чрез шпионажи!
370
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
най- късно до утре Русия ще бъде изключена от SWIFT.
369
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига се карахте, скоро режима на Зелински ще свърши и пак ще обсъждате ковид, ваксини, вечното дерби и цената на тока
368
3
 
2
 
! Отговори
До българина преди 2 години
Четеш чушки! Има много видеа дори от паравоенни Украйнски формирования където се хвалят колко велики бойци са за това, че по цял ден стоят в едни порутени сгради, излезнат 2 пъти в седмицата да стрелят по кеде що видят и пак в окопа
367
5
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 2 години
Волен премиер и България на 3 морета. Русия на страната на България и битката е спечелена. Волен е Хитлер.
366
3
 
8
 
! Отговори
българин преди 2 години
Много пъти от няколко години чета "Российакая газета",особено след пандемията.Не съм попаднал на нито една статия в Донбас или Луганск да е имало убити руснаци от украинци.
365
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия е бедна, защото ги санкционират за това, че ги има, и така е от много години! Щом според теб това е редно, значи си един послушен роб, който винаги ще е с по силните и богатите и винаги ще трета ръка човек, за силния и богатия!
364
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таваришч Путин, по-скоро украинската армия ще те скопят с помоща на две тухли, отколкото да направят военен преврат в твоя полза. Тоя човек е ужасно далече от реалността. Може би неговите съветници го лъжат че украинците го чакат за да ги освободи от "бандеровците" и "нацистите"
363
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Икономиката на Русия е колкото тази на Испания. Ако решат от НАТО ще го смажат. И ако спрат да му купуват петрола ще стане по-малка икономиката им, колкото и нашата. Пенсиите им са вече 1/3 от нашите и по зле ще стават.
362
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм и предполагал че толкова американофили има в тая страна. Нима не ви предопредиха, че Байдън е = война? Нима не виждате, че амер. бази са средоточени все по близо до Русия? Нима България е имала някога собстевена позиция по някои международен въпрос? Колко зле трябва да е човек за да не може да разбере, че за да е силна Европа трябва да сме независими от Щатите! За ЕС! Против нато! Ако бяхме нормална държава, щяхме да осъдим войната в Украйна както осъдихме бомбардировките над Югославия!
361
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руските войски трябва да обърнат към Кремъл и да свалят Путин. Всички политици лъжат ама тоя освен това е нагъл и безскрупулен убиец.
360
9
 
5
 
! Отговори
Адолф Путлер преди 2 години
Понеже Байдън наказа Пеевски, аз ще денацифицирам Варна! А Копейкин ще го направя президент!
359
6
 
7
 
! Отговори
izh преди 2 години
Dо някаква си комуномутричка, вероятно второ или трето издание все още харчещо парите заграбени от тати и дядо: Просто цитирам факти от ИСТОРИЯТА. и не обръщам внимание на хорицата дето през живота си не са създали нещо полезно. Посочете ми един комунист за 50 години диктатура да е създал нещо от което държавата / т. е. българите/ са спечелили? Страх, мизерия и евтина пропаганда. Та завиждайте. Путин вече е политически труп, цитирах вече за какво. Чака го съдбата на Андропов, от своите
358
7
 
7
 
! Отговори
Одеве срах преди 2 години
Сега по темата ,Путин иска да намести марионетно правителство в Украйна..
357
13
 
8
 
! Отговори
Закривай преди 2 години
окрайна!Няма такава държава!
356
9
 
10
 
! Отговори
Велик лидер на РФ преди 2 години
Шах и мат!
355
11
 
11
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Урсулата забрави да слугува на Пфсйзер. Дано руска ракета я удари фашагата.
354
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руската армия трябва дате арестува и гръмне.
353
13
 
6
 
! Отговори
Дано Русия преди 2 години
Види края на запада.