Путин даде оценка за Буча: "груба цинична провокация"

Украйна е екзекутирала цивилни или ги е транспортирала там за целите, каза Захарова
6 апр 2022 22:51, Петя Славова
229
Путин даде оценка за Буча: "груба цинична провокация"
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин даде днес принципната си оценка за "грубата и цинична провокация" на украинските власти в град Буча, близо до Киев, след оттеглянето на силите на Москва, предадоха Франс прес и ТАСС.

В разговор с унгарския премиер Виктор Орбан Путин говори по-специално за "груба и цинична провокация от страна на режима в Киев в град Буча", според съобщение на Кремъл.

Това е първата реакция на руския президент по този случай, който предизвика международно възмущение.

Преди Путин и други руски длъжностни лица отрекоха всякакви злоупотреби на руските сили в Буча, а Кремъл определи като "фалшификация" снимките на трупове по улиците на града, публикувани през почивните дни от медии.

Днес говорителката на руската дипломация Мария Захарова обвини западни висши представители и медии, че са "произнесли присъда "виновен" срещу Русия, "без дори да са се опитали да проверят каквото и да било".

"Тази престъпна фалшификация беше измислена, за да оправдае следващия пакет от санкции" срещу Москва, отбеляза Захарова. Тя каза, че западните медии са "съучастници" в злоупотребите в Буча, написа БТА.

Според Захарова, украинската страна или е екзекутирала цивилните в града, или ги е транспортирала там за целите на инсценировката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
12
 
! Отговори
Изгонен дипломат преди 2 години
Пратиха ме в Камчатка. Кажете хора, как се пали огън на - 40? Не бъдете жестоки!!
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евреите хазари населяващи земите преди Киевска Рус се замогнали поради факта, че през тези земи минавал Пътят на коприната, 9-10 век, а това е доставката на луксозни стоки за европейския тогавашен елит.
69
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обичаите на хазарите евреи освен, че плащали добре на наемната армия предимно от местни племена в това число и руси, включвало и изтребване на цялата фамилия на наемниците с домашните любимци, ако наемниците загубили битка.
68
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците все за мир говорят, все за демокрация, а навсякъде сеят война. Те диктуват на зеления гном сценария, който във всичките им войни е един и същ. Ограничените хора с манипулируем ум вярват сляпо на това което им говорят краварите. Никой не знае какво се е случило в Буча. Путин не е китка, но с тези евтини номера на САЩ нещо не става. Тъпите западняци блеят това което им наредят и това е престъпление спрямо всички.
67
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Херсон бил заточен византийския император Юстиниян, който Хан Тервел освобождава и възкачва на престола на Византия. За Кабала земите на Украйна са част от земите на техните прародители. Пиша го не за друго, а защото историята на Украйна предопределя случващото се днес. Защо християните не обичат евреите? Когато Персия превзема Йерусалим близо 60 000 християни биват продадени на евреите, които ги убиват.
66
12
 
5
 
! Отговори
xoxo преди 2 години
На ютюб можете да намерите видео коментари на гърци-украински гърци,които са успели да се евакуират от Мариопул и вече са в Гърция.Познайте кой не е пускал хората да се евакуират и са стреляли по коридорите?Азов.Така че за Буча ..Утре ще е сигурно отровен газ някъде другаде(както постановката в Сирия ),възможностите много и като гледам украинците са доста находчиви в пропагандата.
65
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя големи проекции вкарва. Да му слагат усмирителната риза вече и да го прибират на терапия със силни медикаменти. Само да му намалят стероидите, че са му стопили мозъка вече.
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
остава Майло да каже ние бяхме, дивакът си е варварин
63
1
 
13
 
! Отговори
До 71 преди 2 години
Я пак за средновековна Украйна?! През 9 век християнството прониква е Украйна и е прието за официална религия през 988 година където са живели славянски племена поляни,древни, северяни ,уличи, тиверци ,дулеби и етническата група рус ( днешните руснаци) . През 11 век Киевска Рус е най голямата страна в Европа известна като Рутения .Не пиши за неща ,за които нищичко не знаеш. Жалък си е опита да си оригинален.
62
17
 
8
 
! Отговори
ОНЗИ преди 2 години
Буча - американски сценарий с украинско изпълнение !!!Военният съюз РУСИЯ - КИТАЙ ще бъде последван от икономически - следва нов световен ред, в който американците и американския ред ще бъдат аут !!! ЕТО ТОВА Е ЛОГИКАТА НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА !!! И тук идва лошото за американците - ПУТИН не е Горбачов и сега целия свят е впрегнат от американците да бъде свален Путин от власт и там да се сложи американски гъ..зо..л..изец !!! А това България да застане срещу Русия е ужасно, просташко и страшно !!!!
61
4
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
До е как е станало 73- Въпросът е дали това от сателитите са трупове на военни или на цивилни.
60
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма провокация,има изключително грешна стратегия,объркващо тълкуване " операция" и война ,объркване на самите войници.Как ще търсиш " нацисти" като бомбардираш цели градове ,ама скрили се в жилищни сгради, дай да разрушим сградите,църквите ,театъра,общинските сгради и колкото може повече,а хората които живеят там,възрастни на легло,малки деца.Не ,това е свръх първобитна стратегия,това е уникум диващина и то 21 век.Е никой не ви посрещна и никой не ви иска.Какво "освобождавате"не се ли виждате!
59
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"ЕВРЕИТЕ ХАЗАРИ НЕ ОСТАВИЛИ КУЛТУРНИ ПАМЕТНИЦИ СЛЕД СЕБЕ СИ. ТЕ НЕ РАЗБИРАЛИ ИЗКУСТВОТО." - А знаеш ли, че се твърди, че и тангристите не оставяли паметници защото ги наричали институции на заблудата. Послушай Ваклуш Толев, ако ти е интересно, аз лично съм малко скептичен към теорията за "тенгрийската култура на древните българи", защото в ромейските източници още 6ти век се говори за война между едната и двете вяри (версии на християнството), иначе е приятен оратор.
58
1
 
1
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
До Не фен на Путин.И какъв е новият дневен ред, ако не е тайна?
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провокация е цялата спецоперация на Русия. Важното е че световния престъпник номер едно Путин ще последва руския корабль.
56
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Оберщурмбанфюрер Има клип как един от "жертвите" пуши цигара в снимачните почивки... То беше инсцениран цял протест-поход от Южна Америка до САЩ, та това ли няма да нагласят? Има редица доказателства.
55
5
 
12
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Eга си нахалството. Първо, това не било война, а специална операция. След това - "денацификация" от която бягат дори и лицата с ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД, за да се окаже накрая, че укрите са нападнали сами себе си и се унищожават, като на електронна игра. Ей-това вече е висш цинизъм. Пpocтakът Пycин, ака Джуджето, разпърдя орталъка с некачествени пръдни.
54
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато говорим за Украйна, трябва да си спомним за средновековна Хазария, която е нейна предтеча. Хазарите приемат юдеизма, но само родените от майки еврейки имат достъп до образование и управление. Така "разделяй и владей" в Хазария се оформят кастата на евреите управляващи и кастата на нервите управлявани. Хазария е люлката на съвременния юдеизъм, т.е.земите на Украйна са прародината на европейските и американски евреи.
53
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е тва е лидер - Орбан. Скръцна със зъби, каза тука нема да минавате с армии и амуниции, тука нема да се налагат санкции и народа си го преизбра и сега си прави срещи с Путин и играе медиана между Е.С., НАТО и Русия. А тук някви на някви "ужким" политици им тече мед от НПО-тата и подаряват народа за жълти стотинки. Много силна политика на древните народи - маджари, турци, китайци, араби, маи, евреи, индийци. А тук правим подаръци на някакви измислени "нации" на по 4в. основани чрез расов геноцид.
52
7
 
7
 
! Отговори
Снежанка преди 2 години
До Руски корабл...--- Зеленски е с 3 сантиметра по-нисък от Путин. И той ли е Гном-Джудже?