Путин даде оценка за Буча: "груба цинична провокация"

Украйна е екзекутирала цивилни или ги е транспортирала там за целите, каза Захарова
6 апр 2022 22:51, Петя Славова
229
Путин даде оценка за Буча: "груба цинична провокация"
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин даде днес принципната си оценка за "грубата и цинична провокация" на украинските власти в град Буча, близо до Киев, след оттеглянето на силите на Москва, предадоха Франс прес и ТАСС.

В разговор с унгарския премиер Виктор Орбан Путин говори по-специално за "груба и цинична провокация от страна на режима в Киев в град Буча", според съобщение на Кремъл.

Това е първата реакция на руския президент по този случай, който предизвика международно възмущение.

Преди Путин и други руски длъжностни лица отрекоха всякакви злоупотреби на руските сили в Буча, а Кремъл определи като "фалшификация" снимките на трупове по улиците на града, публикувани през почивните дни от медии.

Днес говорителката на руската дипломация Мария Захарова обвини западни висши представители и медии, че са "произнесли присъда "виновен" срещу Русия, "без дори да са се опитали да проверят каквото и да било".

"Тази престъпна фалшификация беше измислена, за да оправдае следващия пакет от санкции" срещу Москва, отбеляза Захарова. Тя каза, че западните медии са "съучастници" в злоупотребите в Буча, написа БТА.

Според Захарова, украинската страна или е екзекутирала цивилните в града, или ги е транспортирала там за целите на инсценировката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще докажат ли,че специалната операция под название денацификация и демиталиризация точно с/у таз форма е насочена щом използват думи понятия включени в употреба преди 105г. и то от тях в идеологията след тяхна поява в общата революционна идея от революция социалистическа в бърза комунистическа за световна бърза победа на пролетариата,а Ленин критикувал недостатъци на социализма как течение социално,че се развива в съдружие с др.социални течения на нея платформа и с тях съгласувана ревизия 1991г.
90
17
 
8
 
! Отговори
Juls преди 2 години
За Оскари се бориха в Буча ама при тази некадърна игра на статистите, недосмислиците с декора, а да не говорим за лишената от логика сюжетна линия, май са по скоро за малинка. Иначе не всичко е загубено ментално кастрирана аудитория неспособна на критично мислене бол. А ние другите искрено се забавляваме с драматичните напъни на киевската пропаганда, жалко само че много от собствените си хора дадоха курбан за да вкарат и останалия свят в техният филм.
89
12
 
5
 
! Отговори
Еха преди 2 години
Тук има гнусни гадости писани на български език! Забравихте ли колко време за ни клали поробители! Схващате ли че ви измиха мозък, разум и интелект путиновата пропаганда. И сега какво ще плачете като ви увехне идола. Ами този ваш идол умира от 100 години! А преди 50 го погребаха. Сега скелета ли оплаквате роби нещастни? Вместо да подкрепяте Путин, защо не нахлупите по един фес? И с наведени главички към джамийте. Те са по близо и по дълго са ви клали, роби нещастни. Дерзай те.
88
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пyти е чукче от Чукотка!
87
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя убиец защо не е обесен още?
86
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стария нов световен ред ще приключи с крясъците на САЩ.
85
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако някой е гледал поредицата "Падането на Кабала", може да схване защо тече тази война. Световният елит е прогнил и човечеството е във всякаква криза: екологична, демографска, продоволствена, политическа, здравна, културна, научна, морална-всякаква кризи
84
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Инсценировка или не, този който го е направил трябва да гори в ада! Този, който е издал заповедта, той е най-голямото зло!
83
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Да вземеш труп назаем" е една от 36 китайски идеологеми за успешен бизнес: хем са си почистили предателите украинците, хем са ги вкарали в употреба. На война, на лов и за с екс се лъже, брадър!
82
2
 
9
 
! Отговори
войни преди 2 години
Ние сме на повече 1300 години минимум, имам чувството че когато Аспарух създава Дунавска България, българите са вече изморени от войни и това показва нашата външна политика. Изморени сме ние българите от войни, войни, войни няма ли най после да се навоюват тия инфантили бе, все избират Секирата пред мира. Война се прави лесно, трудно е с мир
81
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1.Мързи ви и не четете историята си, а това значи, че ще я повтаряме дружно до откат.2. Хазарско-руските войни НЕ БИ ТРЯБВАЛО да са наша работа.
80
11
 
5
 
! Отговори
До 100 преди 2 години
Престанете с глупостите. Сегашна Украйна и по-точно Киев е основоположник на Русия. Киевска Рус! Затова и Путин не изравни Киев - не че не можеше ако иска и то за дни. А "Страшния танков конвой" от север към Киев бе само за дезориентация за да може Путин да превземе моретата на Украйна на юг, без да ангажира цялата армия на Русия. Която ще му е нужна при положение че НАТО се намеси.
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Княз Светослав 1 е първопричината да паднем под Византийско владичество превземайки източните български земи. Този княз е причината на власт да дойде цар Самуил, защото след помощта на Византия, която прогонва Светослав от Източна България, византийците остават в Източна България.
78
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Татари е названието на хазари неевреи следразпадането на Хазарското хаганатство благодарение на княз Светослав. Украинците нямат славното минало на Аспарухова България. Историята им е низ от насилие, включване в тази или онази империя, царство, хаганатство, соц.съюз и т.н. Не оценявате какво богатство в историята на България!
77
0
 
5
 
! Отговори
Сибирски дипломат преди 2 години
Бе малко полъхва тука. Защо нема климатик?? Нема луксове?!? Къде ми е пържолата?
76
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Родината на Кабала е Украйна и кабалистите си я искат. Те не ви броят за част от своята каста. Хазарите са търгували с роби руси, българи, включително хазари неевреи през цялото съществуване на Хазарската държава. Жените и децата са продавани най-вече на Арабския халифат.
75
6
 
2
 
! Отговори
ОНЗИ преди 2 години
ДО 92: Абе готин ИКОНОМИКАТА е основата на всичко - американците губят и използват е такива като теб за да си правят игричките !!!
74
2
 
5
 
! Отговори
До 90 преди 2 години
Реални исторически доказателства за написаното от теб няма и това го твърдя като човек занимащт се с артефакти .
73
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може да разберете войната в Украйна, ако не знаете историята на Украйна, а част от тази история, е историята на евреите ашкеназе, родените от майка еврейка.
72
3
 
12
 
! Отговори
akudд1 преди 2 години
ако буча е истина. путин ще носи тежък кръст. ако буча е истина помияра Рамзан кидиров трябва да бъде елиминиран с високо точна бомба!!!!! ЕС трябва да изпрати пред киев 200 000 войска микс.