Десислава Атанасова: Нулево справяне с всички кризи за управляващите

Във време на кризи са нужни решения, заяви тя
Обновена: 23 апр 2022 09:51 | 23 апр 2022 09:35, Петя Славова
180
Десислава Атанасова: Нулево справяне с всички кризи за управляващите
Снимка: БГНЕС

Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет, категорично заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. "Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев, първоначално си помислих, че това отново е лексикална бъркотия и отново Кирил Петков е имал предвид нещо друго",  коментира тя пред БНТ обявеното посещение на българска правителствена делегация в Киев.

"Замислих се, че ако цялата правителствена делегация ще пътува до Киев, след това може да отиде и до Скопие, след това може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, сред които "Джемкорп", с която правителството подписа меморандум", подчерта Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички кризи и задачи от страна на управляващите.

Още по темата

Моряците колко дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, за да ги прибере, защо не отиде Кирил Петков, за да ги прибере, попита тя риторично.

 100 дни са напълно достатъчни, за да разберат българите, че това правителство е най-слабото в историята на България, категорична е Атанасова. ГЕРБ няма да подкрепя правителство с премиер Кирил Петков. Опозицията няма никакъв ангажимент да подкрепя управляващата коалиция, допълни тя.

Според нея, наблюдаваме "партийно обладаване" на постове и "разпределяне на баницата".

Атанасова коментира още, че в "Продължаваме промяната" няма лидерство, а Кирил Петков и Асен Василев са "двете страни на една монета".

Фискалният резерв удари дъното - 4,7 млрд., допълни тя.

Десислава Атанасова коментира и темата дали България трябва да изпрати оръжия в Украйна:" Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали именно от евроатлантическата ориентация и подкрепата за ЕС от нашите избиратели. Правителството за пореден път демонстрира своята безпомощност, заради противоречията, които имат от ден първи. Те нямат едно решение, което в парламента да не е предизвикало трусове."

Тя допълни, че всеки, който е управлявал, знае, че пролетните и летните месеци се ремонтират пътища. "В Триград пътят пропадна през ноември, когато управляваше ПП. Пети месец - кола е пропаднала в реката. А асфалтът нали не се ядеше, попита Атанасова в отговор на въпроса по темата за кризата с изплащането на парите за пътищата."

Според нея, поне половината от българските граждани очакват нови избори, а във време на кризи, са нужни решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност, най-важното, с което още не са се справили новите, е да вкарат цялото герб в затвора. И с конфискуваното ще оправят всички кризи.
42
2
 
16
 
! Отговори
22 преди 2 години
Деси, забрави да споменеш и че не се справят с прекртяването на войната в Украйна.
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 44 На нас, мислещите, това ни е ясно. И деса го знае :) Но над 50 % са равнодушните - за тях се бори баце :( Борбата на герб е да предизвика предсрочни избори, на които активността да бъде рекордно ниска. Така ще се върнат и отново ще крадат, а ние ще затънем окончателно в блатото им.
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До най-доброто средство 37 Няма значение жени/ мъже. Важното е да са умни, способни, честни и решителни. Ако сравним г-жа Кьовеши с каскета, то по-добре жени, разбира се, но ние още не сме намерили нашата г-жа Кьовеши.
39
3
 
7
 
! Отговори
Чета и си мисля преди 2 години
Таа пък!?!?!?
38
6
 
19
 
! Отговори
За Витков! преди 2 години
до 28-ми . ГЕрбер я ни припомни за първите 4 месеца от управлението си какво точно свърши герб ?! Биби 3 години се оправдаваше с Станишев въпреки ,че режеше лентите на неговите обекти, после 4 с Орешарски при условие ,че той назначи и шефа на БНБ ,а Цветанов връчваше "банкер на годината" на Василев. Герб довърши държавата,направи я на пух и прах.
37
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялото драпане на герп нали не мислите, че е щото много са се притеснили за хората. Искат пак да крадат. Миналата седмица одобриха парите от ЕС за БГ и това им е целта, поредното разграбване. За това са се разгорещили напоследък, не щото ви мислят доброто.
36
3
 
12
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 2 години
До 28: Как да стане за 3 месеца? Прокуратурата прикрива герп и дпс ,всичко пуснато до нея потува в ... незнайно къде.Съпротива по всякакъв начин на фирми които са лапали преди и сега трябва да работят реално и да си плащат данаците.Милиарди обещани по договори до 2025 година .Пълен саботаж на дървавата с цел връщане на власт и пак кражби , кражби и кражби.Те едно хубаво нещо не направиха ,ремонт след ремонта и усвояване на евросредства.Корумпирана съдебна система и пълно беззаконие.
35
1
 
15
 
! Отговори
Пфу преди 2 години
Умириса джипа на НСО!
34
4
 
16
 
! Отговори
дедо преди 2 години
Най-слабата и креслива опозиция.
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
десо, ще връщате ли парите за къщите за тъщи или и те ще ви останат подарък от нас :)
32
3
 
9
 
! Отговори
За Витков! преди 2 години
Еми като ги генерирахте всичките кризи до една ! Направихте пАтока на пУтин , обезверихте хората с нелепия си начин на действие с ковида. ПОграм в държавните институциии ,нито една не може да работи самостоятелно ако бащицата слънце не каже "давам". Тотално провалена държава ни завещахте герберухи долни!
31
6
 
2
 
! Отговори
най-доброто средство преди 2 години
До Оставка ! Навсякъде жени да ни управляват!!!!
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истукан 36 Каквото винаги - ще крадат най-много от всички :)
29
5
 
13
 
! Отговори
Н преди 2 години
Не знам Десита ама с тоя напън да изпращате оръжие.Ми се струва ,че само на снимка ще гледате народното събрание.Аха!
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 27 Вече са 25, гербав :)
27
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егати и отвратителното човече е тази.След като 12г управляваше...с очила за минимум 500лв, костюм за 2000лв, обувки за 500лв и чанта за 2000лв ни обяснява как новото правителство не се справя. Наглост.
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
десо, за 12 години за парите, които потрошихте и откраднахте, можехте да направите цялата пътна мрежа в отлично състояние. Така, че всичките ви плюнки на тази тема, са по вас самите :)
25
2
 
12
 
! Отговори
Корни Нинова преди 2 години
Иван Гешев ше ви пази още някой друг месец после в Белене
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гербавата медия изтрила само 21 коментара :)