Медведев се съмнява, че Украйна ще съществува след две години

Повод за думите му е намерение за плащане за газ в този период
15 юни 2022 11:36, Елка Василева
131
Медведев се съмнява, че Украйна ще съществува след две години
Снимка: архив, БГНЕС

Съмнения, че Украйна ще съществува след две години, изрази заместник-председателят на руския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев. Това той заяви в Telegram канала си.

Още по темата
Повод за думите му стана информацията, че Украйна иска да постигне споразумение със САЩ за ленд-лийз за доставка на американски втечнен природен газ със заплащане след две години, посочва Lenta.ru.

„А кой е казал, че след две години Украйна изобщо ще съществува на картата на света? Макар че на американците вече им е все едно – те толкова са инвестирали в проекта „анти Русия“, че всичко останало за тях е дреболия“, реагира Медведев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
4
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
И така ще стане!!! Със сигурност. Без значение дали Ни харисва или не!!! ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБРЪЩА В ПОЛДА НА РУСИЯ, БРАЗИЛИЯ, КИТАЙ И ИНДИЯ!!!
114
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фантназите и мечтите са безплатни Медведев мечтай си не ни пречи вие предполагате господ разполага и винаги ще бъде неговата воля но вие сте забравили за него
113
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След две години е много време може и Медведев или Путин да не съществуват може много неща да се случат има поговорка кой гроб копае сам пада в него
112
6
 
5
 
! Отговори
Прарок преди 1 година
Аз се съмнявам че РФ ще съществува след две години но ще видим
111
4
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Ами то до две години и Еусия може да не съществува или да се е разпаднала на 20 републики.
110
5
 
7
 
! Отговори
Изхвъргач преди 1 година
До Ааа, не! - Голямо премятане стана. Над 70% от съветската железария даде фира. Това премятане прилича на онова, при което изчезнаха СИВ, Варшавския договор, СеСеСеРетата и сателитите. Голямо премятане беше и тогава, и сега. Само дето въобще не се вързва с амбициите им и балонните пръдни за превземане на цяла Украйна за рекордно кратък срок - "Рашистки Блицкриг". Що тъй? Що все не им се получават номерата?
109
2
 
2
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Георгиева --- Говори се, че са убили и Йешуа Ха-Ноцри. Да се надяваме, че знаеш кой е Той.
108
5
 
8
 
! Отговори
крум преди 1 година
Медведев се съмнява даже коя е майка му а вие говорите за Украйна
107
9
 
13
 
! Отговори
Георгиева преди 1 година
Украинците - хазарите - унищожиха империята на кан Кубрат. Убиха и кан Кубрат и кан Аспарух. Украйна не трябва да я има! Избиват собствения яси народ - в Донецк и Луганск, изгарят живи руснаци и българи!
106
12
 
12
 
! Отговори
Ааа, не! преди 1 година
До 97- Дори САЩ признаха че Русия ги е преметнала с бавната "страховита танкова колона" към Киев! И че Русия тогава не е искала да превзема Киев, а просто да подведе украинската войска на север, и да превземе по-лесно стратегическите юг и моретата. И успя. А после танковата колона се оттегли. Само балами като теб се връзват на отчаяните манипулации на медиите за "великата отбрана на Киев". Исторически град като Киев се превзема по друг начин и ако Зелко продължава да се дърви, ще му се покаже
105
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 95 Ями припомни кой избяга панически от Афганистан наскоро? Като си изостави всичките хамърите, блек хоу-ци и приборите за нощно виждане, плюс останалото оборудване. На летището в Кабул, бе както едно време във Виетнам. За довиждане с дрон отстреляха цивилен бус с трима възрастни и седем деца. Само"Sorry" стигало. А Сомалия помниш ли? След Афганистан руснаците усмириха Чечня. Взеха си Южна Осетия и Крим. И счупиха зъбките на прокситата на САЩ в Сирия. Ааа, и потушиха метежа в Казахстан.
104
8
 
13
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
Ако преговарят за мир, Украйна ще я има. Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало почти нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на войната. Това разбира се е т.н. горна граница. В интерес на украинците е да сключат мир по-рано - ще има по-малко жертви и разрушения.
103
9
 
13
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
За Украйна не зная, но джуджетная има експириънс с разпаданията. След катастрофата на СеСеСеРетата, които загубиха и територии, и влияние, и СИВ, и Варшавский дагавор, че даже и просперитет съм идейно убеден, че Русия си отива. Въпросът е, към каква обществена формация са се насочили Великите и Най-Големи Джуджаци.
102
10
 
16
 
! Отговори
Крим не е руски преди 1 година
Абе то и СССР щеше да е вечен ..ха.ха.ха Сега е наред руската *** да се разпадне..ха.ха
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко ти нямаш представа от тия думи, които използваш погрешно.
100
4
 
5
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Ще я има, ...кой каза, абе жалка реч, и той ми управлява държава, олееее , то шефа на дърводелски цех има по-изискан речник и по-иновативни постаменти в актулната проблематика !
99
5
 
5
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
да, СССРето е крещящо доказателство докъде може да стигне една държава или колкото повече се катери *** по дървото, толкова повече се вижда червеният й заддник.
98
6
 
11
 
! Отговори
паралелепипед преди 1 година
Русия е класически пример как една държава пред прага на бленувания комунизъм, може да стигне до дъното на феодализма и да продължава да копае надолу преминавайки през робовладелския строй и логично удряйки в първобитно общинното общество където водачите се стремят да паркират дэржавата, а след това и крьоманьони, неандерталци и австралопитеки. Това чака русия. Явно СеСеСеРетата не им харесаха и продължават. Браво на джудженцата. Так держать.
97
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропагандата казва на троловете sorosoidi да повтарят нарочно упорката че Русия нямало да я има. Те смятат че една лъжа повторена сто хиляди пъти може да стане истина но такава боза няма и не мохе да има. Една лъжа и измишльотина никога не е истина. Дори да загуби войната РФ / Русия ще продължи съществуването си. На Украйна Запада и САЩ да и берат грихата.
96
7
 
5
 
! Отговори
xoxo преди 1 година
Съгласна с Медведев.Може и да има ,част от Украйна,западна Украйна.За изтока и юга обаче могат да забравят