Медведев се съмнява, че Украйна ще съществува след две години

Повод за думите му е намерение за плащане за газ в този период
15 юни 2022 11:36, Елка Василева
131
Медведев се съмнява, че Украйна ще съществува след две години
Снимка: архив, БГНЕС

Съмнения, че Украйна ще съществува след две години, изрази заместник-председателят на руския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев. Това той заяви в Telegram канала си.

Още по темата
Повод за думите му стана информацията, че Украйна иска да постигне споразумение със САЩ за ленд-лийз за доставка на американски втечнен природен газ със заплащане след две години, посочва Lenta.ru.

„А кой е казал, че след две години Украйна изобщо ще съществува на картата на света? Макар че на американците вече им е все едно – те толкова са инвестирали в проекта „анти Русия“, че всичко останало за тях е дреболия“, реагира Медведев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
8
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Нищо ново под слънцето, той и Хитлер като е тръгнал да завладява Европа си е мислил да я постави под знака и свастиката на пречупеният кръст, а еврейската нация да бъде заличена, не случайно и Сталин го е подкрепил първоначално, като е нападнал Полша от другата страна и е избил елита и в Катинската гора, а после е "освободил" половин Европа, като и е натресъл коменизЪма си ... не случайно и сегашните кремълски стратези и воннопрестъпници следват този утъпкан път ... !!!
54
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сръбнал е водка на корем
53
6
 
16
 
! Отговори
543 преди 1 година
До Когато има подобни. Ясно е че Укрйна няма как да спечели войната. Другото ясно е и че Русия няма как да я спечели. Да Русия най вероятно ще превземе територии, въозможно е да превземе и цяла Украйна, само че това не значи че ще спечели войната. Войната Русия я загуби някъде на втората седмица, когато изпадна в тотална изолация от цивилизования свят. А тоя БРИКС от 2006 слушам как до година две ще съсипе САЩ и ЕС, а минаха 16г. и ефект 0. Та чакайте си светлото бъдеще, може и да го дочакате
52
13
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
толкова. даже и по рано - зависи кога ще се предаде зеления наркоман.
51
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе не е лесно, тая болест от Октомврийската революция насам, че и преди това... с тия няма нормален живот на Земята.
50
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А след две години Русия ще бъде разпарчетосат като парчета от нея ще искат да се влеят в Украйна.
49
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само мозъчни инвалиди биха се надявали на успех в тази "операция" в полза на фашистка Русия. САЩ и Запада никога нямаше да помогнат на Украйна, ако нямаше смисъл и шанс да се даде заслужен урок на кремълския пcиxoпат...
48
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че се разведохме с вас и сме в ЕС и НАТО. Далеч, по-далеч, най-далеч!!!
47
31
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забелязвам активизиране на НПО плъхове защото геополитиката рязко се променя и тя не е в полза на глобалистите, либералите и сбърканите старци които си мислят, че владеят света с една дума сащ. С вашите минуси няма да помогнете на вашите господари от сащ. Европа започна да се пробужда и това глобалистите сащ го усещат и са впрегнали целия платен *** да ***.Украйна приключи играта ако Полша продължава да е пудела на сащ те ща са следващите.
46
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото повече слушам и гледам комунистите в кремъл , толкова повече осъзнавам че Хитко е бил прав : ) Тея са абсолютни тирани и масови убийци . Нищо повече или по малко
45
8
 
18
 
! Отговори
До 26 преди 1 година
Епа то не е вяра! Това е действителността! Танкове на скрап! Кораби потърат или от стари украйнски ракети нептун или както руснаците сами признаха от не знание не можеше и не брежност на екипажа! Но корабите на русия в момента са на 100км от брега не за друго ами страх ги е има вече харпуни! После видяхме как, по ваши думи щяхте да завладеете украйна за 2 седмици! После гледаме, че ревете да не се дават на украйна ракети с по-големичак обсег! Та не е вяра действителност е! Реалност!!!
44
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е нужно да имаш IQ над 100 за да ти стане ясно, че феодална Русия няма абсолютно никакви шансове за успех срещу цяла Европа и САЩ в тази война и санкциите срещу нея... Медведев е един от придворните лакеи и пaпагали на кремълския пcиxoпат, който много добре знае, какво е "бъдещето" на Мордор...
43
6
 
22
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Тоя се изказва така, сякаш е получил класически бърнаут. Втората му изцепка за седмица. Дмитрий, не си в селската кръччма, да ги разправяш тия. На отговорен пост си,, няма ли кой да те запре?
42
12
 
10
 
! Отговори
Когато има подобни преди 1 година
новини все се чудя, контра-коментарите на какви факти стъпват. Честно, има ли някой със всичкия си, който да може да даде аргументи в подкрепа на тезата, че Украйна ще спечели войната? Украйна от самото начало беше предвидено да изгори като бушон, в резултат на което Русия трябваше да е обедняла и изнемощяла. Макар гражданите да обедняват, Руското влияние расте, а то в крайна сметка ще определи изхода от това противопоставяне на БРИКС срещу САЩ. Действително може до 2 години Украйна да я няма.
41
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз се съмнявам ,че русия ще види бял ден следващите 20 години. Ама не ми се спори със ташакааа на джуджето. Мазненето там е приоритет.
40
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рев на платените ***, рев на НПО предателите, рев на ДБ, рев на леберали и ***, рев на деградиралата част от България. Не ви ли беше ясно, че Украйна няма да съществува в този си вид? Сега нааканите Поляци които се правиха на мъже дадоха задна и ги подгони страха. ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ започват да се дистанцират от сащ. Германия ще изгражда най голямата армия в Европа и Поляците взеха да реват тези които размахваха пръст на Германия. Става много интересно.
39
3
 
7
 
! Отговори
така ще бъде преди 1 година
Медведев не случайно прилича на Николай Втори
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко ще продължи войната зависи от подкрепата на САЩ за Украина.
37
11
 
12
 
! Отговори
Руските еничари преди 1 година
Руснаците бавно запрягат и затова все си патят. От 1596г. т.е. Унията от Брест е ясно,че католицизмът създава АнтиРусия , Русия все безуспешно пробва да приобщи униатите - и Руската империя,и Съветска Русия и все... карък. Белким сега са прозрели,че укри не им трябват - укрите не се считат за славяни,а за протогерманци и викинги и според тях славяните са тор. Всъщност укрите са руските еничари.
36
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То като те "освободят" руснаците така става обикновено.