Медведев се съмнява, че Украйна ще съществува след две години

Повод за думите му е намерение за плащане за газ в този период
15 юни 2022 11:36, Елка Василева
131
Медведев се съмнява, че Украйна ще съществува след две години
Снимка: архив, БГНЕС

Съмнения, че Украйна ще съществува след две години, изрази заместник-председателят на руския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев. Това той заяви в Telegram канала си.

Още по темата
Повод за думите му стана информацията, че Украйна иска да постигне споразумение със САЩ за ленд-лийз за доставка на американски втечнен природен газ със заплащане след две години, посочва Lenta.ru.

„А кой е казал, че след две години Украйна изобщо ще съществува на картата на света? Макар че на американците вече им е все едно – те толкова са инвестирали в проекта „анти Русия“, че всичко останало за тях е дреболия“, реагира Медведев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
5
 
9
 
! Отговори
Мирчев преди 1 година
Тоя като го гледам само и си мисля,че той е един от най отявлениете съвременни руски фашисти ! Тази личност,също и като Путин,изобщо не се интересува държавата,която унищожават дали е съгласна с тяхното мнение,а и останалите държави към които след това щели да се насочат ?! Дали народите на тия държави искат и са съгласни отново да са под руския военен ботуш и дали ще се "радват " на военния режим,който ще на ложат "победителите " ?! Само изкукали старци могат да имат такива мечти!!!
74
0
 
6
 
! Отговори
До Ники преди 1 година
Да не казвате,че Украина е пожертвана,за да може Израел да продава газ на Европа?
73
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 75. Според теб рашките с цялото кримско население ли ще бяга от Крим? Питам защото виждам, че населението е доволно от ситуацията.
72
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще е прилапат цялата, стъпка по стъпка :)) Те урките все още не го осъзнават това, но ще го осъзнаят след 2 години :)) Всъщност рашките даже гледат да са внимателни, доколкото е възможно това при война, требва да са благодарни урките за това нещо :))
71
5
 
8
 
! Отговори
ники преди 1 година
Газ скоро ще потече от Израел към Европа. Рашистите ще станат едно голямо джудже в световната икономика. Те и сега са такива, но скоро ще са на нивото на Уганда.
70
1
 
6
 
! Отговори
До 75 преди 1 година
Примерът с Авганистан не е подходящ.САЩ бяха там 20 години и какво от това.
69
10
 
6
 
! Отговори
сина преди 1 година
До Един от многотоЕвала, трябва да говорим истината и само истината - в нея е силата и ние сме в истината! Абсолютно те подкрепям. Русия си взима украйнините, на които им бе дала временна самостоятелност, която те не съумяха да запазят, чрез предателства, продажничество и американска помощ.
68
4
 
9
 
! Отговори
До Един от многото преди 1 година
Не знам дал исе четеш като пишеш, но явно не! :) Споко путинофилията засяга най-вече мозъка и мисленето! Та какво си написал окупирана си написал! Това значи, че таз територия може да се стреля обстврелва взривява и т.н.! Т.е. войната не е приключила! Колкото до крим еми може да се наложи рашките да избягат от там също както направиха в афганистан! Не занм дали си спомняш афганистан! и там 10г окупираха пък накрая върнаха! Та ето това е действителността! Ама прочети се като пишеш бре! :)
67
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минусите няма да помогнат на изкуфялите глобалисти разберете го Франция закупи газ и петрол за 900 милиона почти милиард евро за Русия. Олаф Шолц обръща курса извън НАТО и обхвата на сащ, Франция и тя заяви за собствена армия извън НАТО. Укрите як пердах и господ не може да им помогне вече. Демократите в сащ обърнаха внимание, че Украйна е токсична за рейтънга на Байдън и тяхнага партия Само нашите мишоци още не осъзнават какво се случва - разбирай Киро, Кокоро, брадатия от ДБ и Славуцата
66
12
 
8
 
! Отговори
буци преди 1 година
Русия щяла да загуби войната. Каква война бе, ***, то има военна операция в украйнините на Русия. Каква война, какви 5 лева ?!? Русия води военна операция в украйнините на собствената си територия!Ако някой не го е разбрал, си е за негова сметка. А вие само слушате яловите евро.ейски санкции, приказки, анализи и други простотии. Това е вътрешно-държавен казус на Русия, който тя ще реши - има договори, има изисквания - сащ се дръпнаха вече, яловите евро.ейци също пазаруват яко газ хахаха
65
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минусите няма да помогнат на изкуфялите глобалисти разберете го Франция закупи газ и петрол за 900 милиона почти милиард евро за Русия. Олаф Шолц обръща курса извън НАТО и обхвата на сащ, Франция и тя заяви за собствена армия извън НАТО. Укрите як пердах и господ не може да им помогне вече. Демократите в сащ обърнаха внимание, че Украйна е токсична за рейтънга на Байдън и тяхнага партия Само нашите мишоци още не осъзнават какво се случва.
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво очаквате да каже Медведев? По-интересно е какво ще кажe Президентът Путин на откриващия се в Санкт Петербург Международен икономически форум. Той ще говори почти изключително на икономически теми.
63
9
 
10
 
! Отговори
Един от многото преди 1 година
Тя украйна вече не съществува. Реалистично и фактологично погледнато, тя е вече разграден двор. Източната им част е окупирана или срината със земята. Крим вече се забрави, че някога е бил украински. Милиони украинци се разселиха. Индустрията им е унищожена, икономиката им колабира и още и още. Да не говорим за ежедневната просия на Зеленски. Аз не си спомням друг такъв президент. На документи я има, но всъщност приказката за Украйна свърши. И не, не съм русофил. Това е просто реалността.
62
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е последната колониална държава. След ВСВ нормалните държави оствиха колониализма в миналото. Под предлог че СССР е съюз от държави, задържаха колониите си. След Разпада на СССР, под предлога че е федерация Русия задържа своите колонии. Сега са изнагляли и искат да си върнат колониите от времето на СССР, като използват измислени аргументи като "денацификация", Руский мир" и тн, а си е просто ламтене за колонии.
61
8
 
13
 
! Отговори
Кики преди 1 година
Димката Медведев, отново дрогиран и неадекватен .Спрете му алкохолът , бояръшникът или с каквото там друго се омайва , че съвсем направи матушка за резил.На всеки се случва ама да си постоянно зашеметен си е пълна излагация.Слава на геройте , Слава на Украйна.
60
8
 
11
 
! Отговори
Русобил преди 1 година
А от къде е сигорен Медведев че Русия ще а има след две години.Според един стар виц през ХХ| век ще има боеве на полско-китайската граница.
59
11
 
17
 
! Отговори
Фашистка Русия преди 1 година
Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво очаквате да каже Медведев?По-интересно е какво ще кажат на Зеленски Макрон,Шолц и Драги,но няма да разберем.Интересно е и дали Сенатът ще подкрепи допълнителна помощ за Украина.
57
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руската мечка се буди рядко,но събуди ли се е много гладна и става лошо.
56
21
 
13
 
! Отговори
абе преди 1 година
каква америка и какъв запад, не виждате ли че са се свили като пудели и гледат как се е развилняла руската мечка!