Медведев се съмнява, че Украйна ще съществува след две години

Повод за думите му е намерение за плащане за газ в този период
15 юни 2022 11:36, Елка Василева
131
Медведев се съмнява, че Украйна ще съществува след две години
Снимка: архив, БГНЕС

Съмнения, че Украйна ще съществува след две години, изрази заместник-председателят на руския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев. Това той заяви в Telegram канала си.

Още по темата
Повод за думите му стана информацията, че Украйна иска да постигне споразумение със САЩ за ленд-лийз за доставка на американски втечнен природен газ със заплащане след две години, посочва Lenta.ru.

„А кой е казал, че след две години Украйна изобщо ще съществува на картата на света? Макар че на американците вече им е все едно – те толкова са инвестирали в проекта „анти Русия“, че всичко останало за тях е дреболия“, реагира Медведев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко че от украинска страна във войната загиват рускоезични хора без да имат вина. Те са асимилирани в украйна и на тях е гледано като на хора втора ръка особено в последните години след майдана. На фронта също Украйна заставя много рускоезични войници да се бият на нейна страна във войната с русия. Тоест украйна превръща войната в братоубийствена. От руска страна войната бавно но сигурно се превръща в отечествена.
94
1
 
5
 
! Отговори
До до 93 преди 1 година
Значи в Русия не е по - различно от останалия свят.Малък брой богати,кохорта от обслужващ персонал и останалото беднотия.
93
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 2 години, Русия може да я няма, а Медведев доста се е засилил към трона на стария и болен руски цар.
92
9
 
10
 
! Отговори
До 95 преди 1 година
Така де така той бавно и методично напредваше и към Киев! И ко стана!? Той бавно и методично настъпваше и към Харков и ко стана!? Той бавно и методично настъпваше към Одеса и ко стана!? С тез бавни и методини неща накрая бързо и не толкова методично ще се изтеглите от украйна също както направихте в афганистан! А колкото дали путин се притеснява, ми не знам ама постоянно реве към запада, че запада бавно и методично изпраща уружия към украйна! Та ти да видш! Явно се плаши явно!
91
6
 
5
 
! Отговори
До 93 преди 1 година
Значи това да речем, че до някъде е така! Но забравяш и властта! Желанието да управляваш да властваш и ти да казваш на света кое и как! Та това е путин! Инак парите путин ги раздава само на определени хора! Олигарси му викат по руските земи! Ти де мислиш, че отиват всичките пари от природните ресурси на русия! Отиват в шепа хора! И кои да са тези хора решава император путин! Та така!
90
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо толкова кратка статия. Може би някой се страхува от Медведев че ще замести Путин който е мек и нерешителен и новата Русия ще спечели не само войната но и мира. До две години точно това ще стане.
89
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин въобще не се притеснява от никакви санкции.Бавно и методично напредва в Украйна.Медведев като говори все едно Путин говори защото са много близки.Бежанската криза играе в полза на Путин защото така гони хората от Украйна и по лесно ще си я управлява след края на операцията.По малко хора по малко проблеми както казваше чичо му Сталин.
88
11
 
4
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Медведа има предвид - 2024 - Русия Умре! Т. Е. След две години Руската ФЕРМЕНТАЦИЯ ще отива към преварка!
87
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 92,,,,Религията е една- на парите и властта.Всичко останало е гарнитура.
86
6
 
7
 
! Отговори
До 92 преди 1 година
Интересно ми е как така пишеш слаб на реалността!? На това което е!? На това което виждаш!? Хъм явно си имате някаква религия! Вечрно бре путинофилия се вика! Тя засага мозъка мисленето познанията моженето и други такива неща! Лошо е това и май много трудно се лекува! Но не е невъзможно! Така, че надявай се това е едничкото нещо което ви остава в момента!!!
85
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Урките ако искат да съществуват, требва да се организират масово, само с реване и пропаганда не става работата в Европа :)) Нали им дадоха оръжие, бийте се ве, те с некакви партизански тактики в равната като поле Украйна си мислят, че ще направят нещо :))
84
0
 
11
 
! Отговори
пешо преди 1 година
.Из Речта на Алън Фостър Дълес /ЦРУ Ние ще обработваме хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".</span><!--EndFragment--></body></html>
83
10
 
12
 
! Отговори
До 87 преди 1 година
Знаеш ли още един интересен факт около лъжите на путинофилията! Та ти ми казваш *** виж сам! И ето това е най-интересното НИКОЙ ама НИКОЙ не ще да иде да види камол и да живее къде да е по руската федерация! Дори от над 2 млн, напуснали БГ българи май май няма такъв дето да е отишъл да живее в русия! Но пък вие ми разправяте, че то там е рая! Че то там пиле мляко! И какво се оказва накрая, че дори самите руснаци дето са живели в русия 500г и те искат да идат в САЩ! Та така!!!
82
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 86. Мащабният удар трябваше да бъде нанесен на 25 февруари, но ги изпревариха.
81
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 84. Аз не говоря наизуст. Не ми вярвай. Отиди в Крим и виж сам. Но ти няма да отидеш, защото предварително знаеш, че видяното изобщо няма да ти допадне.
80
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз също не го харесвам джуджа Медведев, но е прав в този случай :)) Ще ги превземат украинците бавно, но ще ги превземат :))) Урките ако беха народ, щяха да им нанесат мащабен удар още в началото на войната, но те се туткаха и само реват :))
79
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ники. Интересно къде слагаш нас спрямо рашистите и Уганда? За да се подиграваш с нечии икономики, трябва да имаме поне някаква, а ние нямаме. Имаме някакви жалки остатъци, но и на тях ще видят сметката. Знаеш ли, че ЕС иска да си затворим тецовете и нашите са обещали?
78
1
 
4
 
! Отговори
До 79 преди 1 година
Хе колко е доволно не е ясно! Не за друго ми това го твърдите вие! И как да ви кажа вече никой ама никой не ви вярва като казвате каквото и да било! Така, че нещо разбираш ли се като задаваш въпроси! Щото ми се чини, че не се!!!
77
2
 
4
 
! Отговори
До 76 преди 1 година
Еща дай да видим дали можете да мислите вие путинофилите! Споко беее базикам се ясно е, че не можете и да мислите! Та защо примера с афганистан да не е подходящ! Бяха ли там рашките! Беха избягаха ли от афганистан избягаха! Помагаха ли американците на афганистан с ракети и прочие помагаха! Та пак да те попитам щоо "мислиш", че примера с афганистан не е подходящ!? :)
76
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Червонец /21/, а полякът Качински каза, че очертаващият се провал на Пиндостан в Украйна ще бъде по-сериозен от провала му във Виетнам.