Путин: Опитът за отмяна на руската култура е глупав

Той благодари за подкрепата на "руските герои"
16 авг 2022 11:30, Нели Христова
145
Путин: Опитът за отмяна на руската култура е глупав
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин нарече опитите за отмяна на руската култура и самата Русия "безполезни" във видео обръщение към фестивала Tavrida.ART, проведен в Крим в понеделник.

"Това е просто глупаво. А тези, които мислят другояче, за тяхно съжаление не са си научили уроците от историята", добави Путин.

Путин отбеляза, че тази година екипът на фестивала включва и хора от "освободените територии" - от Донецката и Луганската народни републики.

"Днес вие сте заедно, готови да обедините усилия за постигане на общи цели и това означава, че знаете, че за да сте силни, трябва да сте заедно. Цялата богата хилядолетна история на Русия учи на това", каза той.

Той благодари за подкрепата на "руските герои" - доброволци и бойци в Донбас.

"Знаем, че всички трудности и изпитания са време на нови възможности и често говорим за това. Време е да бъдем дръзки и вие сте точно това", каза Путин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
1
 
! Отговори
руска култ урааааааа преди 1 година
И до Берлин стигат 3-и украински фронт от украинци, а руснаците вървели след тях дамародерстват и да изнасилват и деца ..Червената армия(както и сега рускатаармия ) на 66 % не е от руснаци- ФАКТ!!
127
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаем я тази 'култура'. Още в десети век, когато българите им дават език, писменост и религия, пращат им учители и свещеници..за благодарност руските *** нападат България, изколват 60.000 цивилни (еквивалента на 2 милиона днес или тотален геноцид) и опожаряват велики Преслав. И хич да не пробутват писатели и композитори от руски имперски времена, дето 90% не са руснаци, а от малките етноси в империята..
126
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той говори явно за себе си. Путин е този който отмени руската култура.И я замени... с Любе и Йосиф Кобзон!!!
125
1
 
4
 
! Отговори
Watten ZZ преди 1 година
Я да чуем, откога точно броим хилядолетна история на Русия? Даже да добавим КИЕВСКА Рус, което е исторически спорно, пак са къде 900 години.И кой е отменил руската култура? Одеве пуснаха по радиото нещо на Чайковски и си го слушах с кеф. Това не прави днешната руска държава по-малко несъстоятелна.
124
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E то той унищожава руската култура и насади омраза в хората към руското. Крадеца вика дръжте крадеца... Нямам нищо против руския народ, но когато имаш такъв лидер трябва да се излекуваш от рака, както Германците през втората световна.
123
0
 
0
 
! Отговори
До 120 преди 1 година
Омразата е признак на лошо възпитание и психични проблеми
122
3
 
4
 
! Отговори
иван преди 1 година
Путин ..... е глупав. опростете заглавието и всичко си става на мястото..
121
2
 
11
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
ПУТИН И КУЛТУРА-----МАГАРЕ И ВОЕННА МУЗИКА...хахаха
120
1
 
14
 
! Отговори
прокажени терористи преди 1 година
Каква култура. Путин омаза всичко руско!
119
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да питаш руснака що му липсва култура е все едно да питаш пора защо мирише! Просто това е друг вид!
118
9
 
18
 
! Отговори
Самойлов преди 1 година
Нищо не е глупаво щом е против руските фашисти и техните глупави теории !!! Смърт за агресорите и убийците унищожаващи суверенна Украйна !!!
117
1
 
3
 
! Отговори
До 111 преди 1 година
Великоморавия е държава, която възниква в началото на 9в след като католическото духовенство започва агресивна пропаганда срещу българското население. Преди това великоморавските земи са били част от българската и аварската държави.
116
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 116 Остава, ПиФ, Нова Генерация, Ревю, Акага, Белослава :)))
115
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евровизия Кончита Вурст, България Криско, Слави, Азис, пайнерки
114
2
 
2
 
! Отговори
Igor преди 1 година
Evreite ot vekove iskat da promenjat Ruskata kultura
113
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 110 - заплаха за човечеството са такива оскотели амеби като теб с телевизор вместо глава, на които като им кажат скачай в пропаста, тръгват към нея с възторг
112
4
 
8
 
! Отговори
Еееех преди 1 година
Този с всяка своя дума унищожава раша по всички параграфи!!!
111
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Не се разбра, Руската "култура" е да смазва всеки и всичко, което може, ако някой й пречи да се докопа до начини да паразитира върху други светове.
110
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
107 Великоморавия си е славянска държава, и я има със славянските си царе и след Ростислав. На теб че ти си струвала зелена морава или оранжева е друг въпрос. Това не ти е Косово с американската база Бондстийл и управлявано с резолюции от ООН.
109
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 106 "докато аз ти говория за НАСТОЯЩЕТО" Ти ми говориш за настоящето на руските ценности, базирано на нещата, които твърдиш, че били в миналото, и нямали значение. И за да се докаже, че си напълно фалшив - единствената заплаха за Човечеството на глобално ниво са изкрейзили диктатори с ядрено оръжие в ръце, които отгоре на всичкото заплашват да го използват, ако света не се подаде на диктатурата им.