Вълна от възмущение в Русия заради разгул съпругата на Песков

Татяна Навка отговори на критиките отново с пост в Instagram
23 авг 2022 18:00, Нели Христова
363
Вълна от възмущение в Русия заради разгул съпругата на Песков
Снимка: БГНЕС

Службата на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков беше подложена на критики, след като съпругата му беше заснета да троши чинии по време на почивка в Гърция. Родената в Украйна бивша олимпийска фигуристка Татяна Навка, на 47, е омъжена за Дмитрий Песков, на 54, прессекретарят на руския лидер Владимир Путин и заместник-ръководител на администрацията му в Кремъл.

Още по темата

Бившият руски модел премахна видеото от Instagram заради многото критики, които получи. Първо тя е била на почивка в Турция в град Ефес, а след това в гръцки курорт, пише „Дейли Мейл“.

Руски и украински критици описаха поведението й като неподходящо във време, когато в Украйна има война, където цивилни, особено деца, биват убивани. Мнозина не можеха да повярват, че съпругата на Дмитрий Песков се държи толкова непринудено в страна, която открито подкрепя Украйна и която Путин определи като "враждебна".

Съпругата на висш държавен служител трябва да се държи по-скромно. Нейната позиция не предполага ли това? Тя е едва ли не първата дама на страната“, се казва в коментарите.

Мнозина яростно коментираха как са я пуснали да влезе в Гърция – страна от ЕС.

„В Украйна умират не само украински, но и руски мъже. Само си представете за момент как би се почувствала майката на мъртвото момче, когато види вашето видео. Синът й прави Бог знае какво в Украйна, а тук виждаме руския истаблишмънт да чупи чинии, защото обичат да се забавляват“, гласи друга остра критика.

Преди това видео Татяна публикува снимки от Турция. Там тя се снима с прозрачна рокля на плажа, а критиките в коментарите просто не спираха.

„Атина? Артемида? Афродита? Как мислите, коя визия ми отива повече?", пита съпругата на Дмитрий Песков в поста.

„Това не е подходящият момент“, „Засрамете се“, „Нямате срам, всички сте убийци“, „Как може да публикувате тези снимки“… - са само част от последвалите коментари.

Не е известно дали Дмитрий Песков прави компания на жена си на почивката.

Самата Татяна отговори на нападките с дълъг, но леко прикрит пост в страницата си в Instagram.

"Тези, които ме познават от дълго време знаят, че когато пътувам, обичам да научавам нещо ново и интересно", пише съпругата на Песков. "Идвайки в различни градове, се опитвам да се запозная с културата на региона, както съвременна, така и древната. Винаги се опитвам да споделям интересна информация с вас.

"Този път, намирайки се на брега на Егейско море от турския бряг, се потопих в културата на народите, които някога са обитавали този регион. А това са: лидийци, фригийци, спартанци, перси, македонци, римляни, византийци и гърци. Невероятно готино е, че на територията на една държава можете да се запознаете с културата, традициите и обичаите на различни народи", обяснява Навка и добавя послепис: "Често посещавам Турция както по работа, така и с цел туризъм. Искам да отбележа, че благодарение на руските туристи наблюдавам положителна тенденция в развитието. Както в обслужването, така и в опциите за свободното време. Става по-интересно, по-вкусно, по-разнообразно."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
16
 
31
 
! Отговори
хм преди 1 година
Що за лицемерие? Значи, премиерът на Финландия имала право да се забавлява, пияна, разюздана, около нея се целуват лесбийски, а жената на говорителя на... нямала това право, защото позицията й не позволявала. Каква позиция? На съпруга ли? А иначе Санна Марин била премиер, но имала право на личен живот и забавление. Чупила чинии!!! Ми в Гърция кой не чупи чинии. Ще речеш, че чудо невиждано. В цял свят се знае, че се чупят чинии по гръцките таверни.
242
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 41 Анонимен ЕЛИСАВЕТА ПЕСКОВА- ОБУЧАВАЛА СЕ В СКЪПИ ЕЛИТНИ ЕВРОПЕЙСКИ УНИВЕРСИТЕТИ ЖИВЕЕ НА АВЕНЮ "ВИКТОР ЮГО" ДО АЙФЕЛОВАТА КУЛА И ТРИУМФАЛНАТА АРКА В ИМОТ ЗА 2 000 000 ДЛ, БАЩА И ПЕСКОВ ЗА 2021Г Е СПЕЧЕЛИЛ 180 000 ДЛ ОТ ДЪР СИ ЗАПЛАТА - КАК СТАВА ТАКА- ПРИМЕР ЗА ПЛУТОКРАЦИЯ. . . . . . . . . . . Е такива като тебе дразнят! А Баце с моделката и Барцелона за колко Еврона? Че има прости да го лайкват! Какъв народ, каква държава!
241
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руският истаблишмънт? Това на какъв език е бе днес.бг? Неграмотен сайт.
240
13
 
9
 
! Отговори
боже господи преди 1 година
егати и саита задръстен *** трошела чинии в гърция =ми при нас това беше мода в таверните преди 30 години /Духачи журнални
239
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
массстия ат расссия
238
0
 
16
 
! Отговори
Роко2 преди 1 година
Няма ли кой да им побясни на тия ,че чупенето на пусуда е гръцка традиция на края на вечерта и влиза в сметката.
237
4
 
10
 
! Отговори
Стария Гларус преди 1 година
Откачат от недолюбване рускините ,да я пусне сама на Слънчака на почивка другия път ще се върне весела
236
4
 
10
 
! Отговори
... преди 1 година
Брех, брех, какво самочувствие, чудо невиждано - заради руските туристи в Турция станало по-хубаво, вдигали нивото един вид...Ама колко да го вдигнат - да не стане като в Русия???
235
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рускините навсякъде можеш да ги познаеш по овчия поглед и наглото поведение.
234
7
 
15
 
! Отговори
Зеленски също преди 1 година
Живурка си на спокойствие и в лукс.
233
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тая я помня още от времето на активната и състезателна кариера. Още тогава ми беше много противна с надутото си поведение.
232
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вие кво искате да ходи да се бие в окопите ли? нима Зеленска прави по-разлипни неща?или само защото е рускиня от нея се предполага че почти е длъжна да разнася квас и патрони а в останалото време да пее "смуглянка " и" катюша"
231
12
 
10
 
! Отговори
Западняците същите преди 1 година
Вие какво си мислите това е ЕЛИТъъ без значение от каква националност ЕЛИТНИТЕ хорица са противни гнуусни, дръзки и наглии. За ЕЛИТЪ другите обикновени хора са като животни и добитъък някакви си там бедняци. ТРЕБЕ СИ ДАНАК ЛУКС да ИМА да ИМ ГО ТУРЯТ ама НЕМА КОЙ нали това са управляващите. ЕВропейски идиотии от ЕЛИТА също не отстъпват по безобразия и простотия.
230
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tипипното руско лицемерие. Имат имоти на запад, купонясват на запад, децата на всички руски политици(както и на нашите русофили) живеят на запад. Щерката на Песков живееше в Париж и проплака, че й се налага да се върне в руския рай.Захарова празнувала сватбата си в Н.Йорк, като снимките й са вулгарно-позьорски. В същото време обясняват на безтоалетните мужици как в Русия било много добре и да умират за ПутинУ и неговата клика.
229
8
 
48
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Крепостните умират в Украйна,а жената на един от престъпниците,които ги изпратиха там,се забавлява в Гърция.Руски ценности.
228
38
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Антируските коментари ги пишат платени трролове задокеански.
227
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Антируските коментари ги пишат платени *** задокеански.
226
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Парвеню, само че тя е украинка освен че е родена в Украйна.
225
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той бил казал че е готов да подаде оставка но трябва да остане в страната и да понесе отговорността за думите и делата.
224
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знак, че има вкус! Повечето българи също са Гърция! Да не би да са почитатели на Песков или Путин? Не, просто имат вкус! Какъв е проблема! Струва ми се, че в България коментарите даже са повече отколкото в Русия!