Украйна: След референдумите шанс за дипломация няма да има

Русия планува да ги проведе от 23 до 27 септември
21 сеп 2022 04:57, Анисия Иванова
107
Украйна: След референдумите шанс за дипломация няма да има
Снимка: БГНЕС

Говорителят на украинския президент Сергей Никифоров заяви, че след референдумите за присъединяване на републиките Донбас, Запорожка и Херсонска област към Русия, няма да има шанс за дипломатическо решение на конфликта в Украйна.

"Без референдумите все още остава малък шанс за дипломатическо решение. След референдумите - не", каза Никифоров в коментар за украинското издание Liga.net.

Вчера Денис Мирошниченко, председател на Народния съвет на Луганската народна република, заяви, че от 23 до 27 септември ще се проведе референдум за присъединяване на ЛНР към Русия. По-късно ръководителят на Донецката народна република Денис Пушилин обяви, че и референдумът за присъединяване на Донецката народна република към Русия ще се проведе на същите дати.

Референдуми за присъединяването на Херсонска и Запорожка област към Русия също ще се проведат от 23 до 27 септември. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Край преди 1 година
Свобода за Каталуния, Свобода за Шотландия Свобода за Северна Ирландия. Свобода за баските / да не се бърка с баНските/.
70
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помлите ли Косово ?Тогава САЩ защитаваше идеята за откъсване на Косово от Сърбия !Приятели им бяха косоварите , а сърбите не им се подчиняваха и си имаха своя политика!Така ,че всичко е ивнереси и никаква демокрация за хората !
69
4
 
7
 
! Отговори
тя преди 1 година
Референдум е висша форма на демокрация ,що ги е страх ?" Глас народен ,глас божии"
68
2
 
6
 
! Отговори
Нови избори преди 1 година
Ще трябват не само референдуми, а и нови избори за ново правителство на Украйна. На Зеленски съд и затвор.
67
0
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До Анонимен/71"Тези толкова важен референдум правят обявяват го пет дни предварително. Демократично?" - демократично е когато забранят референдумите, "защото пречат на демокрацията". Като в Холандия.
66
1
 
8
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
СЛЕД РЕФЕРЕНДУМА ВЕЧЕ НЯМА И ШАНС ЗА УКРАЙНА - 300 000 ИДВАТ ОТ ДОБРИТЕ! "ТАНЦУВАЙ РУСИЯ, ПЛАЧИ ЕВРОПА"
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този кой го пита? Когато РФ или САЩ решат, тогава ще спре войната.
64
3
 
5
 
! Отговори
Сервитьора преди 1 година
На 24 февруари направих кафенце за Путин в Киев.Изстина.Какво става,някой знае ли?
63
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това бързане за референдум, не показва ли някаква слабост? Тук едни избори да проведем ни трябват два месеца организация. Тези толкова важен референдум правят обявяват го пет дни предварително. Демократично? Че то няма време се осмисли, да се изградят позиции за и против. Да не говорим как се гласува и как се броят гласовете под дулото на калашников.
62
12
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
С РЕГЕРЕНДУМ ИЛИ БЕЗ,ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ ОТ ХУНТАТА НА ПУТИН ЩЕ БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ! СЛВА НА УКРАЙНА!
61
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рускофашистките панцердивизии бяха разбити край Киев и край Харков от армия без авиация ! Черноморския флот на фюрера от Кремъл е пратен на дъното начело с флагмана Москва ,от армия без флот.Такъв погром и резил все още никой не е виждал в световната история!
60
6
 
11
 
! Отговори
По същество преди 1 година
За кой път отказвате дипломацията, жив'отни? Знаем ви вече какви сте. Свършиха договорките с вас така или иначе.
59
5
 
19
 
! Отговори
Хасан Генов преди 1 година
Слава кокаине!
58
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ооохххх, мъкааа мъка мъка за сороските джендаре. 24 укрофашистка бригада край Харков е унищожена
57
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И като се откжат укронацистите от дипломацията като средство какво ще предприемат, геноцид на населението в отцепилите се области ли?
56
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 88 Против войнатаРуснаците и без ядрено оръжие унищожават всекидневно укрофашисти и тяхната техника но тука и в останалите медии финансирани от онаямърша Сорос няма да го напишат . Истината е в Телеграм
55
14
 
21
 
! Отговори
Против войната преди 1 година
Въпреки че всички искаме войната да свърши веднага, изказването на Украинците, които нито произвеждат оръжие, нито имат кой знай каква техника, а чакат на дарение, ни се струва много самоуверено, на фона на войната с най-голямата ядрена държава в света с над 6500 ядрени бойни глави. Най-мощната водородна бомба и свръхзвукови ядрени бомбандировачи. Лошото в тази ситуация е, ако Путин нещо откачи от тия провокации, ще изпари цяла Украйна и половин Европа. Да спрът да подгазуват на американците!
54
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбирам от чисто практична гледна точка, защо са му на Путин още бедни региони и опустошени градове и села. Не са ли малко икономическите проблеми на Русия и сега!?
53
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо не разбирам. / години укрите бомбардираха и тероризираха населението в тези области, които си бяха украински. Значи не припознават населението там като свои. Превърнаха градове и села в руини-нали били украински? Защо вият на умрело сега? Ето шанс Путин да си прибере рускоезичното население и да ги отърве от ненавистните им съграждани. Но хем боли, хем сърби.
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 83...Заблуден си по рождение,...не може да ти се помогне...