Киев поиска Русия да изтегли войските си преди да има преговори

Украйна призова Москва да спре да разрушава енергийната система
249
Киев поиска Русия да изтегли войските си преди да има преговори
Снимка: БГНЕС

Русия трябва да изтегли всичките си войски от територията на Украйна, преди да може да има каквито и да било преговори, заяви външното министерство в Киев в отговор на нееднократните предложения от Москва в последно време за преговори, предаде ДПА.

"Единственото реалистично предложение би било незабавното прекратяване на войната на Русия срещу Украйна и изтеглянето на руските въоръжени сили от украинските територии", каза говорител на ведомството.

Той отговори по този начин на неотдавнашно изказване на руския външен министър Сергей Лавров, в което той потвърди подобно предложение за преговори, направено от президента Владимир Путин.

Ако Русия наистина иска да преговаря, тя трябва да спре да разрушава украинската енергийна инфраструктура, каза говорителят на украинското външнополитическо ведомство. Няма как да искаш да преговаряш и същевременно да бомбардираш украински жилищни райони, да мобилизираш 300 000 резервисти и да блокираш износа на зърно, добави той./БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
6
 
19
 
! Отговори
Никакви преговори преди 1 година
С банда крадци на кнфи, изнасилвачи и каква ли още не ***, която няма 1 договор в историята си, който да е изпълнила и да си струва хартията на която е написан:) Последният пример е от онзи ден:)) Какви преговори?? Бой дооо последна победа и никакви преговори. Те разбират само от БОЙ.
151
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До демек - Хахахах ... Голям шегаджия си. Еми нека изгонят руснаците от Украйна тогава и след това да преговарят. От април месец слушан как Украйна напредва. За 6 месеца колко напреднаха? Те по 3 сантиметра на ден ли напредват хахаха
150
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Т.е. Украйна не иска преговори хахаха Еми да не преговарят тогава. Започвам да си мисля, че целта е територията на Украйна да бъде изпразнена от украинци. Може би Зеленси и шефовете му искат да създадат нова Хазария, защото климатичните промени вероятно ще се отразят доста зле на Израел. Дано да не е вярно, но ми се струва все по-вероятно.
149
7
 
7
 
! Отговори
демек преди 1 година
тръгвайте си доброволно за да си не тръгнете зорноволно. А да кажа на копейките че от тях нищо в Украйна, те могат да оси рат само сбствената си ко/чина
148
2
 
9
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
От декларации за преговори полза йок,след като започването им е блокирано с предварителни условия.
147
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баси нахалните укров-.ци...
146
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не вярвам да преговарят.Сатанистите ги карат да продължават,за да има още жертви.А как се е стигнало до войната?Едните сатанисти са убивали нарочно мирните жители да има повод.Под наркотично въздействие са им промили мозъка и са ги направили нацисти.Другите са ходили на някакви вуду ритуали и там са им промили мозъка като са накарали Путин да атакува.Помните ли онзи от Газпром където умря при вуду ритуал?Всички ги обединяват наркотиците.До един.Целта е да се намали населението чрез войни.
145
8
 
5
 
! Отговори
Не едно животно преди 1 година
До Боби. Вова. Преди няколко дни пак си писахме с теб. Помниш ли?Сега-рус,, контранастъпление,, за което говориш явно е само в твоята глава. Също така според теб рус конвой пред Киев щеше за 3 дни да превз цяла укр, а той само натури околностите.Обясняваше и за Москва-как пушили цигари, но тя е при Титаник заради пушенето.После говореше че на Крим мост нищо му няма, само дето влакове до днес не минават.Сега и на Адмирал Макаров са пушили нали:)? При теб просто едно си баба знае-едно си бае:)
144
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали до 15 септември щяхте да ги изгоните? К'о стана? Предупредиха Ви да не удряте Кримсикия мост. Е, не слушкате. Ще ви чакат до пролетта да останете и без "последния"украинец. И....няма да има нужда от преговори.
143
7
 
2
 
! Отговори
естествено преди 1 година
кви преговори с окупатор. има една приказка - дойдоха кът аслани, тръгнаха си наш рани
142
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая сутрин пак са ви поцепили 3адниците, те да не са влезли, че да се изтеглят, май съвсем сте останали без yм
141
7
 
7
 
! Отговори
джо преди 1 година
На укрите още не им е достатъчен боя, но няма проблем, щом могат да носят още батко ще им го осигури гарантирано.
140
0
 
7
 
! Отговори
Днес бг преди 1 година
Пак си трият коментари както е изгодно за тия дето им плащат. Голем смехххх
139
11
 
5
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Ще ги поставите Вие на мястото им, ама няма да е веднага, това е процес, браво на украйнците!
138
2
 
3
 
! Отговори
Адмирал Макарон преди 1 година
Пошол наоййймале:))Що така:)? Ха ха ха
137
4
 
2
 
! Отговори
До 187 преди 1 година
Е щом... Ами само морално ще остане за плащане тъй като онзи ден парите за военни репарации които рус ще плаща бяха блокирани и Русия никога повече няма да ги види.А природните си ресурси да продават на когото и за колкото си пожелаят. Не знам само азиатци те на какви цини ще купуват:) и до кога:)В крайна сметка Китай ще черпи
136
0
 
11
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 година
Пак искат просяците.Тия освен да искат, нещо друго правят ли?
135
3
 
15
 
! Отговори
Киев няма думата! преди 1 година
Когато САЩ му заповядат,тогава зеления др0гар ще подпише това, което решат Русия и САЩ!
134
18
 
5
 
! Отговори
Не едно животно преди 1 година
САЩ изпращат на укр военна помощ на стойност 275млн$. Знаем и какво има в пратката:)) Знаем и защо рус армия ускори:) отстъплението си от Херсон. Знаем и какво следва с Крим като падне Херсон :) Знаем какво следва и с Путин след това:) Също така знаем и за рекордните загуби от рус страна от вчера. Знаем и какво показват сателитите. Знаят и в Кремъл :)) Останалите както винаги ще разберете след няколко дни:)
133
2
 
9
 
! Отговори
до к.194 преди 1 година
Е, щом руснаците само МОРАЛНО ще плащат на укрите съборените домове, то с обстрелите проблеми няма. А щом победителите ще изолират руснаците, нещата съвсем се оправят - те ще търгуват с Азия, Южна Америка и Африка, а. ЕС - с Австралия, САЩ, Англия и другите англо - и френскоговорящи държави като Канада например. Ама пшеница, царевица, слънчоглед ; нефт,природен газ,коксуващи се въглища, руди на цветни и редки метали откъде? От Мар(к)с или от Енгелс?