Русия: САЩ да докажат, че не са унищожили "Северен поток"

Според Москва това е било "акт на международен тероризъм"
16 фев 2023 08:34, Елка Василева
82
Русия: САЩ да докажат, че не са унищожили "Северен поток"
Снимка: архив, БГНЕС

Съединените щати трябва да се опитат да докажат, че не стоят зад разрушаването на газопровода "Северен поток", който свързваше Русия със Западна Европа, предаде ТАСС, цитирайки руското посолство в САЩ.

Още по темата
Москва смята, че унищожаването на "Северен поток 1" и "Северен поток 2“ през септември миналата година е "акт на международен тероризъм" и няма да позволи то да бъде заметено под килима, гласи изявление на посолството, предаде Ройтерс.
(БТА, Пламен Йотински)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
16
 
5
 
! Отговори
Рамбо преди 1 година
Каспаров рече: зора е да мине зимата! После всички ще разберат че Путин губи войната и неговите хора ще го убият в Кремъл. И ще кажат че е паднал докато е сменял крушка! Ха ха!
59
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин да докаже че няма сестра.
58
0
 
5
 
! Отговори
От Путин преди 1 година
До Р. РейгънЧия собственост е - на Газпром, който е собственик на 51 % от собственика и оператора на Северен поток1, заедно с други западни компании, държащи останалата собственост. Така че - внимателно с вещноправните въпроси.
57
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запознайте се с разследването на Саймън Хърш (лауреат на наградата Пулицър, разкрил какво се върши в Абу-Гариб и не само) и ще разберете защо в момента РФ са превъзбудени ... човека заявява съвсем убедено, че щатите са заложили бомбата а норвежците са я взривили в указаното време ... много интересна статия, тотално пренебрегната от западните СМИ и има защо.
56
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки втори човек вярва в това . Те са световни подпалвачи на бедствия и войни.Каква работа имат те в нашите ширини та се амесват и диктуват наред в държавите какво да правим ?Защото има кой да ги слуша и изпълнява желанията им.Ние имаме ръководители , които не смеят и не могат да мислят самостоятелно в интерес на народа си , подкупени или заплашени с нещо жестоко .Те са като тумори в тялото на държавите ни и трябва да ги изрежем до здраво и изхвърлим където трябва. Тогава ще има живот и здраве.
55
15
 
8
 
! Отговори
на абарот преди 1 година
.....РФ да докаже, че не е взривила Северен поток ! ...
54
23
 
10
 
! Отговори
Tazikoiatoe преди 1 година
И, защо някой трябва да доказва, че не е направил нещо? Доказва се вина, не невинност: русия да докажат, че Сащ стоят зад взиряването!
53
4
 
20
 
! Отговори
Така е преди 1 година
До Хм. САЩ е завладяна територия поне от век, но през последните 30 год изцяло и твърдо от евреите. Те са навсякъде по върховете и дори не се крият. Използват САЩ срещу останалия свят да го унищожават. Цели президентски кабинети. Разгледайте ги. Още от съзряването си гравитират из много президентски кабинети.
52
2
 
17
 
! Отговори
Аха преди 1 година
До мдааа. Затова ли и в България последните години хора биват обвинявани без причина и им се налага да доказват, че са невинни.
51
12
 
25
 
! Отговори
Хм преди 1 година
те американците си имат някаква държава в държавата - взривиха си собствения търговски център и избиха сума хора само за да могат да нападнат Ирак и да се отърват от храненика се Осама бин Ладен. Сега, че някакъв си газопровод взривили - айде молим, нали няма жертви, а и зимата излезе мека.
50
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз лично мисля , че САЩ стоят отзад , зад Путин и той каквото и да направи , все му е вътре.
49
10
 
17
 
! Отговори
мдааа преди 1 година
За пръв път чувам, че някой трябва да доказва, че е невинен.В нормалното правосъдие обвинението първо трябва да докаже, че някой е виновен.
48
5
 
3
 
! Отговори
vale_karo преди 1 година
До Morski Така ли е в България .Питайте Цветанов ,Цацаров ,Гешев.
47
12
 
24
 
! Отговори
Бати преди 1 година
Путин ако среже кабела между Европа и Америка американците са фалирали веднага и тогава ще разберат че с Путин шега не става.
46
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е че той Байдън открито каза миналата година, че ще спрат Северен поток. И на въпроса на журналиста как ще го направят, той каза -Повярвайте има начин. Видеото го има в тубата.
45
4
 
28
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
И също, че не предизвикаха това ужасно земетресение в Турция и Сирия. И още 1 милион дяволии, и злини по света...
44
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз лично мисля, че наистина САЩ стоят зад това, но в крайна сметка всеки е невинен до доказване на противното т.е. Норвегия и Швеция първо трябва да извадят някакви доказателства, че евентуално САЩ са виновни, преди Русия да иска от САЩ да доказват, че са невинни, а както всички знаем марионетките не биха се обърнали срещу господаря си. И така...
43
37
 
14
 
! Отговори
Доказано преди 1 година
Руските фашисти - путин, лавров, шойгу са гръмнали тръбите без да се замислят.Тея същите кремълски фашисти редовно бомбардират училища, електроцентрали , сгради на културни институции, детски градини, болници , а да гръмнат тръбите за тях си е детска играчка
42
27
 
7
 
! Отговори
Р. Рейгън преди 1 година
Някой сети ли се да попита чия собственост е тази тръба? Да, не е руска... Руската е само до морето. Подводните не са руска собственост. Какво всъщност иска Путин?
41
26
 
12
 
! Отговори
От 43 преди 1 година
И да цъкате минуси не променяте фактите. Ама то вие русофилите сте виждали русия само на картата.