Атака с руски дрон в Одеса над училища и детски градини

Ударени са и близо 300 апартамента
181
Атака с руски дрон в Одеса над училища и детски градини
Снимка: БГНЕС

Близо 300 апартамента са повредени при атака с руски дрон в Украйна

Според съобщения в медиите общо 290 апартамента са били повредени късно в събота, след като Русия е извършила атака с дрон срещу град Одеса в Украйна, предаде БГНЕС.

Според новинарския сайт "Укринформ" градският съвет на Одеса е съобщил за инцидента, при който са засегнати 11 жилищни сгради.

Две училища и три детски градини също са били поразени, съобщи Укринформ, като се позова на началника на отдела по образование Елена Буйневич.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: одесадрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не разбрахте ли, че отдавна не минават мaлоумните ви укропропаганди? Нацитата да престанат да си пускат ПВО-тата върху сгради и да се опитват да хвърлят вината върху Русия, ако обичат
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До лгбт кравар бандер "шапка свалям на търпението и сдържаността на украинците че не са напрвили Масква на кратери" ------------- буахахахахаха с какво бе? С какво да направят масква на кратери? Кво, ще се мятат от граждански самолети ли? Абе това феновете на хохал-наглосакс-евроатл. пропаганда сте мноооооого про3ти парчета!
107
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Но нацисти са украинците, да не се объркате. ;-)
106
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Еаааси! Какъв е този дрон да удари "11 жилищни сгради", "Две училища и три детски градини"??? С такива дронове е разбираемо, че нато е напълнило пааамперса.
105
3
 
3
 
! Отговори
ОтЛявото ТоРайт преди 10 месеца
явно в НАТО са прави давайки оръжие на една от страните за да се стигне след победен марш до подписване на приемлив Мирен договор. Нооо иде точката на въртене.Досега даваха на една страна.Иде ред да пробват за Мира давайки същите кванти пари, метални самолети, танкове и ракети на другата стран и да видиме кой по добре работи със западната военна техника. От което ще последват.н. Служебно присъждане на Победата и Тържествен Марш на Руските войници през Харков, Киев до Лвов,Одеса, Измаил и Молдова
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Снимката на разрушената зграда е от миналата зима. Аде? какви руснаци метат лампиони ли са дрони ли са та все позагнили къщи доразбутват пред очите на надянал насред лятото зимния си бански констюм
103
10
 
0
 
! Отговори
Руснак преди 10 месеца
Обичам да убивам хора и животни.
102
13
 
7
 
! Отговори
Историка преди 10 месеца
Руските фашисти ще си платят всички злини!
101
0
 
10
 
! Отговори
Хахя преди 10 месеца
"Тревога и критики от западните съюзници след разочароващите резултати в първите дни от дългоплануваното контранастъпление и неочаквано сериозната устойчивост на руските войски"
100
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
хаха, къв е тоя дрон 290 апартамента 2 училища и три детски градини е поразил сигурно подскача от сграда на сграда
99
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руснаците ако искат няма да има Одеса до утре сутринта. Това са уркопитеците!
98
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
нали руската армия свали веригата на един Леопард, що няма парад в Москва?
97
2
 
2
 
! Отговори
очевидец преди 10 месеца
Ама да си призная ме заплашваха да го напиша това отдолу
96
18
 
3
 
! Отговори
Очевидец преди 10 месеца
Руснаците са безпощадни. Като някакви зверове. Ако не могат да вземат нещо, го взривяват или залагат мини, за да не може никой да го използва или да убият този, който го докосне, изнасилват наред - жени, деца, възрастни хора, дори животни. Това не са хора, това са някакви зверове, чудовища, които искат да разрушат и затрият всичко живо в Украйна.
95
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не вярвам Сергей Шойгу да е удостоил със златна звезда и званието "Герой на Русия" войници, унищожили вражески танкове и бронирани превозни средства по време на украинската контраофанзива. Сергей Шойгу няма пълномощията да удостоява със златна звезда и званието "Герой на Русия". Това е работа на Президента на РФ.
94
15
 
3
 
! Отговори
до 116 преди 10 месеца
В руската медия като лудост ли го описват да напреднеш с 10км за една седмица? А Бахмут дето още не са го взели за 10 месеца като невероятен успех ли го описват руснаците?
93
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дронът е украински. Зеленски избива собственият си народ за да сатанизира Русия. Всичко при него отдавна е вабанк. За него друг изход няма или ще играе по свирката на господарите си от САЩ, ЕС и НАТО или ще свърши като Хитлер!
92
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това в лудост, и медиите го изкарват като успех да навлезеш на километър километър и половина навътре по посока на врага и да те взривят не ми се струва напредване както го описват навсякъде
91
2
 
12
 
! Отговори
Mda преди 10 месеца
Руският министър на отбраната награди с медали войници, унищожили четири германски танка "Леопард" и пет американски бойни машини "Брадли", съобщава Ройтерс.Сергей Шойгу удостои със златна звезда "Герой на Русия", най-високото военно отличие на Русия, войници, унищожили вражески танкове и бронирани превозни средства по време на украинската контраофанзива.
90
1
 
15
 
! Отговори
2 преди 10 месеца
Това доведе до загубата на 38 танка през нощта на 8 юни. Един от експертите добави, че украинските военни са били обучавани в това във Великобритания. "Украинците се опитваха да изиграят Гудериан", каза един военен експерт, "само че Гудериан имаше 3000 танка, а тези ugu0Tu просто загубиха 30-те, които имаха".NB: Нацистите от ВСУ копират нацисткият генерал Хайнц Вилхелм Гудериан. Сигурно "Моята борба" на Хитлер е постоянно в джоба им и в свободното време си я препрочитат!