Атака с руски дрон в Одеса над училища и детски градини

Ударени са и близо 300 апартамента
181
Атака с руски дрон в Одеса над училища и детски градини
Снимка: БГНЕС

Близо 300 апартамента са повредени при атака с руски дрон в Украйна

Според съобщения в медиите общо 290 апартамента са били повредени късно в събота, след като Русия е извършила атака с дрон срещу град Одеса в Украйна, предаде БГНЕС.

Според новинарския сайт "Укринформ" градският съвет на Одеса е съобщил за инцидента, при който са засегнати 11 жилищни сгради.

Две училища и три детски градини също са били поразени, съобщи Укринформ, като се позова на началника на отдела по образование Елена Буйневич.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: одесадрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
12
 
1
 
! Отговори
Хой преди 10 месеца
На швед му премахнали мозъка ,и той изведнъж проговорил руски!
68
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Според Кремъл, в детските градини децата са сглобявали дронове, а в училището се е преподавала нацистка черна магия. В апартамените са се съхранявали самолети Ф-16 и Хаймарси.
67
8
 
7
 
! Отговори
Тъп Путин преди 10 месеца
Мадлейн каза като я попитаха за Ирак и бързото превземане със всякакви средства "струваха ли си 600000 убити иракчани за това превземане" . И тя каза "ами мисля че си стуваха". Когато Путин разбере отговора ще може да прави война. А засега - това което виждаме. Украйна беше със 52 милиона живеещи през януари 2022, преди три месеца беше 32 милиона и сега оценката е 29 милиона. Все пак не ми е ясно за кой играе Путин.
66
1
 
22
 
! Отговори
До 83 преди 10 месеца
Бил съм и в Киев , и в Москва. И да така е , Киев е чист и поддържан град , същото важи и за Москва , както и за Минск който пък е по-подържан и от двата. Допреди войната Украйна и Молдова бяха най-бедните държави в Европа , по-бедни дори от Албания и с около 3-4 пъти по-нисък жизнен стандарт от Русия.Украйна неведнъж беше посочвана като най-корумпираната държава в Европа ! Какво мислиш че се е променило ?!! Нещо друго имаш ли да кажеш ?
65
3
 
6
 
! Отговори
РУСОФИЛА преди 10 месеца
Чудесно!
64
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е сега пък се скъсаха урко-пълзящите да ни обясняват,какви било в Украйна.Е Украина е най-бедната държава в цяла Европа,по-бедна дори от Босна, Албания, Македония и дори Косово.Киев бил такъв и онакъв явно все нещо им е останало от Русия.А да то всичко им е останало от Русия и дори заводите и нещото,което все още се нарича икономика.А западно ,какво получиха за толкова години,само една мечта.
63
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 83Ти бил ли си в Украйна, кирлив ор.кофил? Киев е невероятно красив град! Чист, зелен, без пушачи. По улиците украинките ще те побъркат. Опс, забравих, ти си падаш по руската деревня и блатата.
62
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Укро-контранастъплението навърши една седмица. Каква е реакцията на колективния запад?" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Горят Лео-Панцери, Брадлита, Ирис-Т за стотици $млн. Колективният запад си задава въпроса: Резултатът от укро-контранастъплението допринася ли за безопасността на Украйна? А за безопасността на Колективния запад?
61
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е от Украина избягаха над 12 милиона ,а други се бият на страната на Русия и ,ако клоуна не беше затворил границите нямаше да останат мъже в кирливата Украйна,а тия дето не можаха да избягат с бой ги мобилизират и ги пращат на фронта без никакво обучение,ей така като пълнеж,а тук някакви клоуни ни обясняват ,какво било в Русия.
60
22
 
14
 
! Отговори
BG мужици преди 10 месеца
Над един милион млади и образовани ЗАВИНАГИ напуснаха фашизираната Путинска Русия след началото на мобилизацията, а у нас изкукали и неадекватни бг-рашистчета със зъби и нокти бранят един режим отречен от целия свят !!!
59
4
 
16
 
! Отговори
АбдокодирХоджибобоев преди 10 месеца
Укро-контранастъплението навърши една седмица. Каква е реакцията на колективния запад? Отричане. Гняв. Пазарлък. Депресия. Примиряване.
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе не знам кой е бедняка щом все за едни чужди пари се говори и все към тях се гледа и се обяснява кой,колко пари имал.Толкова смешно и жалко,както винаги химериканската мечта е за бедняците,ама си е само мечта.
57
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Крадеца вика дръжте крадеца.Тоя цирк го разиграват урките от 15 месеца.
56
4
 
27
 
! Отговори
А цената??? преди 10 месеца
1 дрон Шахед-136, в руската модификация Герань-2 струва от 20 до 50 000 евро. СЕГА ВЪПРОС - защо братушките ще атакуват училища и детски градини, които на всичкото отгоре вече са и празни, защото децата са във ваканция. 20-30-50к евро за какво??? Няма ли по-важни цели, за които да се изразходват тези скъпи боеприпаси??? Възможностите са 2 - или украинците разполагат оръжия и военни в училищата или украинската ПВО сваля руските дронове и ракети където й падне. Това са ФАКТИТЕ
55
7
 
23
 
! Отговори
OZZY преди 10 месеца
Ба си дронът,300 апартамента бастисал,че и две училища и три детски градини за десерт!Не знам кой лъже,ама вече ставате жалки!
54
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вече сме средата на юни и децата не са на училище а във ваканция. Украинските нацисти умишлено разполагат щабове и складове с боеприпаси в детските градини и училища и когато братушките унищожават законни военни цели, украинските нацисти разпространяват пропаганда, но вече никой не им вярва.
53
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе тия не спряха да лъжат.
52
11
 
15
 
! Отговори
До 79 преди 10 месеца
Това е руска земя бе злодей. Бият се славяни срещу славяни. И католиците дават пари за това. Не виждаш ли ?!?
51
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кремльовските терористи и злодеи вече нямат полезен ход и хаотично бомбардират украински градове които нямат нищо общо с войната. Нашите ypoдливи *** обаче продължават да пишат в тяхна полза...
50
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Русофилите, колко още доказателства са ви нужни за да загреете, че рашистите са чисто и просто убийци?