Атака с руски дрон в Одеса над училища и детски градини

Ударени са и близо 300 апартамента
181
Атака с руски дрон в Одеса над училища и детски градини
Снимка: БГНЕС

Близо 300 апартамента са повредени при атака с руски дрон в Украйна

Според съобщения в медиите общо 290 апартамента са били повредени късно в събота, след като Русия е извършила атака с дрон срещу град Одеса в Украйна, предаде БГНЕС.

Според новинарския сайт "Укринформ" градският съвет на Одеса е съобщил за инцидента, при който са засегнати 11 жилищни сгради.

Две училища и три детски градини също са били поразени, съобщи Укринформ, като се позова на началника на отдела по образование Елена Буйневич.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: одесадрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руснаците, чрез църквата върнаха пленени етнически унгарци от Задкарпатието директно на Унгария и вбесиха Киев.
28
19
 
4
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Когато Русия, хвърля бомби е пропаганда, когато Украйна хвърля бомба е фашизъм??? Върви разбери, къде е логиката! Разберете най накрая, че това не е военна операция, а чиста война и ще падат бомби навсякъде и жертви ще има и от двете страни и накрая и двете държави ще са пълен леш! Няма победители в такава война има само страдание за всички! Жалко!
27
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
2008 в Грузия нямаше такива разрушения! Нали? Ами спрете да пращате оръжия в Украйна и спрете да санкционирате Русия! И ще спре войната! Гледах грузински министър на международен форум, който питаше каква е разликата между Грузия и Украйна.
26
5
 
15
 
! Отговори
??? преди 10 месеца
Какво стана? Кога ще арестуват Путин??От 150 милиона руснаци поне 80 милиона са за Путин...............това не е Милошевич или Кадаф!!!Западняците май искат изостряне на конфтликта с Русия.............но ще стане страшно и за някои западни държави!!!
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Взяли Киев?
24
4
 
20
 
! Отговори
Дрис.бг преди 10 месеца
*** , защо нямате новини за Йемен и кск НАТО и Саудитска причиниха на тази страна една от най-лошите хуманитарни кризи в света ? 150 000 мъртви само заради последвалата хуманитарна криза , само Украйна ви интересува , тренда е такъв , смешки !
23
11
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
ДОСЕГА ВСИЧКИ ПРЕХВАЛЕНИ НАТОВСКИ ОРЪЖИЯ НЕ МОГАТ ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАТ НА РУСКОТО. РУСНАЦИТЕ ТРОШАТ СКЪПОСТРУВАЩОТО НЕЕФИКАСНО ЖЕЛЯЗО НА НАТО КАТО ОРЕХИ. ТЕЛЕГРАМ КАНАЛИТЕ ИЗОБИЛСТВАТ С УНИЩОЖЕНА ТИХНИКА УКРОНАЦИСТИТЕ ЯДАТ ЯКО БОЙ НА ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ. СЕГА КАКВО ЧАКАМЕ ДА ОБЪРНЕ ХОДА НА ВОЕННИТЕ СЪБИТИЯ КОСМИЧЕСКИ КОРАБ АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ГОСПОД ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ.
22
9
 
22
 
! Отговори
До 27 преди 10 месеца
Щяха да го превземат , ако Путин беше като американските изpo*и и беше наредил седмица -две бомбардировки над Киев , като САЩ над Багдад.Сано дето цивилните жертви щяха да са повече и от Багдад , укрите за разлика от арабите нямат задръжки да използват цивилни за щитнкакто вече се видя в последната година. За арабите жените и децата са свещени , за укрите пушечно месо !Така Путин даде ценно време Запада да налее 80 млд. в оръжие , което в момента в което спре да се излива в Украйна я обрича ...
21
15
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
ОТ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕМ КИЕВ ЗА 3 ДНИ МИНАХМЕ ВЕЧЕ НА МОЛЯ ВИ ОСТАВЕТЕ НИ НЯКОЛКОТО ЗАГРАБЕНИ ГРАДА :D А ПРЕЗ 2024-ТА ВЕЧЕ ЩЕ Е НА ВИ ЗАГРАБЕНИТЕ ГРАДОВЕ НО МОЛЯ ВИ НЕ ПРЕВЗЕМАЙТЕ СТОЛИЦАТА МОРДОРСКВА! СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ ИМАШЕ ЗА ЦЕЛ ДА РАЗОРЪЖИ УКРАЙНА И ДА СВАЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПОСТАВЯЙКИ ПУТЕНА НА ВЛАСТ А ВМЕСТО ТОВА ПРЕВЪОРЪЖИ УКРАЙНА , УПРАВЛЕНИЕТО Е ПО-СИЛНО ОТ ВСЯКОГА А РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ СЕ КЛАТИ АМА НА ПУТЕНА ХИЧ НЕ МУ ДРЕМЕ ТОЙ СИ Е ПЪЛЕН НЕНОР-МАЛНИК!
20
3
 
20
 
! Отговори
Като чуя преди 10 месеца
Дрон и детска градина, веднага всетвс лампата - пропаганда, само търся името Русия да видя и затварям. Вече разбрах как работи пропагандата.
19
6
 
0
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
***
18
4
 
16
 
! Отговори
Хаай преди 10 месеца
Абе с детските градини пропагандата се издъни , трябваше да изчакат до утре сутрин , в събота следобед няма деца в детските градини.Кръвожданите руснаци защо да бомбят детски градини в събота ?!!Могат да черпят опит и от братска Америка и Англия , как се слага бомба в детски играчки и се пуска от въздуха в софийска детска градина
17
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Егати и дрона. 1 час ли е вилнял над града докато му свърши горивото. Добре че не са платили 10. Одеса нямаше да я има
16
4
 
21
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Тъкмо прочетох тазсутрешния анализ на Американския институт за войната и как да кажа ...мнооого минорно хаха ! Явно руснаците действително здраво мачкат , почти няма и помен от препивдигнатите дитирамби в анализите от предните дни и седмици ...много показателно за това какво се случва на бойното поле !
15
5
 
24
 
! Отговори
Абе преди 10 месеца
Явно ЗСУ ги пердашат по всички фронтове и Контра-отстъплението е запецнало. И пак извадиха ла::й::номе::тите. А Арестович и после Кличко си признаха, че сбитите руски ракети и дронове падат на главите на украинците и ги убиват.
14
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Обявили са ден на траур за трите жертви. А когато укрофашистите изгориха и убиха над 50 човека вкл и бременна жена май 2014 г. нямаше такова нещо.
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Дайте новини от победоносното настъпление" -------------------------------------------------- Някои Лео-Пнцери разорават руските минни полета, други Лео-Пнцери горят. Горят със същия огън, с който горяха Тигрите и Пантерите преди 80 години. Къде са Челенджърите и Абрамсите? Дайте ги и тях.
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бааа бая голям ше да е бил тоя дрон
11
3
 
25
 
! Отговори
Слава кокаине! преди 10 месеца
Само да попитам какви обекти обстрелваха войните на укровермахта в Белгородска област и Воронеж?
10
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Класически държавен тероризъм.