Атака с руски дрон в Одеса над училища и детски градини

Ударени са и близо 300 апартамента
181
Атака с руски дрон в Одеса над училища и детски градини
Снимка: БГНЕС

Близо 300 апартамента са повредени при атака с руски дрон в Украйна

Според съобщения в медиите общо 290 апартамента са били повредени късно в събота, след като Русия е извършила атака с дрон срещу град Одеса в Украйна, предаде БГНЕС.

Според новинарския сайт "Укринформ" градският съвет на Одеса е съобщил за инцидента, при който са засегнати 11 жилищни сгради.

Две училища и три детски градини също са били поразени, съобщи Укринформ, като се позова на началника на отдела по образование Елена Буйневич.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: одесадрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Войната свърши отдавна , а кремльовските бандити чакат задокеанските им приятели да ги оправят .Интересно какъв препарат ще измислят от САЩ за да измият осраната Баба Меца .
48
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоя дрон наистина с какъв боекомплект е бил че да удари 11 сгради? А украинската ПВО дето сваля всичко наред,та даже и врабчетата накарала да ходят по земята къде е спала? Дроновете в Украйна ги свалят даже и жените от балконите с консерви от домати,така твърди Звленска в едно предаване по американски телевизионен канал,а на нея може да и се вярва. Нали така?
47
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И какво е атакувал дронът над училище и детска градина? Или просто там са го свалили, защото пво-то им е скрито в двора на училището?
46
1
 
9
 
! Отговори
Хален Делонги преди 10 месеца
А сутрешната закуска на Путин /всеки атлантик да плюе през рамо, против уроки/, от деца с какви националности е била?
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Един дрон трябва да обикаля като такси, Одеса за да атакува толкова цели!!!" --------- Трябва да може да носи боекомплект сравним с този на Алигатора и на Нощния ловец.
44
17
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
ПАДНЕ ЛИ ПЕТЕНОВИЯ РЕЖИМ МАЛКО СЛЕД ТОВА ПАДАТ И РЕЖИМИТЕ НА БАШАРОВЦИ, ЛУКАВШЕНКОВЦИ, КИМЧОВЦИ И АЯТОЛАСИ ХАХАВОТЕИ ,ЗАЩОТО ТЕ БЯХА СЪУЧАСТНИЦИ НА ПУТЕНА И СИ ДОКАРАХА НЕГОВАТА СЪДБА! НЕ СТИГА , ЧЕ ОБРА УКРАЙНА С КРИМАПРЪДЦК, ЛАЙНОГАНСК И ДОГОВНЕЦК НО И ЦЯЛА УКРАЙНА ИСКАШЕ ДА ПРИЛАПА В НАРУШЕНИЕ НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА 1994-ТА.КРАЙ С ПУТЕНОВИЯ РЕЖИМ ТОВА Е ВЕЧЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ И НА ПУТЕНА ТОЖЕ!
43
3
 
23
 
! Отговори
до западния брат преди 10 месеца
Американофилите, не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в икономическо, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?
42
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Скапания запад си играе с огъня. Ако Русия се мобилизира знаете ли какво означава 80 милиона да тръгнат към Украйна или европа ? Бедна ви Америка, няма да остане и прашинка от европа !! Не си играйте с огъня и спреда да изпращате оръжия в Украйна. АМерика ще съсипе тоя свят !!
41
0
 
11
 
! Отговори
Дайте да дадем! :) преди 10 месеца
До Програмис нито-богат нито-умен : ЗАМИНАВАЙ! Кой те спира?
40
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Забравят да споменат, че в училищата и детските градини ВСУ са разположили военни и въоръжение. Както винаги укритие ползват цивилни сгради за военни цели
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какъв е тоя дрон,че кръжал наоколо и не могли да го свалят да не би да е брониран,щото с една стара дългоцевна пушка и естествено патрони за нея даже на 2000 м. височина да лети ще го гръмнат,като там вече има опитни стрелци и без оптически мерници ще го свалят,а той летял има няма на 200 м. над земята,че на места по ниско.
38
25
 
6
 
! Отговори
12345 преди 10 месеца
И 1000 дрона да пуснат, все тая! Русия е пътник!
37
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То тоз един един дрон дето гръмнал повече щети от атомна бомба е нанесъл,голям смях...
36
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Престанете вече с тази плитка пропаганда защото втръсна на всички!!!! Един дрон трябва да обикаля като такси, Одеса за да атакува толкова цели!!! Вие нормални ли сте или бавноразвиващи се със точеща се от устата слюнка!? Правите и нас на ненормални със препечатки в стил "укриинформ публикува"...и като публикува, голям праз!!!!
35
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 42Като гледам в мрежата с какво се хвалят укрите и наемниците им, започвам да се чудя какво варварство. Много от разрушенията, дето ни показват са дело на укрите. А в Артьомовск директно взривяваха сградите като отстъпваха, за да нямат руснаците прикритие. За гоненето на цивилните от горните етажи на сградите и принуждаването им да не напускат сградата, за да ги ползват като жив щит да не говорим. Това не е геноцит над рускоезиюното население?
34
25
 
4
 
! Отговори
Василев преди 10 месеца
Държавният военен терор , който кремълската банда упражнява над цивилния украински народ, с нищо няма да пречупи и сломи свободния украински дух и самосъзнание!Украйна само трябва да осигури човешки ресурс за фронта, а всичко друго цивилизования демократичен богат свят ще им го даде!Може и 10 години да се води тази война, но Руската Империя вече няма да бъде това , което в момента е, всеки да го е страх от силната агресивна руска дипломация и частните военни армии на ГРУ!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!
33
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Взяли Харков?
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Някои Лео-Панцери разорават руските минни полета, други Лео-Панцери горят. Горят със същия огън, с който горяха Тигрите и Пантерите преди 80 години. Къде са Челенджърите и Абрамсите? Дайте ги и тях" ......................................................................... Абрамсите едва ли ще се появят. Имам усещането, че пиндосите прекараха немците. Горящите Лео-Панцери на бойното поле са лоша реклама за оръжейния бизнес.
31
18
 
4
 
! Отговори
Със сигурност преди 10 месеца
трябва да си античовек, антисъщество, антииндивид и пълен менталнодифицит за да подкрепяш лилипута и всички, които продължават да тероризират гражданите на Украйна. Мордор се доказа в това отношение и продължава да го затвърждава! Слава на Украинските Герои!!!
30
16
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
НА НАСЕЛЕНИЕТО НА МОРДОРСКОВИЯ ИМ Е ДОШЛО ДО ГУША ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПУТЕНОВ РЕЖИМ И ЩЕ ПОСРЕЩНАТ ВОЙСКАТА НА УКРАЙНА КАТО ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙСКА И ДОРИ ЩЕ ИМА И ПАМЕТНИК НА ОСВОБОДИТЕЛНАТА УКРАИНСКА ВОЙСКА И ТО В МОРДОРСКВА! А ПУТЕНА ЩЕ БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ОТ ОХРАНАТА СИ , ЗАЩОТО МЕДВЕДЕВ , ЛАВРОВ И ПЕСКОВ ЩЕ БЯГАТ В КИТАЙ ПОСЛЕДНИЯ РЕЖИМ.