Путин уверен в изпълнението на "специалната военна операция"

Руският президент с интервю, което ще бъде излъчено по-късно
Обновена: 25 юни 2023 16:55 | 25 юни 2023 16:45, Красимир Ангелов
289
Путин уверен в изпълнението на "специалната военна операция"
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви по държавната телевизия, че е в постоянен контакт с министерството на отбраната и че страната остава уверена в изпълнението на плановете си, свързани със "специалната военна операция" в Украйна, предадоха световните агенции.

Още по темата
Изявлението на Путин е част от интервю, взето от кремълския кореспондент Павел Зарубин, и записано на 21 юни.

В него Путин поднови ангажимента си към войната в Украйна, като нарече по, неговите думи, "специалната военна операция" свой основен приоритет.

По време на краткото интервю той не спомена съботния бунт, при който наемниците на Вагнер превзеха южен град, преди да се насочат към Москва, което още веднъж потвърди обявеното, че интервюто е взето преди бунта на "Вагнер".

Путин заяви, че държи денонощно под контрол ситуацията.

По отношение на времето, което посвещава на това, което Русия нарича своя специална военна операция, Путин каза: "Разбира се, това е от първостепенно значение, всеки ден започва и свършва с това".

Запитан дали може да получи отчет по важни въпроси например в 3 часа сутринта, президентът сподели, че "напоследък стои до късно". "Разбира се, винаги трябва да съм във връзка. Така стоят нещата. Винаги, винаги съм във връзка и наблизо“, завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
2
 
6
 
! Отговори
А аз съм ..... преди 11 месеца
УВЕРЕН , ЧЕ ТЕЧЕ ПРОЦЕС ПО ЗАМЯНАТА НА ПУТИН С ДРУГ ......!
227
1
 
3
 
! Отговори
Данко преди 11 месеца
До АнонименАма ти забрави, че и други страни имат ракети.
226
2
 
12
 
! Отговори
Смех... преди 11 месеца
НА ВОЙНА-- НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СИ МНОГО УВЕРЕН....ОСОБЕННО КОГАТО ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ПРОТИВ ТЕБ....!
225
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пхахах... той е уверен от година и половина, но сега са по-зле от началото. Заблуден нарцис не признава загуби.
224
14
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
Вие Фашагите сте хем *** хем найвни - Русия ще гръмне сама язовира ,който контролира и бе нужен за Запорожката атомна.Също като тъпотията,че сами си взривиха Северен плток.Я по-добре мълчете ,че ми е жал колко сте ***.Предполагам всичките се и ваксинирахте.
223
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Гъди-гъди, кого ще бесим днес?" - из стар виц.
222
4
 
6
 
! Отговори
БГ преди 11 месеца
Я да пита кой преложи да се гръмне язовира Каховка, който след това отми всички изградени защитни съоръжения на руснаците на източния бряг на Днепър (минни полета, окопи, огневи точки, заграждения с бодлива тел и други) та сега украинците форсират здраво и под Антоновския мост за да не ги бомбят отгоре. Че сега руснаците на източния бряг молят руското МО да бомбандира моста с най-тежката авиобомба, че няма да издържат дълго. Абе гении са само в това МО. Не знам как я мислят ама няма да спечелят.
221
2
 
3
 
! Отговори
БГ преди 11 месеца
Я да пита кой преложи да се гръмне язовира Каховка, който след това отми всички изградени защитни съоръжения на руснаците на източния бряг на Днепър (минни полета, окопи, огневи топки, заграждения с бодлива тел и други) та сега украйнците форсират здраво и под Антоновския мост за да не ги бомбят отгоре. Че сега руснаците на източния бряг молят руското МО да бомбандира моста с най-тежката авиобомба, че няма да издържат дълго. Абе гении са само в това МО. Не знам как я мислят ама няма да спечелят.
220
0
 
8
 
! Отговори
toti преди 11 месеца
Дано отидеш с спомените си по бързо на ОНЯ СВЯТ !!!
219
1
 
11
 
! Отговори
Лидия преди 11 месеца
Тоя е уверен и ,че е безсмъртен?! Молодец ха,ха,ха
218
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Човека на Путин Пригожин нямаше как да обясни на момчетата си от Вагнер че отиват в редовната руска армия и вагнерови заплати повече няма да има затова предприе това шоу.
217
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
С войната, която запали в Украйна, Путин постави Русия на стената на срама за десетилетия напред. Изолира и стагнира страната си, под санкции, в диктатура. По-лошо от това, никой неможе да причини на страната си
216
6
 
25
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 11 месеца
Митът за великата руска армия е разбит. Наемници, затворници, алкохолици и некадърници.
215
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Днес на никого не му е притрябвала Москва. Руснаците са изкопирали западната култура. Всичките им архитекти и художници ннорили при царете им, са или западняци, или западни възпитаници. Руската царица Екатерина Втора е германка. Западът си има достатъчно дворци и катедрали, руските са имитация на запада. Никой неиска да напада Русия, но неможе да стои и гледа, как руснаци водят войни и замразяват конфликти, в съседните си страни, или руската агресия в Украйна. Живеем в 21 век, не в 20, или 19.
214
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това е война, пълномащабна война, която Путин започна, нахлувайки в Украйна. Сега незнае, как да я спре, без да пострада скапаното му его.
213
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ти от десет години го убиваш и лайкове сам си цъкаш, а регионите са руски. Свърши тая с грантовете и майданите. От тук нататък яко пердах на всичко грантаджийско американско по света.
212
3
 
20
 
! Отговори
СМЕХ... преди 11 месеца
ИНТЕРВЮТО Е ОТ 21.06. 23г. ЗАПИСАНО НА ВИДЕО----АМА ОТ ТАЗИ СУТРИН НИ ВЕСТ, НИ КОСТ ОТ ДЖУДЖИ....ДА НЕ СА ГО ГРЪМНАЛИ ЗА "ДЕЗЕРТЬОРСТВО" ОТ МОСКВА ..ХА,ХА,ХАИЛИ МУ СЕ Е ПУКНАЛА ЖЛЪЧКАТА ОТ СТРАХ.....???!!!
211
7
 
4
 
! Отговори
Линда галопа преди 11 месеца
Не убивайте леопардите,защитен вид са!
210
1
 
5
 
! Отговори
пуйката на Холмс преди 11 месеца
С една дума може и да е знаел какво готвят и с приказки си е мислил,че ще ги удовлетвори да си стоят на местата и да няма смут,но не би,войникът си има своите нужди и си иска своето,когато началство спи зимен сън в топлата си бърлога.
209
2
 
24
 
! Отговори
.!. преди 11 месеца
едно трябва да помним ния Българите от тази война! А то е, е тука е пълно с п.ткинофили! а п.ткинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! и интересното за всеки п.ткинофил е е продава и предава България на рашистан, но пък иска да му се плаща в долари или евро! Ние Българите ще трябва да се оправяме с тая *** тука!!!!