Руска TikTok звезда припадна, след като й връчиха призовка за армията

Иван Минаев има проукраински възгледи
9 ное 2023 10:35, Нели Христова
247
Руска TikTok звезда припадна, след като й връчиха призовка за армията
Снимка: Xolidayboy

Руска TikTok звезда припадна на сцената, след като получи призовка да се присъедини към армията, съобщават от BBC.

Xolidayboy, с истинско име Иван Минаев, получи документите на южно руско летище в понеделник. Малко след това той изглежда губи съзнание по време на шоу в южния град Ставропол.

Минаев е роден в пристанищния град Севастопол в Крим, окупиран от Русия през 2014 г. Съобщава се, че се е преместил в Москва през 2020 г.

Xolidayboy е известен с публичния си имидж, който необичайно за мъжете в Русия включва носене на грим и лакиране на ноктите.

Той беше откаран в болница след инцидента и според съобщенията не е в тежко състояние.

Дни преди призовката да бъде връчена, Екатерина Мизулина, ръководител на Лигата за безопасен интернет, публично възрази срещу "проукраинските" видеоклипове, публикувани от г-н Минаев в социалните медии. В клиповете изглежда Xolidayboy се нарича "украинец" и казва, че руската анексия на Крим не е подобрила живота на кримчаните.

Мизулина е критикувала и заплашвала различни други руски знаменитости и блогъри, обвинени в антивоенни възгледи.

Преди това тя призова друг TikToker, Данила Милохин, да бъде призован в армията заради предполагаеми "русофобски изявления". Това го накарало да избяга от страната.

След инвазията на Русия в Украйна през 2022 г. органът, който Мизулина оглавява, поиска от Роскомнадзор, руския медиен наблюдател, да блокира няколко страници в Уикипедия, включително "Военни престъпления по време на руската инвазия в Украйна" и "клането в Буча" въз основа на неуточнено невярна информация.

Екипът на Xolidayboy обвинява Мизулина, че използва неговия случай в полза на собствения си профил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
10
 
! Отговори
Мухаха преди 6 месеца
Изпратили са му призовка защото руските войници случаят на украинския фронт и са им нужни забавления.Тоя тик ток артист хем ще им изнася представления, хем и ще "отпуска" по-загорелите салдати нощно време.
119
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
хаха - няма лабаво - отиваш пушечно месо и толкоз
118
3
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 месеца
Само да уточним - Въпросния Чиляк го привикват за СРОЧНА СЛУЖБА както всеки навършил 18 години мъж(а дали е такъв няма да коментираме) в РФ. Надявам се да го пратят в някое поделение с минимални комунални удобства - нищо повече.
117
2
 
10
 
! Отговори
Da преди 6 месеца
А в коя държава за мъжете е обичайно да носят грим и лак?Егаси плоскосмъртната статия.
116
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да живее в Русия, да критикува властта в Русия, да е против войната, да се нарича "украинец" и да ползва грим и да си боядисва ноктите и да е с женска прическа и джиджани татуировки, значи или е мното голям иидиoт или е доста голям смел мъж който се гаври по тоя начин с тях. По-скоро е първото.
115
2
 
11
 
! Отговори
от тик току преди 6 месеца
ох милата ми тя припаднала , дано не си е счупила маникюрчето и не и се е размазъл гримът ,,,,
114
4
 
12
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 6 месеца
Като гледам коментарите ви, ми е ясно, че когато един ден внуците ви когато ви попитат "Дядо ти какво прави през войната, когато България престана да съществува?" ще отговорите "Беше много страшно. Такава блъсканица на сектор Излитащи, не съм виждал нито преди това, нито след това..."
113
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Другари като превъртите цирка с г.ейовете какво следва?
112
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 113 В казармата ако си себе си не ставаш нито едното нито другото. Моя брат въпреки че е по-малък от мен влезе пръв в казармата. Уволни се и след година и на мен ми дойде реда да вляза в казармата. Един ден преди да вляза ме гледа че съм унил и ми казва: Ей, брат гледам те колко си спекал. Знаеш ли колко искам аз да вляза заради теб пак в казармата. Ще видиш че след първия месец ще ти хареса много. Номерът е обаче да не се правиш на отворен, но и да не си плах. Бъди по средата.
111
3
 
10
 
! Отговори
Манолски преди 6 месеца
И в армията ще носи грим и лак за нокти. Мужиците ще му пръснат дюзата
110
2
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 6 месеца
Хубаво, че е загубил съзнание, а не контрол над свинктера... Щеше да е доста по-неловко.
109
10
 
5
 
! Отговори
100 ПРО преди 6 месеца
В казарма мъж не се става или ставаш психически увреден или скрит ге,й...
108
4
 
10
 
! Отговори
кефа да си руснак преди 6 месеца
Докато все още има живи руснаци избора им е предрешен. Или смърт в окопите или 10 години каторга за тези които искат да изклинчат от фронта !
107
0
 
6
 
! Отговори
нафърфорий преди 6 месеца
Знаете ли какво ще се случи с някой проруски блогер, който Открито заявява проруската ориентация? в 4.0.4??? В най-добрия случай шъ го осъдят на 10-на години затвор, другият вариант е, въобще да не стигне жив до Съда!
106
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 107 Пубер, аз съм на 43 години. Карал съм казарма една година. Загуба на време. Нито те прави по-голям мъж, нито мека киткa, но такива като теб трябва да преминат оттам за поне една година за да раберат какво е дългът към родината когато се заклеват и целуват знамето на клетвата. Защото ей такива като теб и като тоя татуиран пубер ако сме в положение на война, където някоя държава ни нападне, първи ще се изпокриете, ако имате такава възможност или ще преминете на страната на врага.
105
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Връчете призовка за армията на Екатерина мизулина да се яви на фронта като е толкова серт
104
5
 
14
 
! Отговори
русия без мъже преди 6 месеца
украинците яко избиха руските некадърници и русия остава без мъже.
103
11
 
9
 
! Отговори
XOL NO преди 6 месеца
Не разбирам тия дръти пенсионери дето хвалят много казармата... И, че се ставало мъж там, щото там само мъже, а както знаем мъжката любов е най-силна и някой лейтенант може да те хареса. Новобранците за момента докато изпълняват службата и *** команди имат някаква дисциплина да, ама после като излязат от казармата пак я карат айляшката. Почва пиене, пушене и тн. а и някой може да си е сменил ориентацията...
102
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Може да стане мъж отново, вармията
101
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 93 Ми аз ако съм президент на президентска република ако хипотетично е България и разбера, че има промакедонски българи при война с Македония, първо тях пращам на първа линия. Браво на Вова!