Доналд Тръмп: Щях категорично да спра Путин

Може и до трета световна война да се стигне с Байдън, каза той
Обновена: 7 яну 2024 21:02 | 7 яну 2024 19:57, Анисия Иванова
99
Доналд Тръмп: Щях категорично да спра Путин
Снимка: БГНЕС/EPA

"Щях категорично да спра Путин" (ако бях на мястото на Байдън). Това обяви Доналд Тръмп при откриването на кампанията си в щата Айова за републиканската номинация за президентските избори.

Тръмп определи вота през ноември като последен шанс Америка да бъде спасена от политиката на настоящия президент Джо Байдън, съобщи БНР.

"Това е последният ни шанс да спечелим изборите. Остават 10 месеца. Притеснявам се обаче и за тези 10 месеца, защото той вече навреди толкова на страната ни. Знае ли някой какво може да направи той за тези 10 месеца. Може и до трета световна война да стигнем", каза Тръмп.

Речта му съвпадна с третата годишнина от бунта на 6 януари 2021 година, когато негови привърженици щурмуваха Конгреса в опит да предотвратят сертифицирането на изборната победа на Байдън. Тръмп защити публично участниците в бунта, които бяха осъдени и пратени в затвора:

"В тази страна, разбира се, никого не пращат в затвора. Определени хора дори не ги закачат, ако убият някого. Но ако си един от нас, тогава отиваш в затвора. Вижте какво се случи със заложниците от 6 януари. Ужасно е", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
11
 
! Отговори
Йосиф преди 4 месеца
За ПРЕЗИДЕНТ Доналд Тръмп на САЩ !!!
27
12
 
17
 
! Отговори
да преди 4 месеца
мъжага е тръмп, и има начин да спре войната, вярвам му!...и сигурно света ще стане по-добър!
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 26 - Слабо. На Европа няма да ѝ пука тогава, защото няма продължителна игра за големите финансови играчи. Не виждат ли дългосрочна печалба, няма лобита, няма ли лобита, няма и подкупи, няма ли подкупи, политиците всъщност почват да си вършат работата.
25
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Питаха го преди 6-7 месеца "Русия или Укрйана". Онзи каза, че просто искал хората да спрат да умират и нямало значение, дали са руси и украйнци. И ето защо байдъне е с исторически най-ниското одобрение, за втори мандат, а има почти година до изборите, а Тръмп започва да обира и демократски вот.
24
15
 
10
 
! Отговори
26 преди 4 месеца
Ако спечели Путин представяте ли си 20 милиона украинци да тръгнат да бягат от страната за да не попаднат под руско управление, те ще се насочат към православни държави, тъй като те самите са православни, а такива в ЕС са Гърция и България!
23
17
 
12
 
! Отговори
Христо преди 4 месеца
Защо всички си мислите, че Тръмп е приятел на Русия и Путин? Тръмп винаги е пипал много тежко без да се интересува от последствията. Представете си че се обади на Путин и му каже "Изтегляй се и подписвай мир иначе почваме да даваме ракети томахоук на Украйна без да ни интересува дали ще ги използват срещу Москва или Петърбург."
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И как именно?
21
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дано републиканците спечелят и спрат войната, че ние нормалните хора вече едвам търпим сегашните военнолюбци по цял ден да ни облъчват с военна пропаганда.
20
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ким му се подигра! Направи го за 2 стотинки!
19
9
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
НЕЩАТА СА ПРЕДЕЛНО ЯСНИ ВЕЧЕ! СПЕЧЕЛИ ЛИ ТРЪМП ТОВА Е КРАЯ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА И ЩЕ ИМА МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ ДОСТА УНИЗИТЕЛНО ЗА УКРАЙНА!!! ЗАГУБИ ЛИ ТРЪМП КОЕТО Е ПОБЕДА ЗА БАЙДЪН ТОВА Е КРАЯ НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ БЪДАТ СВАЛЕНИ СЪС СИЛА ЕДНИ ИЗБИТИ ДРУГИ ОБЕСЕНИ ТРЕТИ ИЗБЯГАЛИ В ЧУЖБИНА ГРОЗНА КАРТИНКА ЩЕ Е НО ЗА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ! НЯМАМ НИКАКВА ПРЕДСТАВА КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ В КРАЯ НА 2024-ТА!
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Немедлена в Гуантанамо! После и някои други!
17
1
 
1
 
! Отговори
някой преди 4 месеца
До дядо соц иТака е ,но няма как да разбере зашото по убеждения и той е комунист;)
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 15 - Не само оръжията. Разузнаването идва основно от САЩ и Англия. Освен това, украйнската икономика е в колапс. Без редовни финансови инжекции от по стотина милиона всяка седмица, Украйна няма да може, да си изплати пенсии и държавни заплати. Официално са на 70% от БВП-то си преди войната, но това е с цялата помощ. В мометна Украйна не е независима страна. 60% от бюджета им идва от САЩ. Другите 40% идват от Европа. Трудно може, да с еопише като "независима държава".
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сигурно, като го накара да пие белина?
14
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Онзи ден гледах в Ютуб - Черенокож, които не е фен на Тръмп, отива на събиране на подкрепяюите Тръмп в някакъв щат. Никой нищо лошо не му каза, дори когато разбраха, че е там, просто за да види рекацията. Нашия очакваше, да му казват н***р и да го тормозят ... В Същто време, подръжник на Тръм отива на събиране на "демократи", за да види за какво иде реч - то не бяха "не си добръе дошъл", то не бяха псувни, нечовеки крясъци, мериха го с храна, викаха полиция ... НО някак си Тръмп е лудия ...
13
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Войната на Русия с Украйна трябва да спре.Украйнците искат да са част от Русия и ако беше в България досега щяха да предадат лидера си.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонимеНТръмп може да спре даването от старана на Сащ на оръжия за Украйна. Реално ако всеки спре да дава уръжия на Украйна то тя ще падне за макс седмица.
11
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тръмп ще спечели. Американците не искат да се дават помощи за украина както ние българите. На едно и също мнение сме.
10
11
 
5
 
! Отговори
РЕПУБЛИКАНЕЦ преди 4 месеца
ТРЪМП: НА КОЛЕНЕ ПРЕД ПУТИНА! ПО ДОБРЕ ЦЯЛА УКРАЙНА ДА СЕ ПОДАРИ НА ПУТИНА ОТКОЛКОТО ДА ИМА ЗАПЛАХА ЗА УПОТРЕБА НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ СПРЯМО ФАЩ!!!
9
5
 
4
 
! Отговори
121212 преди 4 месеца
До ПОДВОДЕн ФЛОТ Ако за теб два кораба са флот, означава че си далече от истината. Виж за 200 милд. долара хвърлени на вятъра е друг въпрос.