Съпругата на Навални: Не знам дали да вярвам на тази новина

Тя призова всички да се обединят срещу режима на Путин
Обновена: 16 фев 2024 16:46 | 16 фев 2024 16:42, Нели Христова
138
Съпругата на Навални: Не знам дали да вярвам на тази новина
Снимка: БГНЕС

Не знам дали да вярвам на тази ужасна новина или не. Това заяви съпругата на Алексей Навални Юлия в първия си коментар след новината, че опозиционерът е починал в затвора.

Говорейки на Мюнхенската конференция по сигурността тя подчерта, че новината за смъртта на съпруга й засега идва само от държавни източници.

"Не можем наистина да повярваме на Путин и неговото правителство", заяви Юлия. Тя добавя, че ако новината за смъртта на съпруга й е вярна, Путин и неговите съюзници трябва да носят лична отговорност за това и за всичко, което "правят на Русия".

"Моля всички, които са тук, да се обединят и да помогнат за наказването на руския режим", призова съпругата на Навални.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жената на престъпника е също престъпник.Да се съберат с онази па.ча Хрушчова от ФАЩ и заедно с Оленя Зеленская,да си направят малка партизанска дружинка от оплаквачки.
51
6
 
10
 
! Отговори
Бай Ментор преди 3 месеца
Никаква рускиня не е тая , щом зове Запада да наказва Русия!Че той Запада не е спрял със санкциите и провокациите срещу Русия!САЩ водят непрекъснати войни , но никой не ги гони от Олимпиада , а Русия пресичайки геноцида в Донбас ведзнага санкции ! Запада и тая госпожа са лицемери!
50
8
 
14
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 3 месеца
Е разбирасе че ще призове всички срещу Русия. Нали това беше целта. Навални да умре за да може още повече да мразим Русия и да даваме още повече пари на Украйна. Мисля и немога да измисля с какво една затворена в пандиза гни.да пречеше толкова много на Путин че да се налага в """"най-подходящия""" момент да я убива !!
49
3
 
6
 
! Отговори
Рендету преди 3 месеца
Пита съ: кой печели превръщайки никому ненужния и забравен Навалний в "сакрална жертва" в предверието на президентските избори в Русия през Март тази година??? ФСБ да усилят охраната на Надеждин..., за всеки случай!
48
4
 
7
 
! Отговори
Честно ли ще обявим преди 3 месеца
война на Русия заради Навални? :D То бива вицове, ама моля ви се!
47
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички копейки са качени на амбразурата. Пасолството плаща, давайте другари, ден година храни, още хейт да чуя!
46
8
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Макар и да бе глуповат и.смешвн,аз взех да го съжалявам Навални.Оказа се,ще най-големите му врагове са най-близките.Шокиращото е,че майка му определи пребиваването му в затвора като щастливо. Аз лично,ако трябваше да "лежа" две десетилетия сред най-гнусните престъпници в Сибир щях да си прекъсна сънната артерия със собствените ми зъби.А святата му майка го видяла жив,здрав и щастлив февруари месец. Руснаци,вие сте абсолютно сади-мазохисти! Абсолютни! Да видим сега тая фльорца какви бисери ще сип
45
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НАЙ-НАКРАЯ
44
10
 
16
 
! Отговори
МАРИЯ преди 3 месеца
Укрите го убиха. Азовците с които Навални лежеше в едно и също крило на затвора.Целта е да увеличат военната помощ за Украйа.Има важно гласуване в САЩ тези дни за въпросните 61 млрд помощи. Путин никога , при никакви обстоятелства не би убил Навални и да рискува омразата срещу Русия да се увеличи а с нея и парите за Украйна !
43
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Един престъпник по малко!
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия за бесни.. Вече няма Навални, а Навални номер две не беше допуснат до избори и кариерата му беше убита в зародиш... Няма кого да използват
41
5
 
7
 
! Отговори
Сега преди 3 месеца
Започвам да плача и ще спра в понеделник вечерта. Много ми е мъчно, но те за Навални, а за хората умиращи от глад на всеки 5 мин, и за умиращите деца в Газа.
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До изчезвайте,гнусари. Чи почвай да трепиш кво чакаш още ?
39
9
 
10
 
! Отговори
Цецо Кинжала преди 3 месеца
Докато този мушморок Навални беше в колонията на северния руски полюс тази се забавляваше в Германия.Така че какво вярва или не не е важно.Въпроса е какво е станало с милионите които Запада наливаше в Навални да дойде на власт и да разруши Руската федерация.Но тук става дума за милиони а Зеленото джудже взе милиарди за да провокира Русия да нападне Украйна.Зеленото е по хитро от Навални все пак е еврейче.
38
7
 
6
 
! Отговори
маалатъ преди 3 месеца
Че, той и докато беше на свобода не й обръщаше никакво внимание в кексуален план, кексеше наред "младите либерални стажорки" с много кока и алкохол в руска баня, и тя го знаеше! Ся, лелката шъ съ превърне в символ, е, за кратко, но... и шъ си намери некой 60 годишен дойчо, за да си осигури старините...
37
4
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Тая какви милиони ще гушне сега ...Бедна ни е фантазията. Най-после се отърва от тоя ***,който ако бе останал в Полша да поведе народът си,щеше днес да е шеф на армията на Русия. Той пък предпочете да пу.кне , стигайки до унижението дори да срещу името на несъществуващият алах в килията.Руснаците не стават за нищо. Няма да мине и една година и тая всепочтенна Навалина съпруга ,както повелява руската традиция,ще си легне и с ходжата в Истанбул. Купона тече!
36
14
 
8
 
! Отговори
изчезвайте,гнусари преди 3 месеца
До като не се изтрепят русофилите България няма да се оправи!
35
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И сега какво, няма Навални, няма пари от западните господари, тц, тц, тц...
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 27 ,Зеленски е по дребен и от Путин ,джудже
33
4
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 3 месеца
Ами вярваш не вярваш тва е положението, пък ти вземи и бягай от там да не гушнеш и ти букета!