Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността

Кличко: Всеки, който не е съгласен с Путин е убит
Обновена: 18 фев 2024 09:08 | 18 фев 2024 07:30, Камелия Цветанова
395
Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността
Снимка: БГНЕС

Кметът на Киев Виталий Кличко каза вчера пред ДПА, че времето на смъртта на руския дисидент Алексей Навални – само три часа преди планираното начало на Мюнхенската конференция по сигурността, на която присъстват големи западни лидери, не е случайно.

Още по темата

„Не мисля, че това е съвпадение“, каза Кличко, който е бивш политик.

Той обвини руския президент Владимир Путин за смъртта на Навални, като каза, че Путин командва всичко в Русия.

„Това е диктатура“, каза Кличко. Там всеки, който не е съгласен с Путин, бива убит или хвърлен в затвора, добави киевският кмет.

И все пак Кличко, който е и двукратен победител в световното първенство по бокс в тежка категория, се надява, че опозицията срещу режима на Путин сега ще се увеличи и в Русия.

„Всички се страхуват да говорят открито против“, призна Кличко. Има обаче „критична маса“ хора, които са загубили роднини във войната в Украйна и са недоволни от правителството на Путин. Те не могат да мълчат, смята Кличко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Русиянавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само Путин има интерес да си трепе опозицията. Точка. Пусна бандитите от затворите и ги прати на фронта, а вкара на тяхно място политическите. Ясно като бял ден. Толкова е нагъл, че не се и крие този международен убиец-президент. Пък какво пишат митрофанчетата - на кого му пука за тези плазмодии и хламидии.
310
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навални бил националист после отишъл на специализация в Йейл и се върнал либерал и опозиционер Кой има полза?
309
0
 
8
 
! Отговори
ДЕЖА ВЮ преди 2 месеца
Годината е 2024. А. Навални умира в затвор седмици преди изборите в Русия. Виновен е Путин. Годината е 2018. С. Скрипал е отровен в Лондон седмици преди изборите в Русия. Виновен е Путин. То излиза, че Путин сам саботира себе си! Но след като сам си взриви тръбата на Северн поток, изглежда всичко вече може да очаква от него. нищо не внушавам, просто факти.
308
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига сте ми натрапвали физиономиката на този. Аман, бе. А децата дрънкат глупости-Левски освободил България. Моля, учете децата на история, че невежеството е нещо страшно. Клишета, клишета....Вместо да се занимавате с Навални, издайте един читав учебник по история. Че и едни фалшиви гласчета, които пеят заучени песнички. Ужас!
307
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още като са го сиропирали са го планирали.
306
2
 
7
 
! Отговори
Niki13 преди 2 месеца
че Украйна, Беларус и Русия са едно цяло. Сравняваше чеченците и мюсюлманите с насекоми, настояваше да им се отнеме гражданството и да бъдат изгонени. Силно подкрепяше войните в Чечения. Беше против ЛГБТ общностите.Изведнъж всичко се обърна и той се превърна в розов либерал, борец против "корупцията", против режима на Путин и поддръжник на еднополовите бракове. Тогава, когато популярността му спадна до 2 % и от привърженик на Путин в Чечения, той се превърна в светец-герой, "символ", комиксов
305
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каква е логиката? За да провокира западните лидери точно преди конференцията и да помогне по този начин на Зеленски? Затова ли Путин го е направил? А това, че продуктът на Запада е умрял веднага след интервюто на Карлсън, което донесе безброй дивиденти на Путин?А това, че всичко се случва точно преди изборите в Русия, където безспорен фаворит пак е Путин ?
304
3
 
7
 
! Отговори
Niki13 преди 2 месеца
Убийството на Навални не е приемливо по никакви правила. В това няма никакво съмнение.Но това агнешко преклонение и създаване на култ към личността, лицемерието и двойните стандарти ми идват в повече. Въпросът ми е, знаете ли кой е Навални? Забравихте ли, че той е съорганизатор на прословутите неофашистки "Руски маршове", в които се събираха неонацисти с голи глави, крещящи анти-имигрантски и анти-чеченски лозунги? Самият Навални се описваше като националист, обявяваше Крим за руски, твърдеше,
303
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом Кличко го казва, трЕбва да е вЕрно :-) Все едно от медиуми и шамани черпете информация, толкова е сериозна. Как пък Кличко да е запознат какво става в руските затвори? Гати вездесъщия Кличко, то ако имаше такива възможности, чудя се как изобщо руснаците мърдат.
302
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз редовно гледам криминални канали и обикновено да се разследва едно убийство отнема години. Американски канали. Толкова са мудни. А тук вече обявиха, че Навални бил убит и нищо друго. Сега погледнете кой експлоатира тази смърт в пълна истерика и се запитайте точно Путин ли има интерес. Този грозник не представляваше заплаха точно за Путин.
301
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Помните ли как преди няколко месеца западът нуестово диреше тоя неэелник? Руската разведка разбре, че са внедрили убиец в затвора и го скри и убшица им там, а Навални нема го. Праниха го чак в Сибир да го предпазят, че на Пугин само ш ниговото убшйство му липсваше да му лепнат. Това преместване не беше прищявка. Отне малко влеме да внедрят нов убше; На Путин му е през отая работа за безличния аварни.
300
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е тения свят. Свят на крепостни селяни и царска олигархия. И всеки, който покаже някакъв стремеж на своеволие и лично мислене бива СМАЧКВАН, по техните закони. Ограбва своето население, за да живеят в дворци и да се возят на яхти. Същото е и в България, по наследство! Една буржоазия от паразмини живеят на гърба на хората и тънат в богаства и злато. Русия може да се превърне в нещо изключително с добре живеещи хора, не само определени класи окупирали се в няколко града! Я! Като в България!
299
5
 
5
 
! Отговори
Кличко преди 2 месеца
Най-много за смъртта на Навални се радва руската опозиция в емиграция. Станаха обект на голям медиен интерес, дават непрекъснато интервюта, даже по БНТ излъчиха документален филм за тях.
298
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Pycoфилите се спукват да твърдят, че западняците били убили Навални. Брейййй, много силни тия западняци щом успяват в строго охраняван руски затвор в далечно място да влезнат и да убият Навални. А уж Русия била много силна и всичко знаели и всичко можели и честни и неподкупни и морални!
297
11
 
11
 
! Отговори
Вярно е преди 2 месеца
Щом съпругата му е на мюнхенската конференция, а той в моргата без тя да тъжи особено е ясно кой е планирал и изпълнил убийството на Навални. И децата знаят, че отзад стои Пфайзер, МИ 6 и ЦРУ.
296
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен Наблъскал се с ,,Пфайзер ,, нали е съвестен евроатлантик и резултата е ......А жена му ,по умна ли е ,що ,ама се набола със Спутник. Хитричка ще да е ?
295
8
 
9
 
! Отговори
Търговия с дявола преди 2 месеца
Нека да е за урок на българските слуги на Сорос. Такава ще им е съдбата, когато в посолството преценят, че знаят твърде много, но вече не са полезни живи.
294
9
 
14
 
! Отговори
Преди изборите преди 2 месеца
Англичаните с ръцете на украинските служби очистиха ненужният вече Навални тамън навреме. Дори жив не би им свършил толкова работа. Нека да е за урок на всеки, който се продава на МИ 6 и ЦРУ. Нормално е руснаците да включат специалисти и да разберат с какво са го отровили службите на Великобритания.
293
4
 
3
 
! Отговори
Забележка преди 2 месеца
Убийство прикрито като сърдечен арест? Ако беше толкова очевидно защо иначе много активният Росен Плевнелиев не се присъединява към хора на всезнайковците?
292
3
 
10
 
! Отговори
БившВиенскиХудожник преди 2 месеца
Не мисля, че това е съвпадение, каза Кличко, който е бивш политик. Друго съвпадение е, че жената на Навални също беше на Мюнхенската концеренция. Колко много съвпадания.