Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността

Кличко: Всеки, който не е съгласен с Путин е убит
Обновена: 18 фев 2024 09:08 | 18 фев 2024 07:30, Камелия Цветанова
395
Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността
Снимка: БГНЕС

Кметът на Киев Виталий Кличко каза вчера пред ДПА, че времето на смъртта на руския дисидент Алексей Навални – само три часа преди планираното начало на Мюнхенската конференция по сигурността, на която присъстват големи западни лидери, не е случайно.

Още по темата

„Не мисля, че това е съвпадение“, каза Кличко, който е бивш политик.

Той обвини руския президент Владимир Путин за смъртта на Навални, като каза, че Путин командва всичко в Русия.

„Това е диктатура“, каза Кличко. Там всеки, който не е съгласен с Путин, бива убит или хвърлен в затвора, добави киевският кмет.

И все пак Кличко, който е и двукратен победител в световното първенство по бокс в тежка категория, се надява, че опозицията срещу режима на Путин сега ще се увеличи и в Русия.

„Всички се страхуват да говорят открито против“, призна Кличко. Има обаче „критична маса“ хора, които са загубили роднини във войната в Украйна и са недоволни от правителството на Путин. Те не могат да мълчат, смята Кличко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Русиянавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Иванчо, защо всички бягат на Запад? Иванчо веднага отговорил: За да разширяват ареала на ЛГБТ общностите, госпожо. Добре Иванчо, а има ли нови страни в този ареал? Отговорът пак бил моментален: Да госпожо, това са Швеция и Финландия. Браво Иванчо. Видяхте ли деца какъв евроатлантик си имаме в класа! Вземайте пример от него! Марийке ти ако не вземеш пример от Иванчо, ще си останеш в групичката на калпазаните, разбра ли? Да госпожо, казала Марийка, аз много обичам Иванчо и съм навсякъде с него. Браво Марийке! Видяхте ли деца, всички трябва да са като Марийка и Иванчо.
250
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Антикомунист Русофилите не бягат на запад. За справка виж кой печели изборите на тези които гласуват зад граница. Но кои бягат на запад ще прочетеш по-горе в постовете.
249
1
 
12
 
! Отговори
Руснак преди 2 месеца
Гладна кокошка просо сънува,опозицията в Русия не е толкова *** като укрофашистите !скоро държава Украйна няма да има така че се замислете как ще се присламчвате към Русия !!!
248
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На кукловодите в Русия Навални вече не им беше нужен. 19 години в затвор са цяла вечност в нашия динамичен свят. Мъртъв може би ще донесе много повече ползи за дълбоката държава в Русия. Но ние простосмъртните едва ли разгадаем този ход на задкулисието. Бъдещето ще го покаже, но какво ще е то можем само да чакаме и да гледаме.
247
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Крим руски ли е? Не мога да разбера нашите русофоби, хем реват за Навални, хем реват за Крим! Иgи че ги разбери.
246
3
 
22
 
! Отговори
кой е Навални преди 2 месеца
И накрая той е продукт на контролираната демокрация, на тези които дърпат конците в Русия. Народът има право да избира, но избира контролирани хора.
245
3
 
25
 
! Отговори
кой е Навални преди 2 месеца
Изведнъж всичко се обърна и той се превърна в розов либерал, борец против корупцията, против режима на Путин и поддръжник на еднополовите бракове. Тогава, когато популярността му спадна до 2 % и от привърженик на Путин в Чечения, той се превърна в светец-герой, символ, комиксов герой на атлантици и либерали. Особено нашите. Може би виждат в него себе си от най-тъмните комунисти станаха най-истеричните либерали.
244
2
 
23
 
! Отговори
кой е Навални преди 2 месеца
Той е съорганизатор на прословутите неофашистки Руски маршове, в които се събираха неонацисти с голи глави, крещящи анти-имигрантски и анти-чеченски лозунги? Самият Навални се описваше като националист, обявяваше Крим за руски, твърдеше, че Украйна, Беларус и Русия са едно цяло. Сравняваше чеченците и мюсюлманите с насекоми, настояваше да им се отнеме гражданството и да бъдат изгонени. Силно подкрепяше войните в Чечения. Беше против ЛГБТ общностите.
243
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това са млади български пенсионери със зелени чорапи.
242
4
 
16
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 2 месеца
Някой да ми объясни как на Навални жена му се оказа в Мюнхен в същия ден случайно когато съпруга и почина и с подготвена реч?
241
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До "Путин бил диктатор" - а ти си плоскоземен щом изтъкваш такава празна от съдържание опорка на мутрифунчето. Колко копейки ти даде!?
240
5
 
3
 
! Отговори
До: как се нарича преди 2 месеца
То и тук избори са разрешени, но интересно как са 40 години едни и същи. На избори хората са избрани вече, народа има право само да гласува за избраните. Изборът го направиха и правят милиони българи които са избягали от "изборите". Във всяка държава е така но тук е по-видомо защото държавата е по бели ***. Гола.
239
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Факт - Разрешено е единствено отверствието ти, което по-често използваш като вход, копейко тенекиена!
238
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само ментета живеят дълго.
237
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Предателят дълго време усвояваше грантове пи стотици хиляди долара. Но накрая Господ се намеси.
236
4
 
4
 
! Отговори
До антикомунистчето преди 2 месеца
Интересно,освен да плющиш глупости какво друго те интересува тогава,ако въобще в малката ти празна главица има някакви интереси?
235
3
 
11
 
! Отговори
Как се нарича преди 2 месеца
Формата на управление където избори са забранене? Питам за един приятел в Украйна ;)
234
7
 
5
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 месеца
До " антикомунистчето" Никога не съм обичал руския език и не ме интересува правописа. Той е на последно място от интересите ми товарищ ( това правилно ли го написах)???????
233
6
 
9
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
От 2014 г в украйна е забранено изучаването на български език!!!
232
4
 
10
 
! Отговори
От Март месец преди 2 месеца
Зеленски ще е демократично избрания президент на Украйна! Избран от САЩ без избори ;)