Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността

Кличко: Всеки, който не е съгласен с Путин е убит
Обновена: 18 фев 2024 09:08 | 18 фев 2024 07:30, Камелия Цветанова
395
Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността
Снимка: БГНЕС

Кметът на Киев Виталий Кличко каза вчера пред ДПА, че времето на смъртта на руския дисидент Алексей Навални – само три часа преди планираното начало на Мюнхенската конференция по сигурността, на която присъстват големи западни лидери, не е случайно.

Още по темата

„Не мисля, че това е съвпадение“, каза Кличко, който е бивш политик.

Той обвини руския президент Владимир Путин за смъртта на Навални, като каза, че Путин командва всичко в Русия.

„Това е диктатура“, каза Кличко. Там всеки, който не е съгласен с Путин, бива убит или хвърлен в затвора, добави киевският кмет.

И все пак Кличко, който е и двукратен победител в световното първенство по бокс в тежка категория, се надява, че опозицията срещу режима на Путин сега ще се увеличи и в Русия.

„Всички се страхуват да говорят открито против“, призна Кличко. Има обаче „критична маса“ хора, които са загубили роднини във войната в Украйна и са недоволни от правителството на Путин. Те не могат да мълчат, смята Кличко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Русиянавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Заслужил артист на НРБ И СССР- Навални!
290
5
 
13
 
! Отговори
Венелин преди 2 месеца
А "хероите" така силно побягнаха от Авдеевка, че подминаха и следващите 2-3 села. Не се знае дали са се спрели и в четвъртото по ред (за сега няма видео). Затова пък Навални много навреме взе, че стана новин номер 1...
289
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой ли го е планирал? На властите в Русия това деяние не им носи нищо.
288
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да не са *** руснаците - ще го убиват, той е бил в тяхна колония. И то преди конференцията. Па мислете малко бре. Баси автогола да си вкарат сами.
287
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А доказателства че тоя е убит поръчково,нещо от медицинска гледна точка ,пато анатом чували ли сте ,а за чии грездеи гледате толкова години Кости-тва е сериал да обраова неандерталци .Направил хематом ,ама си и правил ваксина на пфизер и стъпил накриво еми ваксините спасяват но и убиват ,някои да си припомни защо се пръкна ковида-еми за да продадем няколко милиона ваксини на тълпата-а умрялите да го духат
286
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като те бият дълги години по главата, ей така става - празна гумена кратуна Кличко!
285
4
 
17
 
! Отговори
Венелин преди 2 месеца
По-вероятно ми се струва, че тази смърт стана точно сега, за са отклни вниманието от големия бой който ядоха азовци (3-та версия) в Авдеевка. Сега започна да се коментира смъртта на Навални и за бягството на азовците от Авдеевка не се споменава нищо.
284
2
 
14
 
! Отговори
Niki13 преди 2 месеца
единствения за който тази смърт е проблем, е Путин. А като ще си говорим за диктатура, още малко остана и зеленски оцициално ще стане диктатор, в украйна трябваше да има избори, но диктатора ги отмени. за справка вижте конституцията, при война избори не се правят за рада, за президент не пише.
283
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато амриканците убиха Осама Бин Ладен, Муамар Кадафи, Садам Хюсеин и други ръководители наудобни им, никой от западните страни не възропта. Когато разбиха живота на хората в Ирак, Либия, Сирия, Авганистан, и Пакистан за да "внесат тахната им демокрация" и да променят/сменят устройството на държавата им, което от векове тези хора така си го създали, дали са искали променят благосъстоянието на тези народи? Вие как мислите?
282
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция от ЦРУ.
281
6
 
16
 
! Отговори
Венелин преди 2 месеца
Навални е обикновен криминал който първо изнудва западни компании в Русия, а след това пробва същото и в политиката. На запад правят от него измислен герой, но в самата Русия въобще не беше популярен.
280
3
 
15
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 2 месеца
До Анонимен 289: Къде е Навални, къде е Левски. Много си се изсилил. Левски е наш национален герой, а за Навални след година-две никой няма и да се сети.
279
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ето какво казва Миралай Тефик бей след като Левски е осъден на смърт: "- Хитър и прозорлив е. Умен човек. Има честни очи, които дълбоко в мене гледат. Ако не бях турчин и не бях Миралай, щях да тръгна след този човек!" "- Ти си луд, Тефик бей! - възкликва Орхан бей. - Неговите дири свършват до бесилото." "- Не! Започват от бесилото! Ти нищо не разбираш! Ние с тебе живеем, за да умрем. Той умира, за да живее!". Нещо не ви ли напомня за Навални в момента? Навални е изкопирал Левски!
278
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До някъв си там ***.Caмо не разбрах как западняците са убили Навални, след като Навални беше в строго охраняван руски затвор насред руската пустош на север.
277
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия западняци не се научиха, че с едни и същи методи не можеш да постигнеш различни резултати! Така утепаа Борис Немцов и се опитаха да го използват срещу Путин, сега другия непотребен предател си го учистиха. И всеки път преди избори за президент в Русия. Е нема как да им се получи, не разбраха ли? Поне предателите да си знаят- като станат непотребни следва разкарване. Нашите също да гледат, не после да риват като Зеленяка!
276
14
 
3
 
! Отговори
Бау преди 2 месеца
Избягал е от колонията и се чудят как да обравдаят липсата му в диктаторския затвор! Надявайки се на огромната снежна пустош и дивите зверове! Може и да са го пуснали да избяга, като част от сделката за Велика Украина!
275
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма труп- да не е възкръснал?
274
8
 
15
 
! Отговори
тя преди 2 месеца
Не е убит от ру снаците , защото не е в техен интерес - факт !
273
6
 
23
 
! Отговори
Миле преди 2 месеца
Абе много смели статии със заключение убийство, при условие , че още няма труп. И тези дето твърдят , че е убит по заповед на Путин са лишени от всякаква логическа мисъл. Навални е в затвор, не представлява никаква заплаха за кремъл...защо Путин ,че го убива точно преди изборите ?? И да си навлича още критики ?? Май някой друг има интерес от такава ситуация, тея евроатлантическите звездички по знаменцата и островитяните дето напуснаха ес
272
6
 
21
 
! Отговори
Дядката преди 2 месеца
Няма съмнение ,че ако Навялни е убит ,то това деяние е на западните спец служби,само те имат интерес! За Русия Навални не беше заплаха ,един престъпник натикан в затвора ,с миж ава политическа перспектива!