Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността

Кличко: Всеки, който не е съгласен с Путин е убит
Обновена: 18 фев 2024 09:08 | 18 фев 2024 07:30, Камелия Цветанова
395
Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността
Снимка: БГНЕС

Кметът на Киев Виталий Кличко каза вчера пред ДПА, че времето на смъртта на руския дисидент Алексей Навални – само три часа преди планираното начало на Мюнхенската конференция по сигурността, на която присъстват големи западни лидери, не е случайно.

Още по темата

„Не мисля, че това е съвпадение“, каза Кличко, който е бивш политик.

Той обвини руския президент Владимир Путин за смъртта на Навални, като каза, че Путин командва всичко в Русия.

„Това е диктатура“, каза Кличко. Там всеки, който не е съгласен с Путин, бива убит или хвърлен в затвора, добави киевският кмет.

И все пак Кличко, който е и двукратен победител в световното първенство по бокс в тежка категория, се надява, че опозицията срещу режима на Путин сега ще се увеличи и в Русия.

„Всички се страхуват да говорят открито против“, призна Кличко. Има обаче „критична маса“ хора, които са загубили роднини във войната в Украйна и са недоволни от правителството на Путин. Те не могат да мълчат, смята Кличко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Русиянавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А в Киев не е ли диктатура, Залужни по собствени желания напусна поста на командващ украинската армия или беше уволнен от Зеленски?
270
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Критикувам остро и не ми харесва фактът, че този предател Навални беше ликвидиран толкова късно и се занимаваха с него излишно харчейки народни пари на руските граждани.Американофили и еврофили нямат място в Русия!
269
2
 
11
 
! Отговори
Пиян залян преди 2 месеца
В Китай такива ги разстрелваха по бързата процедура !
268
2
 
12
 
! Отговори
Фокстрот преди 2 месеца
А според мен /284/, добро мнение. Те определено минаха на план Б, но ефектът от него е насравнимо по-слаб от евентуалното успешно покушение над Макрон. Сега всички западни лидери добре знаят какво може да им се случи при посещение на Киев. Никой няма да поиска да бъде следващата сакрална жертва и да падне марцина с цел омаскаряването на Путин.
267
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И как точно се разбра, че е убийство, след като няма нито труп, нито аутопсия?
266
3
 
13
 
! Отговори
И ако преди 2 месеца
Ако - блед и изтощен, президентът се гътне внезапно (подобно на Навални) в Мюнхен, Кличко ще каже, че е било запланувано специално за Мюнхен, а Боки ще го свърже смешно с демокрацията ... Политическият момент го изисква.
265
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да бе, сами си стрелят в крака преди конференцията, при условие че го държат в затвора. Наивно обяснение, ама то при тия ваксини срещу ковид е нормално.
264
2
 
14
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 месеца
А Кличко го биха доста и то по главата.
263
1
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 месеца
От кого е било планирано? От хамериканците или от тяхните врагове? Засипахте ни с фалшиво бръщолевене!
262
12
 
4
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Браво на Ким Пу Тин. Поредното малоумно решение. Превърна един затворник, който нямаше как да бъде опасен за никого - в легенда. В руския Васил Левски. Ако досега е имало стотици руснаци готови да жертват живота си против диктатурата в Русия, то само за ден те станаха милиони. Цирк азиатски.
261
4
 
9
 
! Отговори
aZ-ът преди 2 месеца
Така е. Затова и убийците бяха подготвили Алексеивица предварително натъкмена като лecбо-супуер-уомън да поеме щафетата. Панталони, сако, косата назаде гелосана ... все едноп Фон Дер Лайнeн на млади години.
260
2
 
16
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
Кличко твърде дълго е бил на боксове мачове на Запад и нищо не е разбрал за руското общество.Никаква критична маса недоволни няма да има.Опитите на Киев за се утрешен бунт са от самото начало на конфликта,но това е като да пълнеше каца без дъно Колкото по-рано сключат мир,толкова по-вероятно е да избегнат здрав мечешки масаж.
259
3
 
17
 
! Отговори
Шиндо преди 2 месеца
И защо му е на Путин да убива някакъв, който щеше да лежи още 14 години в затвора и от който не зависи нищо?! А Кличко е продажник, заради него и Зеленски загинаха милиони украинци!
258
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Загубите на украинските въоръжени сили в боевете за Авдиевка през последното денонощие възлизат на над 1500 военнослужещи. Под непрекъснат огън на руските войски само няколко разпръснати формации на украински бойци успяха бързо да напуснат Авдиевка, изоставяйки оръжията и военното си оборудване.
257
2
 
14
 
! Отговори
2 преди 2 месеца
Въпреки че, може би, тези войници имаха много по-голям късмет - те бяха заловени от руснаците и не рискуваха живота си да излязат от Авдеевка. Съобщава се също, че ВСУ са изоставили много военна техника в града. Авдеевка е руска! Новата линия на ВСУ е Бердичи-Орловка, разчитаща на водни прегради. Те бягат от Ласточкино, защото...Авдеевският коксов завод вече е под контрола на ВС на РФ и оттам той надвисва със страшна сила.
256
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Кличко защо е жив? бухахахахахах
255
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
Авдеевско направление. Командването на ВСУ обяви оттегляне, когато отбраната на Авдиевка вече беше пробита и разделена на две. Сирски първо се опита да стабилизира ситуацията в Авдиевка и изпрати там азовци от 3-та щурмова бригада, но те не помогнаха. След това решава да стабилизира фронта по време на тактическо отстъпление и да се оттегли на нови позиции. Отстъплението обаче се оказва не много добре организирано. Поради факта, че бързаха, те не прибраха много от ранените - особено в далечни райони като база на ПВО.
254
2
 
6
 
! Отговори
Мдааа, преди 2 месеца
поредна фейк новинка,Дойче ПропагандеН Ейджънси прИзентс,баце! Една Жена Каза,подочухме оттук оттам,предположихме,вероятно,може би евентуално,едва ли не според нЕкои... Айде у лево,00срахте се с тия глупости! Гьобелс ряпа да яде пред вашите "истини" :) :) :)
253
1
 
16
 
! Отговори
А според мен преди 2 месеца
като се провали планът за покушение над Макрон, минаха на план Б. Реално Русия нямаше полза от мъртъв Навални. Но това си е мое мнение.
252
3
 
11
 
! Отговори
Руснак преди 2 месеца
До *** антикомунист,кьорав ли си че вече всички ГУРБЕТЧИИ бягат от еврогейстан и краваристан с 200 в час като укрофашисти от Авдеевка и изкупуват съборетините по селата за да живеят!!!