Путин: Украинските войски са бягали в хаос от Авдеевка

Против сме разполагането на ядрени оръжия в космоса, каза той
20 фев 2024 21:13, Анисия Иванова
126
Путин: Украинските войски са бягали в хаос от Авдеевка
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на Русия Владимир Путин заяви днес, че руските войски трябва да развият успеха си на бойното поле в Украйна след падането на Авдеевка, откъдето той каза, че украинските войски са били принудени да бягат в хаос, предаде Ройтерс.

Министърът на отбраната Сергей Шойгу съобщи, че руската офанзива продължава и войските се придвижват на запад.

Шойгу каза, че руските сили са поели контрола над село Кринки в Херсонска област.

Путин заяви още, че Москва е "категорично против" разполагането на ядрени оръжия в космоса, след като Вашингтон го обвини, че планира да разработи такова антисателитно оръжие, предаде АФП.

"Винаги сме били категорично против разполагането на ядрени оръжия в космоса и продължаваме да бъдем против", каза Путин на срещата с Шойгу, който от своя страна увери, че Русия "не разполага" с вида оръжие, за което я обвиняват Съединените щати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Факт неоспорим исторически. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна на много велика страна. Слава Русия...за победата. Ние българите сме и ще бъдем с Русия во веки веков
96
3
 
2
 
! Отговори
Някой си преди 2 месеца
Няма значение дали ще е Путин, Медведев или някой друг. Политиката ще бъде една и съща. Никога няма да бъде човек угоден на евреите. Това би трябвало да е ясно на всеки.
95
10
 
6
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 месеца
Ще дойде време, и то не е далеч, когато жалкият миризлив плъх Путин няма да може да бяга наникъде и ще бъде унищожен!
94
3
 
9
 
! Отговори
не искат да мрат преди 2 месеца
Бягат, защо да умират за интересите на американци, англичани и т.н.....
93
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Голямото бягане и хаос ще настъпи когато бандитите от Кремъл бъдат подгонени. Не се сещам къде ще се скрият, може би единствено в КНДР, но там ще бъдат разстрелвани като шпиони, щом Ким им прибере парите.
92
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Службите трябва да разберат кой е поръчал убийството на Навални и то точно в този момент. Може да се извикат известни следователи от други страни.
91
10
 
6
 
! Отговори
хохохохх преди 2 месеца
Абе за какви ядрени оръжия в космоса говорите,Руснаците не могат един автомобил или един телефон да произведат като хората, вие за космически работи говорите !В Русия хората няма какво да ядът самоизяждат се,пълен ужас !
90
16
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Кремлевская психушка. Взеха Авдеевка-Айтос след 9 години щурмове, а само от октомври насам 20 000 руски жертви и 700 единици техника.Обаче укрите бягали. Шойгу с поредния фейк за Кринки, разобличен. Укрите бягали панически, ама великата армия бягайки организирано само при Харковската офанзива захвърли 450 единици техника руския Ленд Лийз. Русо филска глаеоблъсканица. Хахаха. Шойгууи.
89
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците ги разгромиха брутално!! Продължават нататък!!
88
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Харков е не по-малко важен руски град.
87
7
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
следваща спирка Одеса - многоважен руски град!
86
5
 
16
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 месеца
Относно бягството на украинската армия бих казал, че тоя път го направиха малко по-добре от бягството на ментора си в Афганистан. Там директно иммоставиха оръжие за милиард, а в Авдеевка един танк Т64 и едно Брадли + склад със западни снарядивероятно не успели да отплават за Абу Даби.
85
2
 
10
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 месеца
Резултатът от ядрен взрив в космоса е бил няутрализиране на няколко ВЕФ-а, изгорял кабел на метър под земята. Тогава все пак е нямало толкова електроника. Днес един такъв взрив подозирам ще ни върне в 19 век. Но тук става еъпрос за друг тип оръжия и съм сигурен, че и Русия и САЩ разработват. В случая се получи крадецът да вика дръжте крадеца.
84
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Укро-бандерата бяга в хаос не само от Авдеевка. ВС на РФ предприемат офанзива на много места. Обърнете внимание как се развива ситуацията на линията Работино- Вербовое. Вчера сутринта стотици Герани удариха Киев, Кременчуг, Днепропетровск, Запорожие, Херсон ...
83
1
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 месеца
Значи...Путин обещава да не пращамядрено оръжие в космоса, но реално има много варианти за сваляне на спътници, един от които е сателит с ядрен реактор, който чрез ЕМП да неутрализира определени спътници. Въпросът е, че слънчевите панели на спътника не могат да произведат достатъчно енергия за ЕМП. И аче такива опити с взрив в космоса са правени още началото на 60-те и то от САЩ, след това и Русия.
82
29
 
8
 
! Отговори
Магелан преди 2 месеца
Психопата Пури няма да прати атомно оръжие в космоса както и обещаваше да не напада Украйна. Големи Лъжи ,лъжи,лъжи.
81
17
 
5
 
! Отговори
Дропльото преди 2 месеца
Ми кат ги гонят,как няма да бягат.Да не са *** та да седят да ги бомбят руските пиянгури?
80
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Герои на Чалгария, да бягаме още преди войната да е започнала! Забравете Бахмут! Кръгом към Бахамите!
79
16
 
16
 
! Отговори
Чугун Ник преди 2 месеца
На джуджетата не трябва да се вярва. Лъжат на поразия и целият свят и Вселената се смеят с тях.
78
12
 
24
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 месеца
Зеленски: Какви са новините от фронта, генерале? Ген. Сирский: Според последните новини нашите части отстъпват победоносно, докато руснаците ги следват в безпорядък!