Медведев: Украйна "със сигурност е Русия"

Той отхвърли преговори със Зеленски
432
Медведев: Украйна "със сигурност е Русия"
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви по време на Световния младежки фестивал в Сочи, че Украйна е част от Русия и отхвърли възможността за преговори с настоящото ръководство на Украйна, съобщи Ройтерс, цитиран от БТА.

Медведев заяви, че Русия ще продължи своята т.нар. "специална военна операция", докато Украйна не капитулира. Той допълни, че "историческите части на Русия“ трябва „да се завърнат у дома".

Още по темата
Бившият руски президент говори пред карта на Украйна, в която страната е без излаз на море, като Русия напълно контролира нейната източна и южна част, заедно с черноморското ѝ крайбрежие.

"Един от бившите ръководители на Украйна (вторият президент на страната Леонид Кучма – бел.ред.) заяви навремето, че Украйна не е Русия. Тази концепция трябва да изчезне завинаги. Украйна със сигурност е Русия", заяви Медведев, получавайки аплодисменти от публиката.

Той отхвърли преговори за мир с настоящото ръководство на Украйна, начело на което е президентът Володимир Зеленски, и заяви, че едно бъдещо украинско правителство ще трябва да признае „новата реалност на място“, ако иска преговори.  

Коментирайки отношенията между Запада и Изтока, Медведев, който обвини специалните сили и военните съветници на САЩ, че водят война срещу Русия, заяви, че връзките между Вашингтон и Москва са в най-лошото си състояние от Кубинската криза през 1962 г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ааа гледам си си играл да цъкаш оценки назад по глупостите ти. Това няма да ти помогне. Крайна е руска, а фашугите криещи се зад либерастията ще бъдете изтрепани.
330
18
 
3
 
! Отговори
Божил Божилов преди 2 месеца
Медведев,РСФР и УСР са републики от СССР,държава,която не може да бъде закрита от трима пияни предатели на банкет в едно ловно стопанство.Стига с това мотане и лигавене вдигнете Славното Червено Знаме на Комунизма и украинските и руски момчета сами ще намерят пътя едни към други
329
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
300 и кусур коментара казват обратното. Хубаво е че си признаваш.
328
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Връщай ги атилчо. Виж как ти насвяткват укропитеците - Россия на авдеевском направлении за неделю взяла под контроль населенные пункты Ласточкино, Северное и Петровское в Донецкой народной республике (ДНР).
327
7
 
20
 
! Отговори
по тази логика преди 2 месеца
да си върнем изконните Бълграски земи завзети от московйските дивааашки орди, стига толкова диващийна на нашите исторически Български краища
326
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Алкохол ефенди пак се е насвяткал.
325
21
 
10
 
! Отговори
Error 404 преди 2 месеца
Украйна е една несъществуваща държава.
324
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Должность председателя Верховного суда России, вероятнее всего, займет зампред Совбеза РФ Дмитрий Медведев, считает федеральный судья в отставке Сергей Пашин.
323
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да я спират тази война докато е време,защото наистина може да стане това.Всички онези където са в ЕС и ходят да подскачат за още война със сигурност са путинофили,защото не са на фронта и ако се продължи войната със сигурност Русия ще спечели.
322
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тролщините не помагат атичло. Ще влезеш и в затвора и психиатрията. Даже може Медведев да те съди, ако го на назначат за съдия.Тия пещерни похвати щом а равно на б то камилите летят ги знае всеки. Между другото какво стана с връщането на българските земи и алабала хазарите атилчо? Върна ли ги в затвора?
321
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Русия със сигурност е Монголия.
320
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците са най многобройни от всички славяни и си мислят че всички славяни са руснаци! Добре че българите не сме славяни че утре и за нас ше кажат че сме руснаци!
319
6
 
23
 
! Отговори
Дааа преди 2 месеца
Абе тия нали не искаха никаква територия.На руснак никога не трабва да се вярва.
318
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ти не можеш нищо да пожелаваш. Не си в състояние да казваш каквото и да е. А едно време какви ги плескаше, помниш ли Атилчо?
317
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пожелавам на путинофилите, той да ги управлява! Отстрани е лесно, но да си мислят за Сибир!
316
4
 
3
 
! Отговори
Виж се преди 2 месеца
Похитителят на рейса Блажев - блогър и форумец под псевдонима АтилаАтила дори посрещнал новата година в интернет - последният му постинг за 2008 г. във форума на "24 часа" бил половин час преди полунощ.След забраната, налагана му от ***, се завръщал с други профили, но скоро отново бивал разконспириран заради крайните си тези по теми като национализъм, антикомунизъм, православие и ислям, Балканите.
315
7
 
8
 
! Отговори
водкаХАЛЮЦИНАЦИИ преди 2 месеца
ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВИХА ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ НАСОЧИ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА И USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! АКО КРЕМЪЛСКИТЕ МАНИАЦИ ПОСЕГНАТ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН, ПОДЗЕМНИТЕ И НАДЗЕМНИТЕ ИМ КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ ЩЕ СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ СОДОМ И ГОМОР ! И ТАКА ВИСШИТЕ СИЛИ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ БЕЗМОЗЪЧНАТАвойна !
314
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този защо го показват? Излага Путин, Русия и всичко останало.
313
7
 
11
 
! Отговори
Волжки българин преди 2 месеца
Омръзна ни три вековната руска тирания!!! Скоро ще си извоюваме държавата обратно.
312
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
321 Атила или Мирослав Блажев, ти си психиатрията.