Стивън Хокинг: Огнен ад дебне човечеството, Земята ще изгори!

Ученият предвижда живота на планетата да свърши като този на Венера
10 яну 2018 21:35,
121
Стивън Хокинг: Огнен ад дебне човечеството, Земята ще изгори!
Снимка: Rеuters

С черни краски обрисува Стивън Хокинг бъдещето на хората. Прогнозата на британския физик-теоритик е, че ако човечеството не съкрати емисиите на парникови газове, рано или късно температурата на Земята ще достигне до 460 градуса по Целзий.

Известният учен предупреждава дори, че Земята я очаква същата съдба като тази на Венера, съобщава в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Хокинг припомня, че преди 4 милиарда години Венера е била точно копие на Земята - имала е атмосфера, морета, растителност, но поради ред причини просто е "изгоряла".

Огнен ад дебне и човечеството, което по думите му ще загине, заради климатичните промени на нашата планета.

А отчитайки, че възрастта на Земята е около 4,5 милиарда години, тя щяла да се превърне в мъртва пустиня само за 500 милиона години.

Хокинг не спести укора си и обвини президента Доналд Тръмп за подписването на "смъртната присъда" на нашата планета, след оттеглянето на САЩ от Парижкото споразумение за климата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 69И нас ни разсмя като си се самоопределил за нещо което не си. Огромен дефект е да не приемаш критика или минус и веднага си слага плюс. Категория 80% на ***! Смешно ни е на нас хахахахахаххахахахаах!!!!!!!!
66
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
90% от пишещите тук се имат за по-знаещи, можещи и разбиращи от доктор по физика на Кеймбриджкия университет. Благодаря ви коментиращи, определено глупостта и сляпата ви самонадеяност ви ме разсмя.
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГробокопачВ твоята вселена явно си като нашия "БОГ СЛЪНЦЕ" ама не може твойто IQ което клони към минус да се сравнява с IQ на последния физик от вида си след Айнщайн!
64
5
 
2
 
! Отговори
JJIvanov Warning преди 6 години
НАгли престъпници на власт в София /град под Витоша/и другаде застрашават с ликвидация живот ав огромни региони..Новите холограмни убиици лепени на предни стъкла маскирани като стикери за тех прегледи и винетки застрашават оцеляването на СЛънчевата системаНА цигарени кутии лепят още по жестоко вредни сивите се ползват от врагове довели до Ликвидация на ПалеозояВишневи се позлват от врагове готвещи края на ФАнерозоя..
63
0
 
0
 
! Отговори
топлород преди 6 години
Бе той и "великия"Вирхов на времето е твърдял разни работи,а който не е бил съгласен го е мачкал,пък днес се оказва,че са дивотии!
62
2
 
4
 
! Отговори
аз преди 6 години
До ГробокопачДобре, че ти си наред с главата. Благодарение на "глупостите" на този "кукуригу" са изобретени едно към 70% от новите медицински уреди, които спасяват животи. Разкрити са доста проявления на молекулярно ниво и т.н. *** какво да обяснявам аз съм от 80%, а ти си от най-умните мозъци на планетата.
61
3
 
1
 
! Отговори
България стресната преди 6 години
НАгли престъпници на власт ползват пси препрограмиране зомбиране и обемно обсебване за да внедряват вс е по нагло вредни съоръжения.Особенно жестоки вреди нанасят стотици милиони автомобили принудени да се движат с включени високо вредни бели скенери контролирани от извънземни терористи..Холограмни оръжия лепени на предни стъкла в България под нагло престъпен полицейски рекет нанасят жестоки увреждания на Земята ../подават резонатори в Стара ПЛанина до вр.Ботев
60
6
 
2
 
! Отговори
JJIvanov Геолог преди 6 години
След инцидента с самолет на ЦАр Симеон Втори над Иран започнаха ударни проверовъчни трусове . НА 5 януари сеизмичните удари подадоха ВНимание имаме проблеми със Слънцето за ради нагло престъпна холограмна и по страшна техника произвеждана от древни жестoки врагове полzващи обемен ДМК над домашни хра развъдени на тази планета..на 11.01.2018 трусовете подава _ КАК СТЕ оцелели досега не е ясно..Последните земетресения от Иран Ирак border подават Warning
59
12
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До азКукуригууууу....Както се вижда, въпросният "физик" е един тотален "кукуригу петльо". Само обли, та чак вдлъбнати тикви, от 80%-тният електорат, могат да твърдят, че това "нещо" е "физик".
58
2
 
7
 
! Отговори
аз преди 6 години
"Да не говорим колко много Хокинг е изостанал в областта на физиката на елементарните частици, той е чист 100% теоретик."Явно не си наясно с това, какво е то Физика. Тази наука съществува от 6-8 век преди новата ера и винаги е била основана на теорията. Във Физиката няма аксиоми, а само закони и теории осоновани на наблюдения. Точно математиката е много по-точна наука от Физиката.
57
6
 
7
 
! Отговори
L. преди 6 години
Да не го е казал Стивън Кинг?
56
19
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ми не че нещо ама и на Венера има живот. Както и на Марс. Хокинг мокинг смокинг алабала. Тоя съвсем откачи.
55
7
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Стивън е докопал някоя Библия...
54
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тоя е един от най-голямото умните, значи вече сме в Ада и горим.
53
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Теорията на тоя е,че всичко е произлязло от нищо. Веднъж го изцепих пред 5годишната ми дъщеря и едвам не я уморих от смях.
52
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте критикували човека, върши си работата,да всява страх сред стадото иначе ще му дръпнат щепсела.
51
23
 
6
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Тая щяха да го изстрелват в Космоса. Не е лошо да го забравят там.Малко ли са ни неприятностите че и този непрекъснато плаши човечеството.
50
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не говорим колко много Хокинг е изостанал в областта на физиката на елементарните частици, той е чист 100% теоретик.Но физиката не е математика,тя е преди всичко експериментална наука.
49
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много физици даже оспорват съществуването на черните дупки, чел съм и такива статии.
48
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хокинг служи на интересите на глобалистката англосаксонска мафия, не разбирам защо толкова го превъзнасят.Теориите на Хокинг нямат никакви експериментални доказателства, Хокинг много залита към математическата физика.Има много по-добри физици-теоретици от Хокинг и в САЩ, и в Русия.