Масова Класа в Луксозенец и по на юг
Масова Класа в Луксозенец и по на юг
Кво става, курортистите? Събрахте ли 300 лева за 4 нощувки в Китен? Класата е при мен Хоумофис Луксозенец 2022 бейбе! Най-много се напряга черния ми дроби мъдите. Всяка вечер марково уиски и пури, сигурно съм похарчил към 15 000 лева за месец и половина. Но всяка вечер има петата симфония на Бетовен на мандолина. Айде влачете и чакайте още снимки от мен! Снимка: Минко 47 год ерген | 28 юли 2022 00:31
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
16
2842
1
13
Напиши коментар Коментари
11
0
 
11
 
! Отговори
АЗ преди 3 дни
Това е КРАЯТ, ПАДЕНИЕТО И СВЪРШЕКЪТ! АМИН!
10
0
 
20
 
! Отговори
Men преди 5 дни
Баце спри нискокачествена та дрога и излез от ***, верно че много искаш да се похвалиш ама си изтървал от едно известно време лоЗенез е по-известен като Лайнозенец
9
0
 
17
 
! Отговори
хамав преди 5 дни
Тоя и Синди тотално се изтъркаха. Все едни и същи глупости. По-добре онзи другия хахо - Варг да сложи снимка на някой сметосъбирач от Шумен. Ама го няма. Сигурно са го прибрали в специализирано лечебно заведение.
8
7
 
7
 
! Отговори
Пепи преди 1 седмица
До Къде Пепи овчаря съм аз . Имам малка ферма в Реброво и работя в компютърен сервиз . Спя си на моето легло . И в моята стая . А тоя общ работник в Австралия не го познавам . А сега си правя хола .
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе Минко, все от някакви храсти снимаш...
6
1
 
18
 
! Отговори
Къде преди 1 седмица
Комплексът Пепи овчаря
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Снимката на Синдя досега има 0 коментара. Може да привлече вниманието ако си направи селфи, но е страхлив и се крие, макар да заявява, че никога вече няма да стъпи в България. Може пък да е грозен или дебел така, че по-добре да не се снима.
4
3
 
12
 
! Отговори
Минко, 47, Сидней преди 1 седмица
Абе нещо ново няма ли да пуснете, изтъркаха се старите плочи вече, то не бяха синди, минко, зорг, красив и богат гущер. Пепи и Лора не са интересни, пробвайте нещо по-различно.
3
6
 
6
 
! Отговори
отСиднейАавстралия преди 1 седмица
Минко ти виждаш един и същ човек навсякъде. Но повредата е в твоя телевизор. Нарича се биполярно разтройство, и ако не се погрижиш за здравето си, освен само за мандолината, ще ме виждаш навсякъде и докато спиш
2
2
 
19
 
! Отговори
Минко 47 преди 1 седмица
И Сидни са един и същи човек от редакцията!
1
8
 
10
 
! Отговори
oтСиднейАавстралия преди 1 седмица
Леле брат, какво дириш у фавелите? Тази година поне крема за ръце взема ли за мандолината? Хората с кинти обикаляме из тоя край на Планетата, викаме му Океания. И един въпрос, абе чичо как така пишеш от години тука, но все си на 47 години?