Аз обичам България!
Аз обичам България!
Езерото „Бъбрека“ е едно от Седемте рилски езера. То е второто по дълбочина след Окото. Намира се на 2282 м. надморска височина. Площта на водосборния басейн е 0,54 кв.км. Площта на водната повърхност 85 декара. Водният обем е 1170 хил.м³. Максималната дълбочина в езерото е 28 метра. Снимка: Радина Чилева | 20 авг 2013 09:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
17
5673
22
1
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
69 преди 10 години
Радина, следващия път го снимай по-добре.
6
1
 
8
 
! Отговори
v0da преди 10 години
Алооо, Австралиеца? Знаем, че ти си от тия селянчета от Дупницъъъ дето сте чак отворени и милионери в Австралия и Европа дето никой не ви знае ама айде ако обичаш да не ми постваш глупости от рода, че Австралия била рая на света защото за разлика от тебе ние не сме от Дупницъ и ни е известно, че в Австралия е пълно с отровни гадини дето те дебнат на всеки ъгъл и могат да те убият на място и също знаем, че освен големите градове в Австралия всичко друго е пустиня.
5
9
 
5
 
! Отговори
SSDD преди 10 години
До РадинаРадинке - това не е българия, това е най-обикновен планински гьол, местност в Рила. фактически 90% от безмозъчното население на тая страна разсъждава като теб. снима нещо което е научено, че е красиво и пише гордо как обича kleta maika balgarija. постни нещо и за апостола- да е още по-родолюбиво. те така се обича българия.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се напъвай да разбереш "австралиецо". По принцип всеки си харесва родното, но ако е безродник, няма начин. Тези като теб вярата си сменят, произхода си преправят, но все ги тегли назад и плюят ли плюят в безсилието да заличат корена си.
3
1
 
8
 
! Отговори
Радина преди 10 години
ПИЧ това е България! Нищо друго не е нужно да се каже!!! Ако не ти харесва НЕ гледай!
2
0
 
13
 
! Отговори
Радина преди 10 години
Това са места където откриваш себе си, имаш възможността да бъдеш самия себе си повече от всякога.
1
0
 
17
 
! Отговори
ГАЛЕН преди 10 години
Преди пет дена бях там с група. Там човек се чуства друг!