Български фешън номер
Български фешън номер
в Ав$тралия всеки може да си поръча номер за $400 (стига да е свободен) но има думи които са забранени като HITLER и т.н. дори има лингвистичен отдел който проверява дали поръчания номер не е някаква псувня на някой друг език и може откаже регистрация Снимка: Сидни Ав$$тралия | 10 ное 2014 17:57
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
23
12042
14
31
Напиши коментар Коментари
15
0
 
15
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Синдииии, Синдиииииииииии, публикуваш вече направени снимки, а!? Не стига, че си слагаш ръчичката с фотошоп навсякъде ами сега и крадеш снимки от нета и претендираш, че са твои. Ейййй, жалък човечец си, еййййй. Все си мислех, че по-долу не можеш да паднеш, но веднага ме опроверга. Изобщо, има ли някой, който му вярва на този баламурник!? Толкова пъти сгафи (с фотошоповете, английският си, тази снимка...),че не ми го побира главата защо продължава да пише простотии? Мечтата му е да е в Австралия?
14
0
 
12
 
! Отговори
с преди 9 години
Ааа, да се разберем! Снимката е крадена. Щом в кадъра не влиза по некадърен начин нежната ръчичка на Синди, не вярвам... Просто селяндурско-чалгарското Му присъствие е нвдостатъчно натрапчиво.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
parvo - zasto fashion??! i vtoro - zasto e BG??
12
1
 
10
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
И какво му е "фешън" на тая простотия? Ако беше написал "БГ ***" повече щеше да ти отива. Ганьоооооо *** където и по света да отидеш все ще си същия!
11
16
 
4
 
! Отговори
от Сидни Ав$$$тралия преди 9 години
ето ви и адреса на снимката ми2 lennox St, Mosman, Sydneyвсеки с IQ по високо от стайната температура може да отвори гугал на street view и да види улицата, дървото от ляво в далечината, дървото отдясно, гаража и всичко останало както е на снимката.А колата вече е с NSW номер....Чакам лично чугунените глави да дойдат на адреса и да ми обеснят каква била снимката ми? хахаха
10
2
 
0
 
! Отговори
М,Р преди 9 години
Този номер на колата е нормален ,за щата Викториа са масови ,демек обикновените БГ номера.Цената тук е 60 долара . Следваше ги ноера със цвят сас име започват от200 $ аиде ЧАО.
9
1
 
3
 
! Отговори
catenaccio преди 9 години
превод:vEDNaž (спечелих) 3 левавиц
8
2
 
17
 
! Отговори
Язе преди 9 години
А представяте ли си, че може верно да е негова тая кола и да си е поръчал "едно аз три лева"да му пише на номера. Това ми звучи като бръщолевене насън. Не знам кое е по-жалко. Да лъже или да не лъже.
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уфф, Сидни, това е стара снимка и няма нищо българско в него. Освен ако не искаш да кажеш, че работи за 3 лв.
6
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох Сидни, аз си мислех, че правиш $$$, а пък и ти си работел за едните 3лв/месечно!
5
3
 
43
 
! Отговори
Смешкооо Смешкоо преди 9 години
Ех Синди, Синди , СИндиии не ти е лесно и на теб, толкова малко човече , а с такива големи комплекси.......
4
3
 
66
 
! Отговори
ДО сиднито преди 9 години
Сидни, знаем, че тази кола не е твоя...къде обикаляш по улиците да снимаш на хората колите? Изгониха ли те наистина от китайския ресторант? Кой ще мие чиниите сега?! Пфф..Егаси жалкота е този...
3
0
 
35
 
! Отговори
fsb преди 9 години
ама що да е на българин, не зацепвам какво пише освен едно аз, 3 лв???
2
3
 
33
 
! Отговори
Hitler преди 9 години
Усещам, Сидни, намеци правиш?
1
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази снимка е стара. Има я в нета от много време.