Изумителен дом
Изумителен дом
Изумителният дом, дело на архитекта Whipple Russell, впечатлява с грандиозно терасовидно озеленяване, басейн който обикаля цялата сграда и стъклен гараж.
Иска ли ви се да си почивате там? Снимка: Теди | 28 дек 2014 10:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
10
8282
21
6
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не. Лесно се пада от тези тераси. Особено с махмурлук.
8
1
 
0
 
! Отговори
Batko преди 9 години
Терасите са ок - след няколко години зеленената ще ги покрие/скрие. Мен ме дразни тоя канал около къщата дето са го кръстили басейн. Както и да е. За парите който са дали за нея, можеше да има някакъв по интересен "УАУ" ефект. Терасите и канала не ме кефят
7
2
 
20
 
! Отговори
гхг преди 9 години
Да ви светна само, че терасите го играят укрепителни и противосвлачищни съоръжения в случая. И са просто задължителни предвид топографията на терена, на който е построена къщата. Храстите са за допълнително укрепване. Прекрасна работа на архитекта. Великолепна къща..
6
5
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Номер 5, подкрепям мнението ти, но само донякъде. Според мен терасите са си ОК, но е трябвало да се засади само трева, не храсти и дървета. Мое мнение.
5
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
терасовото озеленяване не ми харесва!КЪЩА НА ХЪЛМА СЪС ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ПО-КРАСИВА БЕЗ ТЕЗИ РАЗДЕЛНИ ГРОЗНИ ТЕРАСИ!!!
4
2
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
hm
3
7
 
46
 
! Отговори
666 преди 9 години
Стига бе хора, защо виждате на всякъде политика? Капитализъм , комунизъм, демокрация, социализъм, диктатура, все тая е! Тук виждаме една идея, притворена в реалност, за което браво на архитекта и браво на чорбаджията, който вместо да си вдигне мутробароков замък си е дал парите за нещо нестандартно.
2
47
 
11
 
! Отговори
гаврош преди 9 години
*** !....*** за песоглави чорбаджии засмукали некви мангизи за ,които едва ли са се изпотили...но комунизма все още не е мъртъв...не спете спокойно,господа капиталисти !
1
23
 
12
 
! Отговори
българско преди 9 години
Понеже това нещо не е българско, не ми се иска да си оставям парите там :)