Скучаещ полицай на "Гешов" и "България"
Скучаещ полицай на
10:00, 11.07.2013 Снимка: Наблюдател | 11 юли 2013 10:43
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
23
18399
20
9
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Доста намаляха, но не изчезнаха нарушителите. Пак е нещо.
20
0
 
1
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Аз самия пратих схема до КАТ и градска мобилност мислямарт месец, защото всяка сутрин в 9 съм на спирката точно там и се дразня на безобразие. Както виждате нищо не се е променило,но се радвам че някой най-накрая ги е заснел. виждал съм пълна програма:1. Влизане срещу знак (в ул. Кюстендил, участъка е двустранно забранен ...)2. Говорене по GSM и изпреварване точно преди светофара.3. Преминаване на червено4. Неспазване посоката на движение (ляв)5. Преминаване на стоп линията.Супер снимка
19
0
 
1
 
! Отговори
блг преди 10 години
До АнонименНе, не.. изобщо не е така. Идват най-често от най-дясната лента, като отвори за надясно и те отиват точно най-отпред. Другия вариант е да дойдат от улицата, по която идва тролея... всеки ден минаваме оттам. Отвратителни! И полицаите спят
18
1
 
3
 
! Отговори
Шофьор преди 10 години
До АнонименНезнам кой е болен, но в час пик точно там могат да се заснемат по около 200 нарушения на час, само от излизащи от забранената улица (която е само за тролеи, без изключения, освен за МПС със специален режим на движение). Поне още 200 ще са мераклиите които от крайна дясна лента(на която е разрешен само десен завой) които искат за завият наляво, или ако не са чак толкова нагли, ще продължат направо. Всеки божи ден им гледам сеира. Зеленото човече е сложено с други цели.
17
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук явно всички коментатори сте болни. Никаква връзка с ул. Кюстендил няма случая (най-вероятно). Просто искат да завият наляво по бул. България, хваща ги червено и решават да не се правят на мъже точно пред полицая.
16
5
 
6
 
! Отговори
bestore преди 10 години
Всъщност, АЗ няма защо да доказвам нищо, на кръстовището си има компетентен орган, който да свърши тази работа. И в случая не става дума за невинен до доказване на противното, тъй като се нарушава забранителен режим, ерго нарушителя трябва да докаже, че за него режимът не важи.Разбира се, ако никой не направи проверка, нищо на никого и за никого няма да бъде доказано.Сега те оставям да философстваш, сигурен съм, че ще намериш още нещо в правилника, което да ти стане интересно. Успехи.
15
2
 
5
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 10 години
До до трансп кукумисия (#14)Презумпцията е невинен до доказване на противното, ерго тези имат документ за инвалидност (предполагам, че и ти си ги виждал да паркират на сини паркоместа), т.е. ти трябва да докажеш, че нямат документ за инвалидност, не могат да се движат там и са в нарушение.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пропуснал си да кажеш, че на полицейски коли, линейки и подобни е разрешено да минават от там с включени светлинни и звукови сигнали...
13
3
 
4
 
! Отговори
до трансп кукумисия преди 10 години
В съответната затворена зона няма жилищни сгради (има, но без актове 15 и 16 и не се очертава някога да ги получат), всички сгради имат достъп извън тази отсечка от другата страна, нищо друго освен тролеите не се движи по график там. остава да докажеш, че сниманите коли са инвалидни.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от ул. кюстендил се движиш към гешов с идеаята за десен или недай си боже ляв завой по българия но на начевич и гешов няма светофар въпреки огромния трафик а светофара е на уврич! мега глупост поради която ако искаш от кюстендил да стигнеш до българия без ръкопашен бой или ожулена боя да тръгнеш в нарушение по трасето на тролея.слагат светофар на начевич и гешов,махат този на урвич=>няма нарушители:)ама няма и пари под масата където се корени проблема.идеята е да има приходи,а не превенция
11
1
 
5
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 10 години
Чл. 68. (2) Забраните, въведени с пътни знаци В2, В3, В14 и В27, не се отнасят за пътнитепревозни средства на лица, които притежават документ за инвалидност.
10
2
 
5
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 10 години
Ама много сте начетени с тези знаци. Прочетете и вие още малко за знак В2. от наредба 18 за сигнализацията на пътищата с пътни знаци. По-точноЧл. 68. (1) Въведените с пътни знаци В2 и В3 забрани не се отнасят за пътните превознисредства, които са собственост на лица, живеещи в зоната, за която е въведена забраната,както и за пътните превозни средства, които обслужват по утвърден график обекти всигнализираните пътни участъци.
9
0
 
2
 
! Отговори
Може може... преди 10 години
Много добре си спомням как реагираха пътните полицаи в ГДР на нарушения на дипломатически автомобили. Спират автомобила, обясняват, че това не е прието, след което изпращат от МВнР на държавата нота с нарушителите от дадена държава лично до посланика.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дясната е правителствена кола, лявата дипломатска ... ченгето е старшинка, който не може да направи нищо по въпроса /няма право/. Проблемът е в кратуните на двамата водачи и на техните "шефове"
7
1
 
11
 
! Отговори
qwerty преди 10 години
като се загледам тъмната кола е с червен номер - дипломатическа, сивата с тези тъмни стъкла си е 100% със син буркан. другия път питай полицая защо не ги спира, а недей само да снимаш.
6
1
 
11
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Да , по платното за тролейбуси изобщо не трябва да минават aвтомобили.
5
2
 
24
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Петре, има един кръгъл знак с червен кант, който седи на улица Кюстендил, препоръчвам ти да го разучиш, за да не пишеш глупости.Частта на Кюстендил успоредна на България си е затворена за всички, освен за тролеите. Ако идваш по Кюстендил, вече си в нарушение и трябва да те санкционират.
4
2
 
18
 
! Отговори
123 преди 10 години
До PeterНяма нищо подвеждащо, ул. Кюстендил е затворена и в двете посоки и по нея се движат само тролеите. Тия двамата са си в тотално нарушение.
3
8
 
5
 
! Отговори
Peter преди 10 години
Тази снимка е малко подвеждаща.Ако идвате от улица Кюстендил, включвате се на Гешов по време на задръстване и искате да направите ляв по България е почти невъзможно или много трудно без нарушението на тези двамата. Ако полицая тръгне да го санкционира това нарушение ще трябва буквално да затвори ул. Кюстендил
2
2
 
25
 
! Отговори
olele преди 10 години
ела да видиш на красно село какво става на всеки цикъл на светофара!!!КАТ отдавана е абдикирал от своите функции и само прибира рушвети