Тарикат, селски тарикат
Тарикат, селски тарикат
Паркирал на спирката до Бизнес парк София Снимка: Пехливанов | 02 авг 2013 17:00
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
60
20629
22
4
Напиши коментар Коментари
47
3
 
4
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Определено комплексарщина. Така се мислят за значими. И какво като си го снимал и публикувал? Аз подобни мои снимки сам си ги разпространяват като видя, че някой *** като теб ме е снимал.
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Паркира някаква трошка за под 1000лв - 2-3 коментара под снимката. Паркира кола за 5-6 цифрена сума - 50 коментара. Само скъпите коли ви пречат. Завист ли е това или какво?
45
3
 
2
 
! Отговори
I преди 10 години
значи, нищо не се казва за останалите паркирали коли, защото има тенденция дай да оплюваме скъпите коли.При това ми омръзна от едни и същи *** снимки без да се съобразявате с личното пространство на другия, дори и нарушител! Искам да попитам качилия снимката, какво друго направи освен това да си поства тук и да си чеше езика? Каква стъпка предприе, за да ти е спокойно на душицата, че нещо си направил, дори и малко за доброто в страната? Обади ли се на някой, съобщи ли номера? или така е най ле
44
3
 
9
 
! Отговори
Ковър преди 10 години
Да, нарушител е - спор няма. Но защо никой не казва нищо и за другите зад него - те пак са спрели на спирката (спирката НЕ е само при информационната табела)!Или може би защото той/тя е с лъскаво возило е виновен, пък другите, с кенефите, ще ги оставим да нарушават безнаказано...Смешни сте, толкова ви изяжда отвътре! Защото 99% от вас ако вземат по-лъскава кола ще разсъждават на принципа "сега съм с Мерцедес (примерно), ще спирам където и когато си искам".
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най е смешно,че по форумите всички са батки. Един бие, друг драска, трети си мисли че химията му е ясна и пали, а всичките до един са мишоци. Затова и тоя е спрял така. Спират и на велоалеята и в градинки и никои нищо реално не прави. Шубета. И то е ясно че тоя с парите ако дойде полиция и ще се оправи, в МВР-то е проблема господа и в това че мишкувате и голем го вадите ама мек. Затова се махнах, всички сте злобари и искате ред ама а ако може за вас да не важи и да сте като тоя с мерцедеса.
42
2
 
6
 
! Отговори
Венци преди 10 години
Дори му е малко случилото се. Трябвало е по сериозно с винкела. Полицията е на сащото ниво както и този шофьор с мерцедес. Ще разчитам на нея когато видя че работи. Не може държавата да е хаос, футболът хаос, пък видиш ли аз да съм търсел полицията. Полицията ще я търсят моите деца или внуци след 100тина години. Най малко толкова е необходимо българското население да изтрезнее от демокрацията. До тогава ще е закона на джунглата. Погледнете назад в историята на други държави.
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
недосегаем
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България тка се оправят проблемите нали - ако някой не те кефи му нарязваш гумите или му е*аваш майката на боята и всичко е наред. Простотия простотия избива. Такива сме българите - най-добри сме в това да ****ем някой, когато нещо не ни харесва и после се чудим защо тънем в тая си нашенска тиня, където ако някой се надигне другите го дърпат обратно. Не казвам, че този на снимката е невинен, но си има органи, които трябва да го санкцинират, това не е работа на някой *** с винкел или нож
39
4
 
0
 
! Отговори
МЛАД МЕРИНДЖЕЙ преди 10 години
АЗ КАЗВАМ ДА СИ НОСИТЕ ОСТРИ НОЖКИ , ВИНАГИ В СЕБЕ СИ , АМА ВИЕ КАТО ИСКАТЕ ДА СТЕ СИ ПРОСТИ ... НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА ВИ ПОМОГНА
38
3
 
0
 
! Отговори
C320 преди 10 години
E-e?!
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАро, влез в 21 век, батка! Тва време, "шампионското по борба" мина. Амониева селитра, алуминий и калиев перманганат до шише с бензин и ше си останеш в аканата кола форевер,ако не си само форумен баро. Сега секи е мутра, щото всички сме гладни. Как ми писна от тая мутро чалгарщина. Искам да бачкам ама няма. Искам да е спокойно ама няма.Затуй винкела и бенза!
36
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 10 години
nemate li s kvo da derete bojata be...da vidim...
35
2
 
6
 
! Отговори
марто рижавия преди 10 години
До Бароаве и ти си един баровец та нема начин кои зна какъв мухлю си ама по форумите караш джип хахахахахахахаха
34
1
 
6
 
! Отговори
Мержана преди 10 години
Я некой мъй снимъл.
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ТойТой ли си, тя ли си не знам. Май си то. Вземи прочети някоя книжка бе, маме, не се излагай. Ти направо преобърна поведенческите теории с главата надолу с твоето определение на думата манталитет.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До MariaОх, Марийкеее, какво да ти кажа, мила... То, че не е Голф - не е, ама и ти, душицо, ж.к. Младост за някаква извънредно притегателна сила за човечеството ли го приемаш? То не стига, че непрекъснато се дудне как всички се бутат в София (сакън да не вдишат кристално чистия въздух), ами сега и за квартала трябва да се мисли. Младост изначално е замислен като съвкупност от кибритени кутийки за млади работнически семейства от цялата страна, чиито внуци днес са баш софийски тарикати.
31
3
 
13
 
! Отговори
разУмЕн преди 10 години
Такива като тоя *** стотици в София! Каквото и да се каже е малко ...Но по-важно е да се действа ,а не да се говори...Закони си нямаме значи сами се оправяме ...Драсни му боята , резни некоя гума...Колкото до Баро ли си шаро ли малко ме интересуваш ако те набарам ще те наплюя и ще се одавиш,...няма да има време да те шамаря ...Щото 90% от комплексарите като теб са тюфлеци дето не слизат от колите(над 120кг) ,а аз не слизам от колелото...Краката ми са като камък , формата безупречна .!Казах!
30
2
 
7
 
! Отговори
Пехливанов преди 10 години
До янка димовскиЯнка, баце, трябва да смe коректни! Човека е извършил нарушение, това не означава, че е трябва да се обижда с цветущата българска дума "селянин", макар и селянина да е горд и работлив човек. Може пък това да е имал предвид редактора - горд и работлив тарикат. =D
29
3
 
5
 
! Отговори
янка димовски преди 10 години
До Пехливанови ний ко да направим?Важното е,че нсимката е пусната ве Пехливанка,ко ти пука ко са писали...и да-селски тарикат е тоя ***....
28
3
 
6
 
! Отговори
янка димовски преди 10 години
До MariaКъф ГОЛФ,*** Марийо???Къде го видя тоз Голф....гледам-гледам,*** Голф не виждам....Кат не познаваш колите/както казва meniomen/не се обаждай миличката ми тя....опитала се да каже нещо,*** пак простотия излязла от устата и-както винаги,а?!?!?!?