ВНИМАНИЕ! Крадли на Орлов мост
ВНИМАНИЕ! Крадли на Орлов мост
Групата е от 10-тина и "работят" всеки ден по линиите на софийския градски транспорт. Вероятно са назначени от Фандъкова към столичен инспекторат да инспектират чантите и джобовете, защото никой не ги закача. Снимка: mreporter | 27 яну 2014 14:18
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
46
18349
51
6
Напиши коментар Коментари
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А тия във варна нали знаеш как ядоха много бой?? Щото посегнаха на дъщерята на един охранител.......и сега май не работят вече....
32
0
 
8
 
! Отговори
оа преди 10 години
24 години не можаха да го спрът това защо ли ?
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До юристпич тея номера май ги продавате по цяла Европа 3 пъти се опитват разни фирми и то не български да не ми платят проекти хонорари ...... все си ги прибирам .... по нашенски а като ти гледам писанията оня виц за адвокатите на дъното на морето май си е жива истина.... ***
30
1
 
40
 
! Отговори
трудови лагери преди 10 години
Всички ей такива в трудови лагери, за да се научат как се работи, а не евентуално да лежат и да ги хрантутят за наша сметка по затворите!
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЮристЕвала "юристе" Ха дано да се влачиш по корем до живот, а тоя human trash хлеб и водица да ти носи!
28
0
 
50
 
! Отговори
сър пичук преди 10 години
*** като тия на снимката са нашето бъдеще. В буквален смисъл! Умишлено не ги наричам животни, защото няма животинка която заслужава обидата да бъде сравнявана с такива. "Политически коректните" другаре могат да ме почват с минусите, зер това са ви гласувачите! Дерзайте другаре!!!
27
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във Варна "Светата троица" трите *** дето тарашат туристите от летището до Зл. пясъци и обратно ги следва автомобил с ***, който кара зад автобуса ако някой ербап слезе да ги бие да го потрошат набързо.Човека, който познавам лично и пострада от тях го ОСЪДИХА свидетели на спирката, които дадоха показания, че е слязъл с *** и ги е почнал, а хората от колата са помогнали на момичетата.В съда му казаха- те са те крали, а не са те били- ти защо ги биеш?! Айде търпете имате 500г. стаж!
26
14
 
11
 
! Отговори
до българин преди 10 години
А ако хванеш бълхарски крадци пак ли по същия начин ще процедираш? Последната ми квартира я ограбиха - лаптоп, накити на съквартирантката. Българи. Квартирата на брат ми преди години и нея я бяха ограбили. Българи. Че *** крадат много крадат. Ама и българите не им отстъпват.
25
0
 
5
 
! Отговори
ams преди 10 години
До КАСКЕТАдо юриста;Гледам и мене са ме снимали,дали може да изкараме 50-60 бинки с теб?-------------------------------------------------------------------------------------------------Много си грозен , няма да стане !
24
1
 
8
 
! Отговори
КАСКЕТА преди 10 години
до юриста;Гледам и мене са ме снимали,дали може да изкараме 50-60 бинки с теб?
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига сте се дърляли, ***, адвокат и *** пол нямат. Кога и да ги биеш или опънеш - все е късно.
22
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
MOGA LI DA POPITAM AVTORA NA SNIMKATA?SHTO ZA MALOUMNO ZAKLIUCHENIE E NAPRAVIL CHE SA NAZNACHENI OT FANDAKOVA?
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До юристКуца ти юридическата практика пич! До сега няма спечелено дело единствено по снимков материал и то любителски!Айде върви да учиш,до тук слаб 2!
20
0
 
15
 
! Отговори
Ненормалник преди 10 години
Стига сте опъвали локуми е "юристи", "биячи" и т.н. На тоя хал сме защото явно трябва да се вземат "други" мерки да ги наредим до стената и т.н. За всичко си има решение...
19
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само че тия, дето трябва да ги "закачат", са на разпореждане при Цветлин Йовчев...
18
9
 
9
 
! Отговори
до 20 преди 10 години
Леко недей да се пениш бе братчет, ще вземеш да се сецнеш - кое точно е глупост? Виждам, много си навътре в материята, големи пари изкарваш - браво браво на теб. Ама тези които са навътре в материята и изкарват пари не висят да се пенят по интернет форумите.
17
0
 
30
 
! Отговори
до 19 преди 10 години
Личи си колко си юрист и каква нулева правна култура имаш. Всезнайко, такива глупости си наговорил, че не знам откъде да те почна. И това ти го казва човек навътре в материята и който изкарва в пъти повече пари от тебе. Айде бягай сега в СУ да учиш малко право!
16
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-вероятно назначеният всъщност е авторът на коментара под снимката, ама не от Фандъкова.Жалки сте, бе!
15
0
 
28
 
! Отговори
до "ЮРИСТА" преди 10 години
Ти недей много знай, че не се знае, някой ден "моркова" да не обърка твойте бузки ... Пожелавам ти 10 *** след теб да вървят и 4 - ***, къщата ти да изнесат ... професоре! Ходи вземи и 20-ина си ги гледай у вас! Извинявам се ... Роми, не ***/***.
14
0
 
35
 
! Отговори
мразещият цигани преди 10 години
никой не ги закача щото се отчитат и на полицаите и навсякъде където трябва за да си (бачкат) безгрижно.нали имаме частни (патрули) по улиците или и тях вече ги вербуваха ***.тия и за смрадлив *** не стават.САМО БОЙ .къде видиш *** БОЙ БОЙ БОЙ и после пак...