Паркиране
Паркиране
Ежедневно паркиране в фирма CSC България. Посочените коли нямат стикер за инвалид. Снимка: Илия | 18 фев 2014 14:00
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
10
5846
6
2
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
Камен преди 10 години
За мен е абсолютно безумие две места на паркинга да стоят свободни по цял ден просто защото са боядисани в синьо (при положение, че е ясно че няма да дойдат инвалиди да паркират на тях) и в същото време служителите на фирмата да паркират по улиците. Фирмите, които обслужват офиса и служителите биха могли и по средата на паркинга да спрат (за 5 мин. по време на работния ден надали ще пречат на някого).Ако има някой, който потенциално да се възползва от тези места ок, но да стоят празни по цял ден
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Камен.Не мисля, че осигуряването на още 2 места ще реши проблема на всички във фирмата. Смятам, че е по-правилно ако местата останат празни, за да могат да се ползват от фирмите които обслужват офиса и/или служителите. Също така трябва да се вземе предвид, че фирмата е осигурила охрана на улиците пред с градата. За момента не съм чувал това да се предлага от други фирми.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
идвaш нa обяд нa рaботa и пaркирaш нa инвaлидните
6
1
 
3
 
! Отговори
programist преди 10 години
Доста селско изпълнение. Това, че не работят инвалиди във фирмата, не значи че трябва да се паркира на инвалидните места от хора, които очевидно нямат право на това. Българска работа.
5
3
 
2
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
Голяма част от автомобилите паркирани в околията на фирмата бяха разбивани, има случи и на откраднати автомобили. Във фирмата работят над 500 човека, а местата на самия паркинг са 39 от които две инвалидни и едно служебно. Всички останали рискуват като идват с автомобили.
4
4
 
0
 
! Отговори
Камен преди 10 години
Не разбирам кое му е простото на мисленето. Ако това е служебен паркинг на него паркират само служителите на фирмата (такъв е случая с нашата фирма). Когато във фирмата не работят инвалиди (както е случая в нашата фирма) на тези места си паркират всички. Безумно е местата да стоят по цял ден празни, а служителите да се чудят къде да паркират.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прати го това на ръководството, а не като мишка на днес.бг.
2
2
 
2
 
! Отговори
сс преди 10 години
До КаменМного просто мислене има българинът...
1
8
 
0
 
! Отговори
Камен преди 10 години
Това пък е най-безсмислената снимка, която съм виждал. Ако нямат нито един инвалид във фирмата какво да правят - тия места на паркинга свободни ли да ги държат ако случайно наемат инвалид. И в нашата фирма в служебния паркинг имаме 4 инвалидни места и си паркираме на тях спокойно. Ако по някое време във фирмата се появи човек, който е инвалид предполагам ще ни уведомят и ще се отдели някое от тези места специално за него.