Всички ли сме инвалиди?
Всички ли сме инвалиди?
Явно вече е модерно да се паркира на места за инвалиди       Снимка: Джовани | 22 фев 2015 15:00
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
45
7226
20
4
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
ДА СИ СМЕНИ НОМЕРА! преди 8 години
Най ще му приляга: ОВ4444АР!
33
0
 
2
 
! Отговори
Христов преди 9 години
Ами то с такава кола и такъв номер какъв да си освен "инвалид"
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** -дребна, проста, комплексирана душица с осакатено възпитание и принципи, паркирал на 2 инвалидни места... черно Audi A6 с номер, ВР8800ВК, ВР 8800 ВК, BP 8800 BK, BP8800BK
31
1
 
5
 
! Отговори
Йори преди 9 години
Тоя го чакаш с един винкел и като дойде го смазваш брутално през коленете с фразата: "Честито! Разрешителното Ви за инвалид е подновено успешно!"
30
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Враца мадафакаааа. Мани ги, че тея много се бият!
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До DAМоже от ония готини лепенки с надпис "Паркирал си като ***" дето едвам се свалят с много търкане. Като му лепнеш няколко нека после да си ги маха насред молУ.
28
1
 
1
 
! Отговори
DA преди 9 години
До Анонименможе и с камък-резултатите са по-добри!!
27
0
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 9 години
Грешиш и то много. Инвалиден (син) стикер за паркиране може да получи както този който кара трабант, така и този, който кара ролс ройс, това каква кола караш няма никакво значение. Единственото условие е реално да имаш някакви увреждания признати от ТЕЛК, синият стикер не е персонален и може да се ползва дори и от колата на придружителя на инвалида на който е издаден. Иначе смелчагата на снимката е инвалид най-малкото защото защото е заел 2 места вместо едно
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Модерно е, защото само ги снимате и поствате снимките в нета, след което собственика се хвали на приятелите си с тази снимка. Я минете с един ключ от двете страни по боята, но да се получи хубава дълбока бразда, пък да видим следващият път, как ще спре!
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Би-брутален ***, който е продал две прасета, за да си вземе този номер, с възстаро ауди, купено на изплащане от дупнишка автокъща. Бас държа, че е бил по анцунг и перхидролена кифла.
24
1
 
1
 
! Отговори
dsdsa преди 9 години
До ХсмсмсГлупости говориш....тотални....няма такова ограничение за инвалидите,напротив, голяма част са доста големички, за да могат да поберат евентуално рампа за слизане.....Лично познавам инвалид с огромен бус......по-голям от тая барака, дето е паркирана там...
23
7
 
8
 
! Отговори
Хсмсмс преди 9 години
Не мога да разбера какво обсъждате толкова дали колата е инвалидна или не. ОЧЕВИДНО НЕ Е! Колите, пригодени за хора с увреждания, трябва да са до 50 кс и определена кубатура ( мисля 1200 куб.см ). Този си е чист 'тарикат' - селянин, на когото IQ-то му е едноцифрено. За съжаление това е лошата действителност в БГ от доста години. Добрата новина е, че този тип 'хора' ги избиват рано или късно. Едва ли доживяват до старини. Било то заложни къщи ( като оня 'ЛУДИЯ' ) или други тарикати...
22
0
 
8
 
! Отговори
ерет преди 9 години
Трябва да си изпечатаме лепенки като тези на СТОПХАМ. Който е паркирал така - прас и да си знае.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На такъв селянин му пожелавам да стане инвалид, че тогава да разбере какво е правил.....
20
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам дали всички сме инвалиди, но пишман фотографите със сигурност.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A РК, КН, А, В...... Да не говорим за СО.... Тежка инвалидност - ампутация на мозъка!
18
0
 
16
 
! Отговори
Krystev преди 9 години
нЕ САМО ТЕЗИ ОТ ВРАЦА, ВИДИН, МОНТАНА И ЛОМ!!!
17
11
 
11
 
! Отговори
моля, моля преди 9 години
Тоя тип просто си е ***. Тук няма място за политика. Възможно е някой да го познава и много вероятно той да е от Атака. Всъщност те са безпардонните типове в БГ.Освен това аз не зная как да различа коя кола е инвалидна или превозваща инвалид. Така че може да се окаже че точно тази кола е на инвалид. Така че упражненията кой е Българин, кой тиква са просто неуместни. Аз лично смятам ГЕРБ за много нива над инвалидите които гласуват за Атака и не плащат данък за колата.
16
0
 
3
 
! Отговори
www преди 9 години
До до 19Едното няма нищо общо с другого. Простакът си е ***!
15
4
 
4
 
! Отговори
www преди 9 години
Още едно уточнение трябва да се направи. Просто така не, че е важно. Всички места, които ние ги наричаме за инвалиди, всъщност са за хора с хора с увреждания или за такива, които превозват хора с увреждания. Няма нужда да имаш документ за инвалидност за да можеш да паркираш на тези места. Софийската община се бяха опитали да въведат ограничение само за хора с документ за инвалидност но беше отменено в съда. Т.е. навехнал си си крака, ходиш трудно - имаш право да ползваш такова място.