Да гледате над 60 филма за 15 лв.

София Филм Фест за учащи и пенсионери
Обновена: 7 мар 2014 12:40 | 7 мар 2014 11:53, Петя Славова
0
Да гледате над 60 филма за 15 лв.
Кадър от "Съдилището" на Стефан Командарев. Снимка: София Филм Фест

София Филм Фест и Домът на киното въвеждат абонаментни карти за учащи и пенсионери. Абонаментът предоставя възможност да се гледат над 60 филма от програмата на 18-ия София Филм Фест, както и посещения на организирани от Дома на киното прожекции в продълже¬ние на цялата 2014 година.

За учащите това не е новост и тази практика съществува вече от няколко години. За пенсионерите картите се презентират за първи път.

Всеки кандидат за абонамент удостоверява, че е ученик, студент или пенсионер, като представя съответния документ. Клубните карти се получават в рамките на два дни от изпращане на формуляра на касата на Дома на киното (ул. „Екзарх Йосиф’’ №37) срещу попълнен формуляр, документ и платена такса на място. Цената на картата е 15 лв.

Членската карта ще дава право на безплатен достъп и/или приоритетен вход за определени прожекции и събития в програмата на 18-ия София Филм Фест, обозначени със СФФУП, както и безплатен билет от касата на Дома на киното за определени филми и програми до края на 2014 година. По електронната поща ще уведомяваме всички притежатели на карти за допълнителни прожекции с приоритетен вход, както и ще даваме актуална информация за фестивала.

Абонаментните карти за учащи и пенсионери е съвместна инициатива на Арт Фест и Столична община за осигуряване на повече възможности за достъп до произведенията на изкуството в контекста на кандидатурата на София и Югозападния регион за Европейска столица на културата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари